yalnizca bende böyle yapiyor

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
Anlamiyorum artik. Iki aya evleniyorum nisanlim hic boyle degildi önceden simdi tam bir odun ama sadece bana.. dogum gunum de hediye almadi yilbasinda hedie almadi ama ben hep aldim hepte önemli degil ogunler herkes kutluyor falan diye dogum gunu onemliymis ama ondada hedie gormedim.banada hep hatirlatma ben yaparim zaten dedi durdu. Yarin sevgililer günü hic cenemi acmadim yanima gel diye ayni sehirdeyiz bu arada o anadolu yakasi ben avrupa yakasindayim . Butun fun ayaklarim agridi ona hediye bakmak icin bir ask sozleriyle kupa birde yelek aldim mont seklinde. Ogrenciyim butun parami verdim ki bu önemli degil simdi 12 yi gecti diye sevgililer günün kutlu olsun seni seviyorum yazdim bende seni dedi sadece seninde kutlu olsun demedi bile. Ki yanimada gelmicek hediye zaten aklinin ucuna bile gelmemistir. Bir gul alsa bile bana yeterdi oysaki. Herkesin dogum gunu icin hider hediyeler alir hatta beraber aliriz arkadaslari icin ablasinin da vardi annesine kredi kartini vermis ayakkabi almis annesi kızı uzulmesin kardesi almadi diye. Ama nisanlim resmen annesinden korkuypr bana hediye almaktan annesiyle aramiz limoni duyarda kizar diye heralde ama bende kendimi kotu hissediyorum arkadaslarimda nisanli sevgili telas icindeler ne aldi diye ben her ozel gunde yalan soyluyorum bunu aldi falan diye beni onemsemiyor kiriliyorum artik

Annesiyle aram limoni demissiniz sebep ne ?

Sanki onunla ilgili ve hatta sanki ayrilmak istiyor bu sebepten gibi bi izlenim olustu okuyunca

senin aldığın onca şeye utanır da insan ufak da olsa bişey alır yani.

daha nişanlıyken böyleyse evlenince hiç umursamaz.
bence bu sefer hediyeleri verirken açık açık konuş ve beklemiyorum aslında gibi tavır takınma alışmamalı bence. sen bu kadar önemserken üstelik.

Anlamiyorum artik. Iki aya evleniyorum nisanlim hic boyle degildi önceden simdi tam bir odun ama sadece bana.. dogum gunum de hediye almadi yilbasinda hedie almadi ama ben hep aldim hepte önemli degil ogunler herkes kutluyor falan diye dogum gunu onemliymis ama ondada hedie gormedim.banada hep hatirlatma ben yaparim zaten dedi durdu. Yarin sevgililer günü hic cenemi acmadim yanima gel diye ayni sehirdeyiz bu arada o anadolu yakasi ben avrupa yakasindayim . Butun fun ayaklarim agridi ona hediye bakmak icin bir ask sozleriyle kupa birde yelek aldim mont seklinde. Ogrenciyim butun parami verdim ki bu önemli degil simdi 12 yi gecti diye sevgililer günün kutlu olsun seni seviyorum yazdim bende seni dedi sadece seninde kutlu olsun demedi bile. Ki yanimada gelmicek hediye zaten aklinin ucuna bile gelmemistir. Bir gul alsa bile bana yeterdi oysaki. Herkesin dogum gunu icin hider hediyeler alir hatta beraber aliriz arkadaslari icin ablasinin da vardi annesine kredi kartini vermis ayakkabi almis annesi kızı uzulmesin kardesi almadi diye. Ama nisanlim resmen annesinden korkuypr bana hediye almaktan annesiyle aramiz limoni duyarda kizar diye heralde ama bende kendimi kotu hissediyorum arkadaslarimda nisanli sevgili telas icindeler ne aldi diye ben her ozel gunde yalan soyluyorum bunu aldi falan diye beni onemsemiyor kiriliyorum artik

bu özel günlerde de, özel olmayan bazı günlerde de
minik sürprizler, hediyeler herkesin hakkıdır! insana kendini değerli hissettiriyor bu tip şeyler.

genel olarak yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla nişanlınız size kendinizi fazlasıyla "değersiz hissettiriyor".
neden size kendinizi böyle hissettiren biriyle beraber olmak istiyorsunuz ki?

hele ki annesinden korkusuna bir hediye dahi alamıyorsa
ileride "anne" korkusu ile yapacakları hiç çekilir cinsten olmaz bence!

Adamın tek falsosu bu olsun sttiret.
Özel günler cidden de özel değiller. Başka bi odunluğu yoksa, adamsa, bunu umursama, klasikgillerden olmayıverirsiniz en fazla, bişicik olmaz.

Adamın tek falsosu bu olsun sttiret.
Özel günler cidden de özel değiller. Başka bi odunluğu yoksa, adamsa, bunu umursama, klasikgillerden olmayıverirsiniz en fazla, bişicik olmaz.

ama diyor ki
annesinden korkuyor da hediye alamıyor

nişanlıyken, annesinden korkusuna nişanlısına hediye alamayan
evlenince???

Annesiyle aram limoni demissiniz sebep ne ?

Sanki onunla ilgili ve hatta sanki ayrilmak istiyor bu sebepten gibi bi izlenim olustu okuyunca
Cok uzun hikaye ama birsey begendim gelinlikte yuz tlfark cikti bana bagirdi rezil etti birdaha ne aradim ne sordum ama sosyal medyada cadi dedim cimri sevmiyoum onu drdim nisanlim gordu
senin aldığın onca şeye utanır da insan ufak da olsa bişey alır yani.

bence bu sefer hediyeleri verirken açık açık konuş ve beklemiyorum aslında gibi tavır takınma alışmamalı bence. sen bu kadar önemserken üstelik.

Valla inşallah Annem duyarda kızar diye düşündüğü için değilde öküze bağladığı içindir.Eğer annesi kızar diyeyse ve sen bu çocukla evlenirsen kaderin bahtın katran karası yazılmış demektir.Başkada bi tanımı yok.

Sen neden alıyosunn canım sende alma bırak o düşünsün sana ne alacağını inşş annesinin ağzı ile hareket etmiyordur

senin aldığın onca şeye utanır da insan dddi bazi da olsa bişey alır yani.

Ben heo sile getirdim ailem bile ozel gunleri hic atlamaz bizim kiz bizi hedoyesiz hic birakmaz drdiler onada soledim neden hic onemsemiyosun ben degersiz hissediyorum evlenmeye hevesim kalmadi artik bu donemde snein benim ustume dusmen lazim ama sen mutsuzsun sadece dedim

ama diyor ki
annesinden korkuyor da hediye alamıyor

nişanlıyken, annesinden korkusuna nişanlısına hediye alamayan
evlenince???
Onu okumamıştım. Fakat lakin bacım eğer adam anasından korkuyorsa da kızın son derdi hediye olsun. Anasından korkan adam sadece hediye mi almaz, tek falsosu o mu olur? I ıh. O gülün dikeni kalır kızın diğer yaşayabileceklerinin yanında.
Hediyeyi her türlü sttiretsin alla aşkına. Ana problemini çözmek lazım asıl.

Ben heo sile getirdim ailem bile ozel gunleri hic atlamaz bizim kiz bizi hedoyesiz hic birakmaz drdiler onada soledim neden hic onemsemiyosun ben degersiz hissediyorum evlenmeye hevesim kalmadi artik bu donemde snein benim ustume dusmen lazim ama sen mutsuzsun sadece dedim

belki de alıştı almana alma bi keresinde hatta kutlama bakalım ne yapacak.

Pardonda 100 tl fark için öten kaynana da her b..ka öter zaten.O kimki sana bağırıyo bikere kendi doğurduğuyla karıştırmasınlar.Ayrıca annesi hatalı ve o bunu görüp senden taraf olamıyosada hay ben senin o adamla evlenen aklına yani ...... Hemcinsimsin sonuçta valla ablam kardeşim sanki yapıyomuş gibi sinirleniyorum.Kendinizi SEVİİİNNN ÖNNNNCEEEE.Deliricem bigün bunu söylerken.

Sen neden alıyosunn canım sende alma bırak o düşünsün sana ne alacağını
Almaz benimde cok icimde geliyor gule oynaya ona aliyorum bu defa alir almaya birak beni gormeye velir bi sinemeya gideriz dedim en azindan ama o bile yok

annesiyle alakası olduğunu sanmıyorum.önemsemiyor demişsin zaten.neyi zorluyorsun ki.onu sevmene gerek yok sanki.kendini sev.ufkun açılır,gerçekleri net görürsün.

Almaz benimde cok icimde geliyor gule oynaya ona aliyorum bu defa alir almaya birak beni gormeye velir bi sinemeya gideriz dedim en azindan ama o bile yok
Bence şuan eğer dediğin gibi annesini ağzı ile hareket ediyosa hediye konusunu ikincim plana at tatlım bu evlendikten sıra daha çok sorun yaşamana sebeb olabilir hediye konusunda da açıkça söyle belki odunluğunu yontmasına yardımcı olur

Cok uzun hikaye ama birsey begendim gelinlikte yuz tlfark cikti bana bagirdi rezil etti birdaha ne aradim ne sordum ama sosyal medyada cadi dedim cimri sevmiyoum onu drdim nisanlim gordu

Annesinin yaptigi cok ayip 100 tl icin ama senin de hic asaagi kalir yanin kalmamış malesef. Sosyal medyada adamin annesine hakaret etmek ne demek. Nasıl bi gelecek bekliyosun be canim su saatten sonra..

Valla haklisin aslansin kaplansin yorumlari bekliyosan soyle hic yazmiyim. Ama sahsi gorusum bu saaten sonra o ilişki dikis tutmaz.. evlensen bile omur boyu aranızda sorun olur bu olaylar.. ben olsam ben de hazmedemezdim. Nisanlin da hazmedemiyodur ve bence sogumustur senden. Haklidir da..

Pardonda 100 tl fark için öten kaynana da her b..ka öter zatenkimki sana bağırıyo bikere kendi doğurduğuyla karıştırmasınlar.Ayrıca annesi hatalı ve o bunu görüp senden taraf olamıyosada hay ben senin o adamla evlenen aklına yani ...... Hemcinsimsin sonuçta valla ablam kardeşim sanki yapıyomuş gibi sinirleniyorum.Kendinizi SEVİİİNNN ÖNNNNCEEEE.Deliricem bigün bunu söylerken.
Haklisin ne diyim mutsuzum zaten heo duzlecek dedim herkes evlenince degisir dedi ama yengesi kuzeni bile bana hakaretler ediyor bana whatsapp durumlariyla heo benle ugrasiylar vyeminle ben hic bulasmam benle muatap olmasinlar diye ama onlar kac yasinda kadinlar tek dertleri ben nisanlim hic korumaz gelinlikci akrabalari onla tartistim cunku hic istedigimi yaomiyor masraf cikmasin diye nisanlim o oyle bir kiz degidi tartiscak dedi ben sucluyum ona gore anlamiyorum annm kizim sen evlilige bile hazir degilsin takiyosun diyor ama takilmicak gibi degil

Onu okumamıştım. Fakat lakin bacım eğer adam anasından korkuyorsa da kızın son derdi hediye olsun. Anasından korkan adam sadece hediye mi almaz, tek falsosu o mu olur? I ıh. O gülün dikeni kalır kızın diğer yaşayabileceklerinin yanında.
Hediyeyi her türlü sttiretsin alla aşkına. Ana problemini çözmek lazım asıl.[/QUOTE]

.

ben de onu diyorum
burada problem özel günler falan değil
problem özel günler olsa, kendi arkadaşlarına niye hediye alsın doğumgününde?
nişanlının doğumgününde hediye alma, arkadaşının doğumgününde hediye almak için nişanlınla gez
burada problem daha derin sanki..

Back
X