yalnizim ben, hala yalnizim:((

25 yaşında bi kız "evleneceğin kişi yazılıdır nasibin açılmamıştır" sözlerine inanıyor olamaz değil mi?
Ortam değiştir birazcık, sosyalleş, yeni insanlarla tanış
Sosyal bi insanim tanistigim kişiler oluyor ama sonu gelmiyor canimi sikan bu zaten

Hayatında biriyle bir şeyleri paylaşmak istemen çok normal ve olması da gereken bir şey bence.Ama bu sevgilin olmaması olayını ne kadar büyütürsen o kadar sorun olur ama bu aslında senin için sorun olması gereken bir şey değil,sadece senin dediğin anlamda sevebilecek birini bulamamışsın henüz.Sevgilinin olması için vs. dua etmek saçma geliyor bana,sürekli üstüne düşersen senin için takıntı olur.Diğer arkadaşların da dediği gibi bol bol gez toz,bir bakmışsın ki birden bir gün biri karşına çıkıyor.:KK50:

Sosyal bi insanim tanistigim kişiler oluyor ama sonu gelmiyor canimi sikan bu zaten
Hmm yani aslında tanıştığın oluyor ama kafa dengi değil ya da işte gelecek kurulamayacak tipler. Hepsi mi öyle? Sen mi zor beğeniyorsun acaba?
Ama şu nasibin açılmamıştır safsatasına inanma. Elbette dua et, hayırlısını iste. Arkadaşlarına danışıyor musun, belki bi tanıdıkları vardır ne biliyim en azından tanışma imkanın olur

Hmm yani aslında tanıştığın oluyor ama kafa dengi değil ya da işte gelecek kurulamayacak tipler. Hepsi mi öyle? Sen mi zor beğeniyorsun acaba?
Ama şu nasibin açılmamıştır safsatasına inanma. Elbette dua et, hayırlısını iste. Arkadaşlarına danışıyor musun, belki bi tanıdıkları vardır ne biliyim en azından tanışma imkanın olur
Bu sene falanca yerde su cocuk var polis surda bi çocuk var asker diye başlayan cumlelerli görücü usullerine bile katlandim canim. Asla görücü usulü olmaz diyen ben yani. Kendi ortamimda tanistiklarim filan...olmuyor olmuyor beni uzende bu

Evet kizlar konularima bakarsanız hep yalnizlik uüzerine...olmuyor kimle denesem sonu gelmiyor,dogru düzgün kimse denk gelmiyor çok Yoruldum:KK43:( 25 yasina geldim artik evlenmek mutlu olmak istiyorum. Bunun bi duasi filan varmi bildiğiniz ne bilim bi ayet filan. Herkes nasibin acilmamistir ondan olmyordur diyor evkencegin kişi doğuştan yazikir değişmez diyor bilmiyorum. Çok yalniz ve mutsuzum:KK43:(

Ah canım yaa bir evlenen pişman bi evlenmeyen. ..ben evliyim ama çok çok yalnızım. ..evlilik çözüm değil yani. ..hakkında hayırlısı olsun. ..evlilik kolay değil onu gel sen bize sor...

Bu sene falanca yerde su cocuk var polis surda bi çocuk var asker diye başlayan cumlelerli görücü usullerine bile katlandim canim. Asla görücü usulü olmaz diyen ben yani. Kendi ortamimda tanistiklarim filan...olmuyor olmuyor beni uzende bu
Anladım canım benim üzülme, bu şekilde biraz daha devam et belki yeni bi külübe falan katılırsın, gönüllü olarak bi yerde çalış ya da ne biliyim kısa süreli bi kurs. Yani maksat başka insanlarla tanışmak. Anladığım kadarıyla öyle pasif birisi de değilsin. O polis bu askerler neyse de arkadaşlarının arkadaşı olabilir. Üzüldüm yani ben de

dame, post: 38333526, member: 642558"]Anladım canım benim üzülme, bu şekilde biraz daha devam et belki yeni bi külübe falan katılırsın, gönüllü olarak bi yerde çalış ya da ne biliyim kısa süreli bi kurs. Yani maksat başka insanlarla tanışmak. Anladığım kadarıyla öyle pasif birisi de değilsin. O polis bu askerler neyse de arkadaşlarının arkadaşı olabilir. Üzüldüm yani ben de[/QUOTE]
Tesekkurler canim inşallah bi yerlerdedir ve birgün gelir kismetim hayirlisi

Bu evlilik merakı ne yaşıtlarımdaki anlamıyorum cidden ?
Ben de 25'ime yeni girdim .
Bakıyorum tüm arkadaşlarımın bebesi var hatta.
Ben her gün gezsem doyamıyorum, ohhhh özgür özgür.
Evde sürekli yok elektrik, yok su faturası mı ödeyeceksin ?
Sabahın köründe iş, sonra işten gel yemek yap. Tek izin gününde temizlik yap , kocanla ilgilen, kendi bakımını yap filan.
Hep bir koşturmaca yahu ...
Bana zor geliyor valla. Evlilik deyince böyle güzel bir şey gibi ama deşince sıkılıyorum şahsen kendi adıma... :KK14:

ISSIZZ38333462 .!.:
Ah canım yaa bir evlenen pişman bi evlenmeyen. ..ben evliyim ama çok çok yalnızım. ..evlilik çözüm değil yani. ..hakkında hayırlısı olsun. ..evlilik kolay değil onu gel sen bize sor...
Evlilik kolay degildir tahmin edebiliyorum canim ama yalnizlikta zor :(

Sorcha .!.:
Sabahın köründe iş, sonra işten gel yemek yap. Tek izin gününde temizlik yap , kocanla ilgilen, kendi bakımını yap filan.
Bana zor geliyor valla. Evlilik deyince böyle güzel bir şey gibi ama deşince sıkılıyorum şahsen kendi adıma... :KK14:
Bazen senin gibi dusunuyorum

Evlilik kolay degildir tahmin edebiliyorum canim ama yalnizlikta zor :KK43:

Bende bir zamanlar senin gibi düşünüyordum şuan 4 yıllık evliyim. ..evlilikle birlikte başka sorunlar mutsuzluklar başlıyor. ..kimsenin mükemmel hayatı yoktur tabi. .. ama evliligin bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim. ..benimde çok güzel hayallerim vardı. ..ama evlendinmi o hayaller suya düşüyor genelde böyle. ..

Yazzdiklarim niye 3 er 5er giidiyo anlamadim bende bazen öyle düşünüyorum. Ama diyorum bi yuva kurmazsam cocuklarim olmazsa ilerde yalniz kakirsam nolacak diye endiseleniyorum

Bende bir zamanlar senin gibi düşünüyordum şuan 4 yıllık evliyim. ..evlilikle birlikte başka sorunlar mutsuzluklar başlıyor. ..kimsenin mükemmel hayatı yoktur tabi. .. ama evliligin bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim. ..benimde çok güzel hayallerim vardı. ..ama evlendinmi o hayaller suya düşüyor genelde böyle. ..
Hayatta boyle iste bekarlar evlenmek istiyor evliler bekar oolmak herşeyin hayirlisi olsun. Umarim sende huzurlu ve mutlu olursun yuvanda

Back
X