Yalniz ve sevgili olmadan yasanmaz mi

Şuan ben de sizin durumunuzdayım, hayatımda 2 yıldır kimse yok daha doğrusu büyük bir ilişki travması atlattım, oyalanıp bekletildim, umursanmadım sonra da karşı taraf başkasıyla evlendi bana da sen beni yanlış anlamışsın ben seni dostum olarak gördüm dedi. Ben de ondan sonra sırf yalnız kalmamak için birçok kişiyle görüştüm ancak hiçbiri bir sona evrilmedi, hepsi saçma sapan yarım yamalaktı ve karşı tarafın sapıklık çabalarından öteye geçmedi hiçbirinin uzun ilişki niyeti olmadı. Daha önceden de ciddi bir birlikteliğimi bitirdim evlilik yolundayken ayrıldık. Ondan beridir de yüzüm gülmüyor. Kendim şuan yalnızım mutsuz muyum hayır değil ama tabi herkes yalnızlığı sevmek onunla tek başedebilmek zorunda değil. Ben de şuan hayatımda birisini istiyorum ancak olmuyor. Bi yandan istiyorum bi yandan da uf kim uğraşcak triple, alınganlıkla diye vazgeçiyorum. Geçenlerde yine birisiyle görüştüm saçma sapan bir trip attım muhabbet kesildi, o gönlümü alsın diye bekliyorum halbuki hata da bende çok üstüne gittim. Bilemiyorum. Tam anlamıyla kafama yatan birisi çıkmayacak gibi umutlarım da tükeniyor. Kısmetim mi kapandı bi okutsam mı diyorum kendimi. Bilmiyorum ya akışına bırakmak gerek bazen.

Kesinlikle akisina birakmak gerek katiliyorum..insallah senin de benim de karsimiza hayirli bir insan cikar

• Beğen
Reactions: 000
Kırk yaşıma gireceğim, hayatımın süre olarak taş çatlasın üç senesi ilişkili geçmiştir, otuz altı sene bilfiil sevgilisiz geçti. Ya tamam insan istiyor bir seveni olsun falan ama ben denedim olmadı, olmuyor, belki de ben olduramıyorum çünkü istisnasız üç-beş gün dahi takıldığım herkes çok kısa süre içinde evlendi, kısmet açıyorum resmen, bi kendime hayrım yok :)) Ben itiyorum herhalde çünkü aslında ben bekârlığı da yalnızlığı da seviyorum, bazen istiyorum tabi sevenim olsun, gezelim tozalım ama evlenmeyelim, e o da saçma geliyor yaşıtlarıma. Yalnız daha güzel yaşanıyor bence, bence dedim yani bakın.

Bir kere şu an buraya yazan herkesin durumu farklı; kimisi evli kimi nişanlı, kimi bekar ...vb.
Ama tek bir gerçek var. Herkes tek başına ölecek. Hayatının bir döneminde herkes tek kalacak. Kimilerinin belki oğlu, kızı olacak. Ama her daim onlarla olmayacaklar. Kimilerinin çocuğu olmayacak. Yeğeni olacak. Yani herkesin hayat şartları farklı olacak.
Şu an evli ve çocuklu biri size; hayır yalnız yaşanmaz der. Çünkü onun deneyimlediği yaşantı eş ve çocuklardan oluşuyor.
Şu an tek başına yaşayan biri de size evet yalnız çok rahat yaşanır der.
Ben bekarım ama ailemle yaşıyorum. Az çok iki tarafı da deneyimliyorum.
Şunu unutmayın insan fıtratı her duruma adapte olmak için yaratılmıştır. Yani aile yaşantısına da alışırsınız bir süre sonra yalnız olmaya da alışırsınız.

Burada asıl vurucu nokta; '' sırf ileride çevremde biri olsun diye, evde bir nefes olsun diye''yanlış seçim yapmamaktır.
Yani sırf ileride yalnız kalmayayım diye biriyle evlenilmez. Bu kadınların yaptığı çok yanlış bir durum. Sırf fiziksel olarak yalnız olmamak için bize hiç uymayacak, hayatı bize huzursuz edecek biriyle evlenilmez.

O yüzden hayatta her duruma hazırlıklı olmalıyız. Hayat bize beklemediğimiz durumları gösterebilir. Tabi ki bende evlenmek istiyorum. Sizde evlenmek istiyorsunuz. Bunlar çok insani istekler. Ama sırf bu isteğin esiri olup düşünmeden adım atmamalıyız. Bunun yolu yalnızlığı önce kabul edin. Bakın sevin diyorum. Bir durumu sevmek ile kabul etmek arasında fark vardır. Kabul etmek bir nevi tevekkül gibidir. Elinden geleni yapmışsındır, geriye durumu kabul etmek kalmıştır. Bunu yapın. Sonra zaten ruhunuzdaki baskı gidecek. İşte o zaman olacağı varsa olacaktır.

Hayatımda çok karşılaştım. Ne zaman bir durumda beklentiyi kestim, olan durumu kabul ettim; istediğim durum geldi. Ben bunun ruhu rahatlatma ve isyanı kesmekle ilgili olduğunu düşünüyorum.Unutmayın lütfen, insan fıtratı her duruma adapte olabilecek şekilde yaratıldı. O yüzden korkmayın. Baskılarınızı kaldırın, beklentiyi düşürün, olan durumu kabule geçin ve gerisini bırakın..

Olacağı varsa oluyor..
Nasıl olacak ki deyip sınırlandırmayın..
Güzel düşünün.. Güzel düşünürken her duruma kendinizi hazırlayın..
Ayrıca yalnızlık korkusu olmayanlar çok iyi seçimler yapıyorlar. Bunun örneğini hep gördüm.
İnsan korkularıyla hareket edince hata yapma payı artıyor..
Bu dediklerimi lütfen bir düşünün..

Hepimizin hakkında güzel şeyler olsun.. :KK200:

Son düzenleme:
Beg insan doğasında pek yanlış mutlu olunabileceğine inanmıyorum.
Herkes kendisini sevecek birini artıyor.
Bir yere kadar olur da biryerden sonra boğar.

Bir kere şu an buraya yazan herkesin durumu farklı; kimisi evli kimi nişanlı, kimi bekar ...vb.
Ama tek bir gerçek var. Herkes tek başına ölecek. Hayatının bir döneminde herkes tek kalacak. Kimilerinin belki oğlu, kızı olacak. Ama her daim onlarla olmayacaklar. Kimilerinin çocuğu olmayacak. Yeğeni olacak. Yani herkesin hayat şartları farklı olacak.
Şu an evli ve çocuklu biri size; hayır yalnız yaşanmaz der. Çünkü onun deneyimlediği yaşantı eş ve çocuklardan oluşuyor.
Şu an tek başına yaşayan biri de size evet yalnız çok rahat yaşanır der.
Ben bekarım ama ailemle yaşıyorum. Az çok iki tarafı da deneyimliyorum.
Şunu unutmayın insan fıtratı her duruma adapte olmak için yaratılmıştır. Yani aile yaşantısına da alışırsınız bir süre sonra yalnız olmaya da alışırsınız.

Burada asıl vurucu nokta; '' sırf ileride çevremde biri olsun diye, evde bir nefes olsun diye''yanlış seçim yapmamaktır.
Yani sırf ileride yalnız kalmayayım diye biriyle evlenilmez. Bu kadınların yaptığı çok yanlış bir durum. Sırf fiziksel olarak yalnız olmamak için bize hiç uymayacak, hayatı bize huzursuz edecek biriyle evlenilmez.

O yüzden hayatta her duruma hazırlıklı olmalıyız. Hayat bize beklemediğimiz durumları gösterebilir. Tabi ki bende evlenmek istiyorum. Sizde evlenmek istiyorsunuz. Bunlar çok insani istekler. Ama sırf bu isteğin esiri olup düşünmeden adım atmamalıyız. Bunun yolu yalnızlığı önce kabul edin. Bakın sevin diyorum. Bir durumu sevmek ile kabul etmek arasında fark vardır. Kabul etmek bir nevi tevekkül gibidir. Elinden geleni yapmışsındır, geriye durumu kabul etmek kalmıştır. Bunu yapın. Sonra zaten ruhunuzdaki baskı gidecek. İşte o zaman olacağı varsa olacaktır.

Hayatımda çok karşılaştım. Ne zaman bir durumda beklentiyi kestim, olan durumu kabul ettim; istediğim durum geldi. Ben bunun ruhu rahatlatma ve isyanı kesmekle ilgili olduğunu düşünüyorum.Unutmayın lütfen, insan fıtratı her duruma adapte olabilecek şekilde yaratıldı. O yüzden korkmayın. Baskılarınızı kaldırın, beklentiyi düşürün, olan durumu kabule geçin ve gerisini bırakın..

Olacağı varsa oluyor..
Nasıl olacak ki deyip sınırlandırmayın..
Güzel düşünün.. Güzel düşünürken her duruma kendinizi hazırlayın..
Ayrıca yalnızlık korkusu olmayanlar çok iyi seçimler yapıyorlar. Bunun örneğini hep gördüm.
İnsan korkularıyla hareket edince hata yapma payı artıyor..
Bu dediklerimi lütfen bir düşünün..

Hepimizin hakkında güzel şeyler olsun.. :KK200:

Durumu o kadar güzel ozetlemissiniz ki. Sirf yalniz kalmamak icin kimlerle gorustum bir bilseniz . Neredeyse aldatılmayi bile hazmedecektim. Sonra durup bir dusundum buna deger mi
Bir aydir kimseyle gorusmuyorum. Zor gelmedi mi geldi ama sunun farkina vardim. Ben boşluk taydim ve o bosluk hissi yavasca icimden uzaklasmaya basladi. Artik kriterlerime uymayan birini hayatima dahil etmeyecegim. Yalniz kalmaksa yalnizlik buna varim diyorum. Aptalca bir iliski yerine yalnızlık daha dogru olan...

Durumu o kadar güzel ozetlemissiniz ki. Sirf yalniz kalmamak icin kimlerle gorustum bir bilseniz . Neredeyse aldatılmayi bile hazmedecektim. Sonra durup bir dusundum buna deger mi
Bir aydir kimseyle gorusmuyorum. Zor gelmedi mi geldi ama sunun farkina vardim. Ben boşluk taydim ve o bosluk hissi yavasca icimden uzaklasmaya basladi. Artik kriterlerime uymayan birini hayatima dahil etmeyecegim. Yalniz kalmaksa yalnizlik buna varim diyorum. Aptalca bir iliski yerine yalnızlık daha dogru olan...
Aldatılmayı asla kabullenmeyin..O evlilikten hayır gelmez.
Kadınlarda ciddi manada yalnız kalma korkusu var. Bizimle yaşıt erkeklerde yok. Çok rahatlar..
Sırf yalnız kalmamak için görüşmeyin. Uzun vadede sizi daha çok yıpratır. Mutsuz eder. Tabi ki bizde evlenmek istiyoruz. Ama sevginin uyumun olmadığı bir birliktelik bize o huzur ve mutluluğu vermez.
Kriterlerinize aşağı yukarı uymayan veya uymayacağını bariz hissettiğiniz kimseyle görüşmeyin. Sürekli arayışta olmak sizi çok yıpratır. Niyetine girin ama biraz kendinize izin verin. Gerçekten olacağı varsa oluyor. Daha yaşınız 36 gençsiniz..

Her şey olabilir..:KK66:

Bende yalnızım suan hatta uzun süredir ciddi bir ilişkim yok flört mınvalınde. Resmen hayatıma kımseyı almamaya calısyo gibiyim görunurde bir ölüye benzemıyorum. :süslü:

Back
X