Yalnızım

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
öyle çok yalnızım ki. Hiç kimsem yok. Annem yok, babam yok, kardeşim yok. Derdimi hiç korkmadan anlatacağım bir arkadaşım bile yok. KK'ya bile anlatamıyorum beni tanımadıkları halde. Canımı sıkan derdimden daha çok canımı sıkacak yorumlar alacağımı biliyorum.
Kendimi çaresiz yalnız hissediyorum. Yaşadıklarım gözümün daldığı her yerde. Yaşadığımı unutamıyorum.
Buraya içimi dökmeye geldim. Hiç kimseye anlatamadığım yalandan herkese gülümsediğim bir derdim var. Çok çaresiz yalnız ve güçsüzüm.
Eski mutlu olduğum günleri çok özlüyorum. Nasıl göremedim nasıl kendime böyle bir kötülük yaptım nasıl..
Birisine sarılıp delice ağlasam açılacakmışım gibi.
Çok canım sıkkın. Çok yalnızım.

Sorun nedir aileniz arkadaşlarınız ??

Anneniz, kardeşiniz, babanız hayatta ise ne olursa olsun bi şansınız var demektir. Asıl yokluk onlar öldüğünde başlar.

Kime denk gelmiyorki. Konu actigin zaman herşeye hazırlıklı ol. Sana tavsiyem olsun. Çünkü burda herkesimden insan var. Sanatçı var, cahili var akıllısı var, süper zekalı var zekasizı var. Normal bunlar.

Neolduysa geçmişte kaldı öbemli olan ders almak hayata tertemiz sayfa açmak
Burdan tepki alacağın bişeyse ya evli adamka birlikte oldun adamda gitti
Ne bekliyorsunki
Artık kendini düşün aklını başına al hayat birilerini düşünecek kadar yumuşak değil

Neolduysa geçmişte kaldı öbemli olan ders almak hayata tertemiz sayfa açmak
Burdan tepki alacağın bişeyse ya evli adamka birlikte oldun adamda gitti
Ne bekliyorsunki
Artık kendini düşün aklını başına al hayat birilerini düşünecek kadar yumuşak değil
hayır öyle bişey değil.

Her insanın hayatında kötü zamanlar olur. Ben artık çok kötüyüm neden böyle oldu desem sonrasında sabrımın ödüllerini aldim. Her şer de bir hayır var bence. Daha kötüsünden koruyor. Sadece zamana ihtiyaç var. En güzeli sıkıntıda olunca oturup düşünmektense bi şeyler yapıp oyalanmak. Tabi hatalardan ders çıkartmak

Yanlız değilsin her insanın hayatında senin gibi hissettiği dönemler oluyor mutlaka bende çok zorlanıyorum.Aynı senin gibi hissediyorum ama Allah büyük bir kapı açar inşallah

Back
X