- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
Şuan ben de sizin durumunuzdayım, hayatımda 2 yıldır kimse yok daha doğrusu büyük bir ilişki travması atlattım, oyalanıp bekletildim, umursanmadım sonra da karşı taraf başkasıyla evlendi bana da sen beni yanlış anlamışsın ben seni dostum olarak gördüm dedi. Ben de ondan sonra sırf yalnız kalmamak için birçok kişiyle görüştüm ancak hiçbiri bir sona evrilmedi, hepsi saçma sapan yarım yamalaktı ve karşı tarafın sapıklık çabalarından öteye geçmedi hiçbirinin uzun ilişki niyeti olmadı. Daha önceden de ciddi bir birlikteliğimi bitirdim evlilik yolundayken ayrıldık. Ondan beridir de yüzüm gülmüyor. Kendim şuan yalnızım mutsuz muyum hayır değil ama tabi herkes yalnızlığı sevmek onunla tek başedebilmek zorunda değil. Ben de şuan hayatımda birisini istiyorum ancak olmuyor. Bi yandan istiyorum bi yandan da uf kim uğraşcak triple, alınganlıkla diye vazgeçiyorum. Geçenlerde yine birisiyle görüştüm saçma sapan bir trip attım muhabbet kesildi, o gönlümü alsın diye bekliyorum halbuki hata da bende çok üstüne gittim. Bilemiyorum. Tam anlamıyla kafama yatan birisi çıkmayacak gibi umutlarım da tükeniyor. Kısmetim mi kapandı bi okutsam mı diyorum kendimi. Bilmiyorum ya akışına bırakmak gerek bazen.
Kesinlikle akisina birakmak gerek katiliyorum..insallah senin de benim de karsimiza hayirli bir insan cikar