Yalnız kalmaya karar verdim...

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
Bu sene memleketimde üniversiteye başladım,arkadaşlar buldum kendime.Biri Hatay'lı diğeri Malatya'lı diğeri Düzce'li...Kızlarla sene başında herşey çok ii..Ama ufak tefek yanlışları oldu bana.Affettim....Düzceli ark. bi sevgili buldu çocuk bizimle görüşmesini istemedi uzaklaştı bizden...Malatyalı ark. içten pazarlıklı geliyor bana,aslında 3 ü de öyle geliyor..İşleri düşünce arıyorlar,hep herkes birbirinin arkasından konuşuyor yüzyüze bi samimiyet....Hataylı arkadaşım hep bi kapris hep bi azarlama...
Bugün bi olay yaşadık ve herşeyi bitirdim...
Hatice (düzceli) bize tavır yapıyor,uzaklaştı ama bana selam veriyordu az da olsa..Ben diğer arkadaşlarıma slm vermiyor,onlara yapılan yanlış bana da yapılmış demektir düşüncesiyle bi kaç kez tersledim haticeyi.Konuşmalarımızda Ebru (hataylı) diyordu ki bana : "Haticeye slm veren benim arkadaşım değildir,yarın bi gün sevgilisinden ayrılırsa yanımıza gelirse bakmayalım yüzüne vs dedi." Neyse ben de hem içimdeki kırgınlıkla hem de Ebrunun lafına dayanarak Haticeyi iice tersledim.Dün Hatice Ebruya slm verdi.Ebru da normal bi şekilde konuştu,hatta nerdeyse samimiydi...Bu birinci nedenim.
İkincisi;
Gizem çok mızıkçılık yapıyor ve hep onun dediği oluyor grupta,istediğinde yemek yeniyor vs...Bugün bunu hep yaptı...Sinirlendim.Ebru ben Gizem çikolata almaya gidecektik,Gizem ben yemiyorum dedi.Ebru da onun peşinden gitti.Bana hadi sen git al gel dedi.Ben de "ne bu Ebru ya hep bunu yapıyorsunuz"diyecekken.....Lafın yarısında Ebru hanım bi azarlamaca......Dışarı çıktı sonra.Ben de msj çektim kendisine "Beni heryerde azarlamaktan vazgeç ,Ebru çocugun yok karşında" diye...Neyse içeri bi geldi yanımdan başka bi yere oturdu filan...Ve eminim ki birbirlerinin arkasından da her zaman yaptıkları gibi benim arkamdan da konuştular Gizemle...Buna gelemiyorum işte!!!

Ders bitti çıkarken Ebru'ya "yolun açık olsun" dedim memlekete gidiyor diye.O da Senin de....Dedi....Her zaman benden adım bekliyorlar.Şimdi ne yapmalıyım sizce??Haticeyle durumum nasıl olmalı,Ebru ve Gizemle??

Çok uzun oldu umarım sinirle düzgün anlatmışımdır offff ne biçim hayat bu yaaa alsanaalsanasmile

Bu tur sorunlar ortaokul ya da hadi lisede kalmiyor muydu ya? cocuk muhabbeti.
Yalniz kal daha iyi valla. Ya da kendine olgun arkadaslar bulmani ve senin de biraz olgun davranmani tavsiye ederim.

seni bu denli azarlamaalrına niye izin verdinki...

hiç muhatab olma...
bırak adım atmayı onlar atsın...
hatta adımalrına karşılıkda verme bi süre:1closedeyes:

gerci hiç biride düzgün degil...
başka arkadaşlar edinmen bence senin lehineolumunekankayizsmile

yanlız kalmayın bence... hala çocukça davranışlar sergiliyorsunuz,yanlız kalırsanız daha çok üzen olur sizi...
ünv ye gelip hala kendinizi azarlatıyorsunuz... bana da yapmaya kalktı biri bunu,sevgilisi yüzünden aramız soğudu...direk kestim muhabbetimi... niye insanların saçma sapan tavırlarına katlanıyım ki...

bilidiğim tek şey var bütün arkadaşlıklar bitmeye mahkum hiç canını sıkma bence aranız şimdi bozulmasaydı ilerde mutlaka gene patlak vericekti

Bu tür muhabbetler ilkokulda ortaokulda kalmıyor mu ya.

Üniversitede de oluyormuş artık demek ki

Madem bu kişiler senin sinirini bozuyor arkadaşlık etme öyleyse.Başka arkadaşlar bulmak çok mu zor ?

Yazdıklarını okurken küçük kuzenim bana birşeyler anlatıyor gibi geldi..

Neden bu kadar basit şeylerin lafını yaparsınız ki..Ya da neden böyle insanlarla arkadaşlık edersiniz... O bunu demiş,şu şunu demiş, ben de böyle mi desem, hangisiyle konuşsam...
Bence de biraz aklı başında arkadaşlar edinip, aklı başında arkadaşlıklar kurun.Siz de biraz olgunlaşın.

cnm neden bu kadar sıkıntı yaptın ki konuşma gitsin kes bütün ilişkini onlarla başka arkadaşlar bul .en azından daha olgun düşünen birileri olsun

canım bunlara canını hiç sıkma kendinide üzme sonradan hatırladığında gülüp geçiyosun bile bide tavsiyem hiç kimseye bağımlı olma ayaklarının üstünde durmayı öğren emin ol böylesi çok daha güzel kafan rahat e n azından

arkadaşım siz niçin şuralı buralı diye il adı vererek konuşuyorsunuz
neden şu vilayeli arkadaş iki yüzlü öteki bilmem nasıl diye konuşuyorsunuz
bu nedir Allah aşkına ya hu
x kişi diye konuşmak varken ne gerek var buralı şuralı diye
isim kullanmışsınız işte daha niye vilayetleri karıştırıyorsunuz işin içine

O an sinirle isim kullanmışım en başta niyetim isim kullanmak değildi,ayrıca şöyle bir durum var amacım kesinlikle insanları yaşadıkları ile göre yargılamak değil.O an nasıl olmuşsa öyle yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…