yalnızım:((((

demirburc

ALLAH ım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
267
0
96
Zonguldak
topikte tanıştığım bütün kızların profillerine bakıyorum hepsi hamile ve 2011 yılında anne olacaklar topiğindeler bense 2 negatifim ve dualarımla yeni denememi bekliyorum inşallah bu sefer olur demekten başka Allah ıma dua etmekten beni de sevindir demekten başka elimden bir şey gelmiyor .canım çok sıkılıyor zaman geçmek bilmiyor bir an önce embriyom oluşsun rahmime konulsun istiyorum daha 3 ay ım var nasıl geçirecem 90 günü benim gibi olan var mı beraber geçirelim bu günleri ne dersiniz:43::43::43:

allahım yüzüne gülecektir sakın karamsar olma... bebek fikrini aklından uzak tutmaya bak. şöyle düşün 90 gün sonra denicem bu sırada düşünmüycem rahat olucam de bak nasıl geliyo kendiliğinden... burda deneyim konuşuyor:61: ben de tüp bebek tutmayınca 3 ay ara verelim dedim eşime olur dedi oda. saldım kendimi gezdim tozdum temizlik yaptım deli gibi saçlarımı boyattım falan bebek 3 ay sonraya kaldı aklımca. adetimide kontrol etmedim. say say aaa gecikmiş. idrar tahlili yaptırdık yok. 2 gün sonrasında kan da bebeğimizin varlığını öğrendik:52:
yani yanlız değilsin arkadaşım... psikolojinin hastalıklarımızdan daha önemli olduğunu bizzat yaşadım... rahat olmaya çalış düşünmemeye çalış ozaman senin mucizen de karnına konacaktır eminim...

allahım yüzüne gülecektir sakın karamsar olma... bebek fikrini aklından uzak tutmaya bak. şöyle düşün 90 gün sonra denicem bu sırada düşünmüycem rahat olucam de bak nasıl geliyo kendiliğinden... burda deneyim konuşuyor:61: ben de tüp bebek tutmayınca 3 ay ara verelim dedim eşime olur dedi oda. saldım kendimi gezdim tozdum temizlik yaptım deli gibi saçlarımı boyattım falan bebek 3 ay sonraya kaldı aklımca. adetimide kontrol etmedim. say say aaa gecikmiş. idrar tahlili yaptırdık yok. 2 gün sonrasında kan da bebeğimizin varlığını öğrendik:52:
yani yanlız değilsin arkadaşım... psikolojinin hastalıklarımızdan daha önemli olduğunu bizzat yaşadım... rahat olmaya çalış düşünmemeye çalış ozaman senin mucizen de karnına konacaktır eminim...

çok istiyorum öyle kendiliğinden gelmesini bebeğimin ama çok sorunumuz var bizim pko+spermlerde hareket ve şekil bozukluğu+pozitif immünoloji+pıhtılaşma bozukluğu imkansız gibi yani sağol canım desteklerin için:54::54::54::54::54:

yok yalnız değilsin bak ben de hala burdayım hala da karnım boş.. başıma gelen aksiliklerden 2.yi deneyemedim bile. bekliyorum ama haklısın bekleyince zaman geçmiyor üstelik tam başlayacakken beklenmedik başka şeyler çıkıp daha da erteleyebiliyor. o yüzden en iyisi beklememek.

:61:
yok yalnız değilsin bak ben de hala burdayım hala da karnım boş.. başıma gelen aksiliklerden 2.yi deneyemedim bile. bekliyorum ama haklısın bekleyince zaman geçmiyor üstelik tam başlayacakken beklenmedik başka şeyler çıkıp daha da erteleyebiliyor. o yüzden en iyisi beklememek.

biliyorum beterin beteri var benden daha kötü durumda olanlar da var ama ben dünyada hiç bir şey istemedim ne araba ne ev çocukluğumdan beri sadece Allah ım bana mutlu bir yuva hayırlı bir evlat ver dedim herşeyden daha çok istedim komşularımızın çocuklarına hep ben baktım büyüttüm dünyanın en güzel şeyi cennet kokulu bir bebek ve anne olmak ben herşeyin üzerinde tuttum belkide bu kadar çok istediğim için b u kadar üzerine düştüğüm için olmuyor ama elimde değil işte ayşe cim Allah seninde benimde yüzüme gülecek buna tüm kalbimle inanıyorum ama ne zaman bilemiyorum hem senin kedilerin var onları evlat gibi sevdiğini biliyorum bende eşime dedim ya bir kedi ya köpek alalım dedim ama istemiyor onlara bile sahip olamıyorum :43::43::43::43:

:61:

biliyorum beterin beteri var benden daha kötü durumda olanlar da var ama ben dünyada hiç bir şey istemedim ne araba ne ev çocukluğumdan beri sadece Allah ım bana mutlu bir yuva hayırlı bir evlat ver dedim herşeyden daha çok istedim komşularımızın çocuklarına hep ben baktım büyüttüm dünyanın en güzel şeyi cennet kokulu bir bebek ve anne olmak ben herşeyin üzerinde tuttum belkide bu kadar çok istediğim için b u kadar üzerine düştüğüm için olmuyor ama elimde değil işte ayşe cim Allah seninde benimde yüzüme gülecek buna tüm kalbimle inanıyorum ama ne zaman bilemiyorum hem senin kedilerin var onları evlat gibi sevdiğini biliyorum bende eşime dedim ya bir kedi ya köpek alalım dedim ama istemiyor onlara bile sahip olamıyorum :43::43::43::43:

yok yok üzme canını olacak ama daha vakti var diye düşün. biliyorum bu söylediğim zor ben de çoğu zaman sabredemiyorum ama ne kadar geçmiyor sansak da zaman öyle hızlı geçiyor ki.. bak kasımdan beri bekliyorum ben ha bu ay ha önümüzdeki ay derken nisana kaldı yeni demem. 2-3 hafta önce başladık tedviye ama 4 gün sonra iki tane nurtopu gibi kistim oldu bıraktık bir ay daha ara verdik. ben de o kadar bunaldım ki izin aldım yarın kısa bir tatile gidicez eşimle. dönünce de evde dinlenicem 2-3 gün. artık kısmetse ondan sonraki hafta da başlarız yeni tedaviye. bu sefer şöyle karar verdim eğer yine olmazsa 6 ay belki 1 yıl ara vericem. hem ruhum hem vücudum çok yıprandı..
sen 2.denedin sanırım, kaldı mı dondurulmuşun?
bu arada kedi falan da alma sonra bebek gelince ikisine birden bakmak zor olur, çocuk biraz büyüyünce alırsın hem çocuk bakar sorumluluk sahibi olur. :))

canım gerçektende yanlız değilsin sadece tek tek sıramız gelecek diye düşünelim .bende çoktan beridir yazıyorum senin gibi ama içimi döküyorum yanlız olmadığımı görüyorum güzel haberler alınca belki banada şans güler diyorum:) pek şanslı değilimdir ama.beklenmedik bi anda çıkıp gelseeeee diyorum bebeğimin güzel haberiyle ışıldasa dünyam eşime bir evlat verebilsem üstelik onun ne kadar çocukların sevdiğini biliyorum çevremde şuan hamile ve çocuklu herkes yaşıtız genelde.ve sitede oturuyorum düşün ki bi benim yok nasıl göze çarpmasın toplandığımızda sadece çocuk muhabbeti varken nasıl kafamdan çıksın.ama diyorumki gelecek hani sabreden muradına erermiş.yoksa hayat geçmiyor.2 negatif tüp bebekten sonra genede diyorum belki 3. de nasippp ve tedavime devam etmek istiyorum.kendime 6 ay süre verdim 2. den sonra olmadı.beklemekte işe yaramıyo.
inşalah birbirimize hayırlı uğurlu geliriz açtığın bu topikte uğur getirir hepimiz tez vakitte evlatlarımıza kavuşuruz...inşalah be ALLAH BÜYÜKKK

canım gerçektende yanlız değilsin sadece tek tek sıramız gelecek diye düşünelim .bende çoktan beridir yazıyorum senin gibi ama içimi döküyorum yanlız olmadığımı görüyorum güzel haberler alınca belki banada şans güler diyorum:) pek şanslı değilimdir ama.beklenmedik bi anda çıkıp gelseeeee diyorum bebeğimin güzel haberiyle ışıldasa dünyam eşime bir evlat verebilsem üstelik onun ne kadar çocukların sevdiğini biliyorum çevremde şuan hamile ve çocuklu herkes yaşıtız genelde.ve sitede oturuyorum düşün ki bi benim yok nasıl göze çarpmasın toplandığımızda sadece çocuk muhabbeti varken nasıl kafamdan çıksın.ama diyorumki gelecek hani sabreden muradına erermiş.yoksa hayat geçmiyor.2 negatif tüp bebekten sonra genede diyorum belki 3. de nasippp ve tedavime devam etmek istiyorum.kendime 6 ay süre verdim 2. den sonra olmadı.beklemekte işe yaramıyo.
inşalah birbirimize hayırlı uğurlu geliriz açtığın bu topikte uğur getirir hepimiz tez vakitte evlatlarımıza kavuşuruz...inşalah be ALLAH BÜYÜKKK
inşallah canım ama benim artık psikolojim çok bozuldu yaşamak bile ağır gelir oldu nefes bile alamıyorum bazen kendimi çok yalnız hissediyorum eşime bir şey söylesem boşa beni diyor çldüreyim kendimi diyor annem ve babam zaten anlamıyor benden çok üzülüyor bende sizlerle dertleşiyorum Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin bu arada yaşın kaç problem ne paylaşırsan sevinirim::14::14::14::14::14::14:14::14:

yok yok üzme canını olacak ama daha vakti var diye düşün. biliyorum bu söylediğim zor ben de çoğu zaman sabredemiyorum ama ne kadar geçmiyor sansak da zaman öyle hızlı geçiyor ki.. bak kasımdan beri bekliyorum ben ha bu ay ha önümüzdeki ay derken nisana kaldı yeni demem. 2-3 hafta önce başladık tedviye ama 4 gün sonra iki tane nurtopu gibi kistim oldu bıraktık bir ay daha ara verdik. ben de o kadar bunaldım ki izin aldım yarın kısa bir tatile gidicez eşimle. dönünce de evde dinlenicem 2-3 gün. artık kısmetse ondan sonraki hafta da başlarız yeni tedaviye. bu sefer şöyle karar verdim eğer yine olmazsa 6 ay belki 1 yıl ara vericem. hem ruhum hem vücudum çok yıprandı..
sen 2.denedin sanırım, kaldı mı dondurulmuşun?
bu arada kedi falan da alma sonra bebek gelince ikisine birden bakmak zor olur, çocuk biraz büyüyünce alırsın hem çocuk bakar sorumluluk sahibi olur. :))

ayşecimilaç kullanıyorum demişsin bir topikte ne kullanıyorsun bende kullansammı acaba ?dondurulmuşum var ama ben merkezimi değiştirecem dondurulmuşlarımı taşıyacam başka merkeze bu sefer 2 tane koyacaklar sen çok dua ediyorsun biliyorum ne olur banada et canım öptüm:54::54::54::54:

kızlar yalnız değilsiniz bende burdayım ilk tüp bebek denemem negatif ikinci denememizi yaptık salı günü donmuşlarla transferim oldu bugün 4.günüm inş bu sefer olur çünkü başka dondurulmuşum kalmadı maddi yöndende bir yıldan önce deniyemeyiz inş hepimiz birgün bebişlerimize kavuşuruz:66::66::66:

kızlar yalnız değilsiniz bende burdayım ilk tüp bebek denemem negatif ikinci denememizi yaptık salı günü donmuşlarla transferim oldu b ugün 4.günüm inş bu sefer olur çünkü başka dondurulmuşum kalmadı maddi yöndende bir yıldan önce deniyemeyiz inş hepimiz birgün bebişlerimize kavuşuruz:66::66::66:

o kadar üzülüyorum acı çekiyorumki hep dua ediyorum kimse benim çektiklerimi çekmesin inşallah bu sefer yüzün güler dualarım seninle:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ayşecimilaç kullanıyorum demişsin bir topikte ne kullanıyorsun bende kullansammı acaba ?dondurulmuşum var ama ben merkezimi değiştirecem dondurulmuşlarımı taşıyacam başka merkeze bu sefer 2 tane koyacaklar sen çok dua ediyorsun biliyorum ne olur banada et canım öptüm:54::54::54::54:

tabi ki ederim canım zaten bu dertten muzarip tüm kadınlara dua ediyorum.
ilaç derken şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum bir de şeker ilacı onları mı sordun anlamadım. ha bir de antidepresan alıyorum ama o tür ilaçları doktorlara danışmadan sakın alma canım. ben hem psikiyatriste gidiyorum hem de kadın doğumcuma da sordum öyle kullanıyorum ama ilaç değil de solgarın falan bitkisel tabletleri var gerginliğe karşı st.johns worth diye onlardan alabilirsin yada gebelikte bile kullanılabilen passiflora bitkisinden yapılmış bir ilaç var natracalm diye onu da alabilirsin. senden ricam bu durumla tek başına başa çıkmıyorsan bir terapiste git, ben çok faydasını görüyorum.

inşallah canım ama benim artık psikolojim çok bozuldu yaşamak bile ağır gelir oldu nefes bile alamıyorum bazen kendimi çok yalnız hissediyorum eşime bir şey söylesem boşa beni diyor çldüreyim kendimi diyor annem ve babam zaten anlamıyor benden çok üzülüyor bende sizlerle dertleşiyorum Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin bu arada yaşın kaç problem ne paylaşırsan sevinirim::14::14::14::14::14::14:14::14:
yaşım 30 ilk olarak 2008 de bir yıllık evliyken karın ağrısıyla gittiğim dahiliyeden kadın doğumcuya çıktı kapı.meğer kistlerim karnıma batma hissi veriyormuş endometriozis yani çikolata kistim var buda yapışıklık yapıyormuş.neyse ardından laparoskobi oldum kisler boşaltılmış kanallar açıkmış. 6 ay menopoz iğnezi vuruldum karından ayda bir.bu sürede tabiki bebek olamazdı.ardından kimyasal gebelik denilen 3 gebelik yaşadım aslında doktorla buna gebelik demiyor bile buda ayrı bi üzüntü ben kimyasalda olsa gebe kalıyorum diye sevinsemde bunu sadece döllenme var ama tutunma olmuyormuş ve kese yokmuş vs..yumurtam kalitesiz olduğundan tutunmuyor falan diyolar işte.
bende 2010 nisan da ilk tüp bebek denemesi yaptırdım tutmadı.rahim filmi çektirmiştim sonuç temiz.ekimde ikinci tüp bebek öncesi histeroskobi oldum laparoskobi sonrası büyüyen kistim boşaltıldı. ve tüp bebek oda tutmadı.doktor bi süre kendini dinlendir dedi ve eşiminde isteğiyle 6 aydır hiç doktora gitmedim.belki kistim büyümüştür bilmiyorum.otlar kürler falan deniyorum boş durmuyorum.ama herşey nasip kısmet.şimdi tekrar doktor yolları görünüyor aslında istemiyorum ama gitmekten başka çarede yok kistler büyürse başıma işte açabilir fsh:11 benimprolaktinde 35.
rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.

yalnız değilsin bende varım....bendede senn gibi pko var ve pıhtılaşma ilk denemem tuttu ama pıhtılaşmadan düştü erken düşüktü hatta bazıları kimyasal bile dediler...şimdi 3.deneme için hazırlanıyorum evet güçsüzüm ama güçlü olmaya çalışıyorum...Rabbim ınş bizimde hasretimize kavuşturur..yemeyeceğiz içmeyeceğiz denemeye devam edeceğiz ne yapalım..hatta ben adet oldum şimdi yarın 3.için strat vermeye gideceğim..1 aydır şeker hapı alıyorum faydasını gördüm adetim 2 gün erken geldi ve ınş kaliteli yumurtalarım da olacak inanıyorum!!:49::49:
bende merkez değiştirdim ilk ikisini mayada yaptrmştım salak gibi ist dan ank ya gittim sanki ist da merkez yokmuş gibi..neyse önümüzdeki maçlara bakalım olan oldu..ınş sende ennn kısa zamanda yavruna kavuşursun:49::49::49:

topikte tanıştığım bütün kızların profillerine bakıyorum hepsi hamile ve 2011 yılında anne olacaklar topiğindeler bense 2 negatifim ve dualarımla yeni denememi bekliyorum inşallah bu sefer olur demekten başka Allah ıma dua etmekten beni de sevindir demekten başka elimden bir şey gelmiyor .canım çok sıkılıyor zaman geçmek bilmiyor bir an önce embriyom oluşsun rahmime konulsun istiyorum daha 3 ay ım var nasıl geçirecem 90 günü benim gibi olan var mı beraber geçirelim bu günleri ne dersiniz:43::43::43:

aslında tüp bebek başılığı altındaki kişilerin %60'ı hamile kalabilmek için hala uğraşıyor geriye kalan %40'ı ise mücadelenin sonunda ödülünü almış. herkesin sorunu ayrı ama hedef aynı çekilen çileler aynı........ önemli olan vazgeçmemek kendini çok yıpratmamak. bu süreç zor ve uzun ama mükafatı gelince hereşeye değecek.

karamsar olma canım rabbim hayırlısını versin ,sen dualarını eksik etme ,inan zamanı geldiğinde oluyor, bende çok uğraştım çok ağladım ama rabbim vereceği zamanı biliyor,sen sabret ve umut et.... yaşanılanlar hç kolay değil ama zamanı gelmeyince olmuyor işte... sen ne yaparsan yap,ne istersen iste zamanı belirleyemiyorsun canım... o nedenle kendine çok iyi bak üzülme ve umutla bekle,dualarım seninle canım....

canım kader arkadaşlarım asla yalnız değilsiniz ben ne yapacağımı bile bilmiyorum 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek 25 ocakta 2.ameliyat açık ameliyat çok büyük çikolata kistleri ve 5 cmlik bir myom çıkarıldı şuan korkulan oldu ve yumurta rezervim çok büyük zarar gördü belki tüp bebek bile yaoılamıcak 2.5 sene korkunç ve sürekli ağrılarla yaşadım ve ameliyata direndim ama sonunda korkulan oldu ve yumurta rezervi çok hasar gördü.yani tüp bebk bile olmaz belki dendiğinde yıkıldım gücüm yok yinede mücadele etmeye çalışıcam yarabbi sabır imkan gayret kuvvet versin dualarımda he sizde varsınız.....

canım kader arkadaşlarım asla yalnız değilsiniz ben ne yapacağımı bile bilmiyorum 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek 25 ocakta 2.ameliyat açık ameliyat çok büyük çikolata kistleri ve 5 cmlik bir myom çıkarıldı şuan korkulan oldu ve yumurta rezervim çok büyük zarar gördü belki tüp bebek bile yaoılamıcak 2.5 sene korkunç ve sürekli ağrılarla yaşadım ve ameliyata direndim ama sonunda korkulan oldu ve yumurta rezervi çok hasar gördü.yani tüp bebk bile olmaz belki dendiğinde yıkıldım gücüm yok yinede mücadele etmeye çalışıcam yarabbi sabır imkan gayret kuvvet versin dualarımda he sizde varsınız.....

Canım çok büyük geçmişler olsun, Allah şifa versin. Söylemesi kolay ama sen yine de yılma olur mu? Güzel Allahım ol dedikten sonra 1 tanecik yumurta bile yeter. Sen umudunu yitirme, Rabbime sığın yeter.

arkadaşım Rabbim yardımcın olsun senin ve hepimizin umarım en kısa zamanda bi çıkış kapısı bulur yolunu çizer yavrunu kucağına alırsın

demirburç arkadaşım uzun zamandır bu sitedeyim ilk başlardaki yazılarımı okudum geçenlerde benim hamileliğim tüp ile olmuştu ama değerlerim çok düşük başlamıştı yani kimyasal gebelikti bana geçmiş olsun diyen beminde düşük rakamlarla başladı diyen o kadar çok arkadaşımın şimdi kucağında bebeği yine aynı gün tedaviye başladığımız o dönemde anne bile olmaya hazır olmayan ama şimdi keşke bu kadar geç kalmasaydım diyen arkadaşımın bebeği şimdi 1 yaşında Rabbim uzun ömr versin peki ben ne yaptım bu 1 senede bir sürü test 2 deneme 1 kürtaj bir histeroskopi ve şu an 3 tedaviye başlayacağım 1 hafta içinde demem o ki yılmak yok yola devam:)) bizimde sınavımız buymuş rabbim daha beter acılarla sınamasın bizi zor biliyorum ama lütfen güçlü olmaya çalış ve bu dönemde bol bol hayal kur sevgiler:)))

pınar ve ayşe sağolun YARABBİM başka şeyle sınamasın hiçbirimizi inşallah.pınar sanada çok geçmiş olsun bu sefer sonu mutluluk olsun inşallah canım bi gelse yavrularımız bize benzeyen kendi kanımız ve canımızdan.

Back
X