yalnizim ben, hala yalnizim:((

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Evet kizlar konularima bakarsanız hep yalnizlik uüzerine...olmuyor kimle denesem sonu gelmiyor,dogru düzgün kimse denk gelmiyor çok Yoruldum:(( 25 yasina geldim artik evlenmek mutlu olmak istiyorum. Bunun bi duasi filan varmi bildiğiniz ne bilim bi ayet filan. Herkes nasibin acilmamistir ondan olmyordur diyor evkencegin kişi doğuştan yazikir değişmez diyor bilmiyorum. Çok yalniz ve mutsuzum:((

ben 27 yasindayim. kimse olmadi simdiye kadar..
öyle inancimda yok zaten..
hos evlenmeyi de düsünmüyorum zaten..

ama hayatimda biri olsun isterdim :D

Herşey kısmet,nasip canım.Yüce Rabbim ne zaman dilemişşse o zaman olur.Siz ,Yasin suresini okumasını biliyorsanız okuyabilirsiniz.Hakkınızda .herşeyin hayırlısı olsun İnş.en kısa zamanda...sevgiler...

Hayatında birisi olması demek sonsuz mutluluk filan değil ki.
önemli olan öncelikle kendinle mutlu olabilmek. Kendini kesfetmek, ne istediğini bilmek sonrası da hayatına birini almak.
Acele etmesine acele etmiyorsun da sanki biraz ne istediğini bilmiyorsun gibi geldi ilişki adına.

yalniz kalmassin merak etme
ama ilk önce kendinle mutlu ol ..mutlulugunu bir insana baglarsan ve o insan hayatindan cikarsa mutluluk da hayatindan cikmis olur ..bu hatayi yapma

Evet kizlar konularima bakarsanız hep yalnizlik uüzerine...olmuyor kimle denesem sonu gelmiyor,dogru düzgün kimse denk gelmiyor çok Yoruldum:KK43:( 25 yasina geldim artik evlenmek mutlu olmak istiyorum. Bunun bi duasi filan varmi bildiğiniz ne bilim bi ayet filan. Herkes nasibin acilmamistir ondan olmyordur diyor evkencegin kişi doğuştan yazikir değişmez diyor bilmiyorum. Çok yalniz ve mutsuzum:KK43:(
evlenince de mutlu olamıyorsun merak etme

keske ben de yalniz olsam..
tadini cikarsana gez toz, kendinle ilgilen, kendinde degisiklikler yap, gitmedigin mekanlara git konserlere git, sen onu bulma o seni bulsun..
Geziyorum canim bol bol arkadaşlarımla filan.Ama cçift olan arkadaslarimin yaninda yalniz gezmekten herşeyi paylasabilecegim beni seven biri olmamasından biktim

Hayatında birisi olması demek sonsuz mutluluk filan değil ki.
önemli olan öncelikle kendinle mutlu olabilmek. Kendini kesfetmek, ne istediğini bilmek sonrası da hayatına birini almak.
Acele etmesine acele etmiyorsun da sanki biraz ne istediğini bilmiyorsun gibi geldi ilişki adına.

Evet kizlar konularima bakarsanız hep yalnizlik uüzerine...olmuyor kimle denesem sonu gelmiyor,dogru düzgün kimse denk gelmiyor çok Yoruldum:KK43:( 25 yasina geldim artik evlenmek mutlu olmak istiyorum. Bunun bi duasi filan varmi bildiğiniz ne bilim bi ayet filan. Herkes nasibin acilmamistir ondan olmyordur diyor evkencegin kişi doğuştan yazikir değişmez diyor bilmiyorum. Çok yalniz ve mutsuzum:KK43:(
Var :)ben her sabah okurdum nerede ise sevdicegime kalsa uzun zaman daha evlenmezdik ama bu dua birden tutuverdi istemeye geldiler ve evlendik çok şükür cok da mutluyuz Allahisteyen herkese nasib etsin .

Eklentiler

• IMAG0505.webp
    IMAG0505.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 108
Aslında hepiniz ayni şeyi soykemissiniz hemen hemen kizlar yalnizda olsa mutlu olmayi öğren. Ben galiba onu beceremiyorum:(

25 yaşında bi kız "evleneceğin kişi yazılıdır nasibin açılmamıştır" sözlerine inanıyor olamaz değil mi?
Ortam değiştir birazcık, sosyalleş, yeni insanlarla tanış

Teşekkürler msiz_, post: 38333143, member: 616807"]Var :)ben her sabah okurdum nerede ise sevdicegime kalsa uzun zaman daha evlenmezdik ama bu dua birden tutuverdi istemeye geldiler ve evlendik çok şükür cok da mutluyuz Allahisteyen herkese nasib etsin .[/QUOTE]
Tesskkurler canim okuycam Rabbim mutluluğunu daim etssn seninde

Back
X