Yalnızım, paylaşmaya, dertleşmeye, gülmeye, konuşmaya, desteğe ihtiyacım var.

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
arkadaşlar konuşacak,paylaşacak birilerine ihtiyacım var..eğer siz de yalnızım,arkadaşım dostum yok çevremde sıkıntılarımı içime atmaktan patlamak üzereyim diyosanız ben burdayım,çok kötüyüm bugünlerde biri bitmeden biri başlıyo sanki,nefes alamadığımı hissediyorum,yaşamak işkenceye dönüştü sanki.kkda kafa dengi arkadaşlar bulabileceğimi düşündüm buna çook ihtiyacım var senağlama

arkadaşlar konuşacak,paylaşacak birilerine ihtiyacım var..eğer siz de yalnızım,arkadaşım dostum yok çevremde sıkıntılarımı içime atmaktan patlamak üzereyim diyosanız ben burdayım,çok kötüyüm bugünlerde biri bitmeden biri başlıyo sanki,nefes alamadığımı hissediyorum,yaşamak işkenceye dönüştü sanki.kkda kafa dengi arkadaşlar bulabileceğimi düşündüm buna çook ihtiyacım var senağlama

tatlımm sıkıntı ney..... ben de bu dertten muzdaribim valla gel dertleşelimmmm:a015:

canım ya bende burdayım üzülme biz burda hepimiz bütünüz
ne sorunların var noldu belki yardımımız olur insanın konusacak arkadası dostları olmaması cok kötü ama biz sana destek olabiliriz yalnız değilsin seninleyiz canım benim

canım ben de varım. dinlemeye hazırım. elimden geldiğince sana yardımcı da olurum. arkadaşlarından sürekli kazık yemiş biri olarak konuşabildiğim dertleşebildiğim tek eşim kaldı.

Back
X