yalnizca icimi dokmek istedim....

ilyada84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
303
177
63
41
Selam arkadaslar.benim oyle ciddi bir sikintim yok.sadece sizlerle dertlesmek istedim.nisanliyim mayista dugunumuz olacak.fakat nisanlimin gecesi gunduzu hafta sonu falan yok surekli calisiyor.hic gorusemez olduk.iyi kotu aksamlri tlfda konusuyrdk sn gunlerde cok yorgun oluyor kiyamiyorumda konusmuyorum fazla.bu durumdan cok bunaldim.ev alacaz esya alacaz vs ama firsat bulup hicbiseye bakamiyoruz.yilbasi aksami yemege ciktik o kadar.ona yansitamiyorum elinde oan bisey degil.ama kendimede soz geciremiyorum.parmagimda yuzuk olmasa nisanli oldugumu unutucam o derece yani.son gunlrde cok bunaldim nedense evlilik telasi bile kalmadi suan dusunmuyorum hicbisey bu durum beni herseyden uzaklastiriyor

Siz calismiyosunuz sanirim dugun yapmak kolay degil artik evlenince hasret giderirsiniz sikma canini bu kadar.
Yok canim calisiyorum.ki kendi dugun masraflarimi kendim karsiliyorum :) hasret gidermek falan degil zaten dramatize edilecek falan biseyim yok sadece bunaldim yazmak istedim.yapmamiz gerekenleride yapamiyoruz o uzuyor beni

Benim nişanlım başka bir şehirde yaşıyor, düğün salonu bakmaya bile babasıyla gittim ben. Beterin beteri var, canınızı sıkmayın

Bunu acik acik konussaniz? Ben de sizin gibi kendi kendime üzülürdüm bir seye bu sekilde kafama takardim sonra bi gun farkettim ki ben bunu kafama takıyorum sonra içimde kuruyorum kuruyorum olmadik şeyden çocuğa patlıyorum o da anlamiyor neye kizdigimi ben daha da kiziyorum, yani bunu farkettikten sonra o gun bu gündür sevgilimin bir davranışına canım mi sıkıldı, bu yaptığına çok kırıldım diyorum o da ozur diliyor veya mazeretini söylüyor hallediyoruz aramizda, kavgalarimiz yari yariya azaldi. Bence sende acik acik soyle bi kere cok yoruluyorsun hastalanmandan endişe ediyorum de ikincisi seni ozluyorum bu gunlerimiz geriye gelmeyecek deli gibi çalışmak zorunda degilsin de. Gercekten ben şahsen evde en iyi buz dolabim olmasin bi alt modeli olsun ama kocam yanımda olsun gecesini gündüzüne katmasin derdim neyse bu konuya örnek cok siz icinizde biriktirmeyin gidin konusun bence gerisi gelir

Nişanlınız ne iş yapıyor çalışma şartları çok ağır değil mi? Hiç bir gün izni yok mu yani?

Nişanlınız ne iş yapıyor çalışma şartları çok ağır değil mi? Hiç bir gün izni yok mu yani?
canim kendi isleri.calisanlarina izin kullandiriyor fakat kendi olmayinca is donmuyor ama yapilacak bi cok isimiz var para hazir ev alicaz ama dusun ki ona bakmaya bile vakit yok.haliyle ev olmadan esya vs de alinamiyor.

yorumun icin cok sagol cnm.birde boyle deneyim :)

Zor bir durum, bir çözümüde yok gibi.Fazla takma belki ileride durumlar değişir, ama yinede nişanlılık durumu çok güzel dolu dolu yaşayamamnı hiç bir zaman unutmazsınız.

Zor bir durum, bir çözümüde yok gibi.Fazla takma belki ileride durumlar değişir, ama yinede nişanlılık durumu çok güzel dolu dolu yaşayamamnı hiç bir zaman unutmazsınız.
aslinda en coj uzldugum konu bu.beni cok ii anladiniz.bu gunleri bir daha yasayamiycaz.inan beraber vakit geciren nisanli ciftleri gordukce imreniyorum.gelinligim dikiliyor suan provam olacak ay sonunda ve ayakkabimi almaya bile kendim gidicem.ben istiyorum ki beraber bakip alalim.ama olmuyor iste.o yuzden pek hevesimde kalmadi

ev kurmak kolay mı oyle canım. nişanlın ne güzel ikiniz için çalışıyor çabalıyor. eşyalara sen bakıp beğendiğin birşey olursa nişanlına söylersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…