Yalnızım dostlarım

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Nedendir bilmiyorum ama içim çok buruk, herseyim var cok şükür ma biseyler eksik gibi sanki .

1aydir felan cok sorguluyorum kendimi . Cok arkadasim var ama Canim yansa icim sıkılsa arayıp anlatacağım bile kimse yok gibi degersiz hissediyorum.
Calismiyorum yarim günlük bi kursum var evde kendim ce biseylerle uğraşıyorum nişanliyim bu arada ama içimden biseyler almak bakmak bile gelmiyor enerjim yok tukenmis gibiyim ..

Kis boyu stresten 8 kilo aldım. Giydikerimi yakistirmiyorum hayranlikla heycanla aldgim en guzel gomlegim gunlerce almak icin beklediğim guzel kolyelerim bile ematek gibi geliyor uzerimde yakıştıramıyorum. Noemalde guzel olurken en ozel yerlerde kendimi hic begenmeyecegim şeylerin içinde buluveriyorum .. mutsuzum neden onu bile bilmiyorum.

Kimsem yok gibi canım sıkıldı hadi dışarı çıkalım diyeceğim bir dostum dahi yok aslında vardı ayni zamanda Nişanlandık beklentileri vardi belki karsilayamadim benim beklentilerimide o ..

Tuhaf bi sekilde kocaman bir mesafe oldu ne dargınız , ne aylarca konuşuyoruz. Konusmayida denedim beceremedim . Hersey yarım sanki kimse samimi gelmiyor ozguvenim eksildi herkes ne kadar guluyorsun sen derken mimiklerim dondu ustumde kocman ir ağırlık civil civil hayat doluyken oyle icime kapandim sakinlestim ki

Mutsuzum ama.niçin bilmiyorum
Herkes nasil dost ediniyor ?
En kotu gunumde kimi ararim ?
En yakin ablama bile kendimi ifade edemiyorum su hallerimi çocukça buluyor en yakinimla paylasamKen kimle paylasayim ?

Neyim var benim neden tat almiyorum gunesten ciceklerden neden yanlizim ben neden surekli rehberimde geziniyorum kimim var benim diye ? Neden hayattan hic bir beklentim yok insanlar beni sevsin yaranayim diye iyi olmak zorunda gibi hissediyorum kendimi ??

Hiç anlamadım, hala nişanlı olduğunuz kişiyle mi aylarca konuşmuyorsunuz? Eğer öylese sorunun temeli burada sanki.

Ben de çok tek takılırım, ama tek yaptığım herşeyden zevk alıyorum genelde.

Hiç anlamadım, hala nişanlı olduğunuz kişiyle mi aylarca konuşmuyorsunuz? Eğer öylese sorunun temeli burada sanki.

Ben de çok tek takılırım, ama tek yaptığım herşeyden zevk alıyorum genelde.

Yanlis anlasildim canim en yakin arkadasimla ayni zamanda Nişanlandık aramiza buyuk bir mesafe girdi aylarca konusmuyoruz ama kuste degiliz baskada yakin arkadasim yani dostum yok yanlız hissediyorum kendimi .

Nişanlın uzakta mı peki? O bu yalnızlığı bir nebze de olsa kapatmıyor mu?

Yakın arkadaşınızla bu meseleyi konuştunuz mu ? Belki de o da sizden bir adım bekliyordur. Ne güzel, geleceğe dair planlarınız da çok benzer, buluşup neden yeniden bişeyler yapmayasınız, kaliteli vakit geçirmeyesiniz ki?

Hormon bozuklugu ya da vucudundaki bazi maddelerin eksikligi depresyona sebep oluyor olabilir. Yurtdisinda zaman zaman tukenmislik sendromunun tedavisinde kullanilan bir yontemi tavsiye ediyorum sana. Seker, un, koruyucu madde iceren gidalari, trans yaglari birak gunde yarim saat acik havada yuruyus yap.

Tavsiyeleriniz icin.tesekkur ederim mutlaka deniycem insllah sade e oyledir

30 dk yuruyuş ve kedi almanı tavsiy ediyorum.ve saglam bir diet.
kedide ucretsi,z her yerde gani gani var. sana yaklaşını al sarıl ona.
mutluluk hormonu salgılamanı saglar ve ciddiyim.

30 dk yuruyuş ve kedi almanı tavsiy ediyorum.ve saglam bir diet.
kedide ucretsi,z her yerde gani gani var. sana yaklaşını al sarıl ona.
mutluluk hormonu salgılamanı saglar ve ciddiyim.

Bilmem hic boyle bisey dusunmedim kopek cok istiyordum oda olmadi diyeti yapmaliyim kesinlikle zaten ama iylr cok.useniyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…