Yalnızım

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Hiç dışarı çıkabilecek bir arkadaşım yok çok sıkılıyorum benim gibi yalnız olan var mı sanki tek benim kimsem yok gibi geliyor bana

Bu tamamen hisle ilgili.Bende cok dısarı cıkan biri degilim bazen ağır gelsede seviyorum asil yalnızlığımı...

valla benimde 2 tane arkadaşım var benimle vakit geçirmek isteyen ama sor bakalım ben vakit bulabiliyor muyum.. sabah biraz geç uyansam şükrediyorum...
illa davet bekleme sen program yap yakın arkadaşlarına danış onlara uygun bir vakitte çıkın eğlenin..

Sosyal medya kullanıyorsanız normalden daha çok kafanızı meşgul ediyor bu algı, çünkü herkes sanki her dakika arkadaşlarıyla kopuyormuş gibi bir durum göstermeye çalışıyorlar. Benim de böyle hissettiğim zamanlar oldu ama sonra arkadaşlarımı düşündüm, meşguliyetlerini düşündüm, samimi geldikleri için de arkadaşlığımı kesmeyip bir süre bekledim. Sonradan kendileri gelip teklif etmeye başladı bir şeyler yapmayı... Aslında yalnız değilsiniz ama herkes kendi hayat koşturmacasında oluyor. Siz arayıp sorun arkadaşlarınızı, emin olun bir süre sonra verdiğinizi alacaksınız.

bence de sosyal medyanin kronik etkilerinden olabilir. en iyisi komple kapamak. benim yok mesela arkadas cevremdeki en mutlu kisi benim ve buna cok bagliyorum.

onun disinda okul is aileden bi yerden kafaniza gore birileriyle tanisabilirsiniz. hic olmadi komsunuz vardir bi iki

Hiç dışarı çıkabilecek bir arkadaşım yok çok sıkılıyorum benim gibi yalnız olan var mı sanki tek benim kimsem yok gibi geliyor bana
Ben küçük bi yerde büyüdüm üstelik kız çocuklarının okutulmadigı bi yerde yani geri kafalı ve cahillerin yoğun olduğu bi yerde büyüdüm ben de yalnizdim sürekli kitap okudum bence sizde bu yolu deneyin hobi edinin artık belediyelerin vs bi sürü kursları var. Ayrıca gezmek için neden birine ihtiyaç duyuyosunuz ki

Back
X