- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
Arkadaslar geldim arkadasin evine.cekiniyorum yaa.napicam esinden degilde rahat olmiyom.bide benm yuzumden ayri yatacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar biz konyaliyiz koyumuzde senlik var gitmicektik aslinda benim karnim burnumda oldugu icin.ama biziim uzum bagimiz var esim gitme mecburiyetinde kaldi ve gitti pazattesi gelecek bende tek kaldm gidip kalabilecem biyer yok knormalde korkmmam ama saat gece olunca uyuyamiyorum yalmizken yani bitaz korkmay basliyorum bi tane arkadasim o gel sesi gitsemmi gitmesemmi ne dersiniz
Valla hamileyim ya saglik acisindan da bisey olursa diye korkuyorum.Kocaniz bu halde sizi nasil yanliz biraktiki akraba tanidik yokmuydu ? Neyse bana kalirsa arkadasin bekarsa cagir o sana gelsin, kocana soylemeden de gitme biryere gideceksen bana kalirs gitmede yani bu halde rahat edemezsin baska yerde, hem korkacak ne var alis koskoca kadinsin , alistir kendini ben yillardir yanliz yasiyorum. Kaini pencereni kapat, telefonunu yanina al, korkuyorsanda dua oku icini ferahlat yat yani.
Zor gitti valla hic gidesi yoktu.Hamile kadını tek başına evde bırakıp giden adamın aklına. .... kusura bakma ama aynen öyle bu nasıl mantık ya...
Niye silah mi dayadilar başına sen ve çocuğu herseyden önemli olmalıydıZor gitti valla hic gidesi yoktu.
Ah bizim kaynana silahi var.baginiza bakin dsmisNiye silah mi dayadilar başına sen ve çocuğu herseyden önemli olmalıydı
Elinden gelse beni de cagiriyodu da eltim destek cikti napacak o burda o halde diyeAh bizim kaynana silahi var.baginiza bakin dsmis
Dusuncesizlige bak Bağdan önemli ailesi var bu adamın o da gitmeseydi hamile bi kadın asla yalnız kalmamaliAh bizim kaynana silahi var.baginiza bakin dsmis
Vallahi canjm sen kendin demjssin Karnım burnunda diye ister bağ ister bahçe olsun tek bırakıp gidilmez bence Allah korusun birsey olsa diye düşünmeli.Yaa bi sorunum yok benim yolculukta dogum falan olur agrim falan gelir diye e 3 saatlik yol ben gitmedim koydede isimiz var yapiveren yok parasiyla bile bi gun diye gidiyo.hic gidesi yok ta annesi illede gelin baginiza bakin demis