• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızımm :(

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
iyi geceler kızlarr:KK54:
yalnızım galiba bugün bunu daha çok hissettim.
ünide okuyorum 3. sınıfım. lisede çok yakın arkadaşım vardı çok saçma nedenlerden dolayı koptuk.
şimdi çevremde bi kaç tane arkadaşım var ama dostum diyebileceğim sadece sevgilim var.
tamam her şeyime yetiyor her şeyi anlatıyorum ama insan en yakınım diyebleceğim bi kıza ihtiyaç duyuyor.
bişeyim olduğunda koşup anlatacağım bi kız arkadaşım yok çok yalnız hissediyorum kendimi :cry:

bana anlat canm yanlızlığı çok iyi bilirim her derdini dinlerim

Bişey olduğunda hemen koş KK ve anlat En Büyük KK Benim erkek arkadaşım yeter artık herşeyi KK bağdaştırma diyip de kavga ediyoruz. O derece yakın arkadaş oldum :KK49::KK53:

allah razı olsun bişey olduğunda buraya yazıyorum sadece zaten .
yakınlarım dediğim insanlara bile anlatmıyorum.
insanın dert ortğı olması çok farklı

Bişey olduğunda hemen koş KK ve anlat En Büyük KK Benim erkek arkadaşım yeter artık herşeyi KK bağdaştırma diyip de kavga ediyoruz. O derece yakın arkadaş oldum :KK49::KK53:
:KK70: aynen bende her gün anlatıyorum ona bişeyler kızıyor bana yeter artık diye ama konuşmak için can attığım başka kimsem yok :KK43:

iyi geceler kızlarr:KK54:
yalnızım galiba bugün bunu daha çok hissettim.
ünide okuyorum 3. sınıfım. lisede çok yakın arkadaşım vardı çok saçma nedenlerden dolayı koptuk.
şimdi çevremde bi kaç tane arkadaşım var ama dostum diyebileceğim sadece sevgilim var.
tamam her şeyime yetiyor her şeyi anlatıyorum ama insan en yakınım diyebleceğim bi kıza ihtiyaç duyuyor.
bişeyim olduğunda koşup anlatacağım bi kız arkadaşım yok çok yalnız hissediyorum kendimi :cry:

yalnız değilsin ben de üni 3 .sınıfım ve de kalabalığın içinde yalnızım ailemi çok özlüyorum can sıkıntısından erkek arkadaşıma sarıyorum :)) yalnız hissetme burda kendini iyi hissediyor insan

yalnız değilsin ben de üni 3 .sınıfım ve de kalabalığın içinde yalnızım ailemi çok özlüyorum can sıkıntısından erkek arkadaşıma sarıyorum :)) yalnız hissetme burda kendini iyi hissediyor insan
ailemin yanındayım ben Allahtan onlar var başka kimsem yok
çevremde o kadar insan ama ben yalnızım

:KK70: aynen bende her gün anlatıyorum ona bişeyler kızıyor bana yeter artık diye ama konuşmak için can attığım başka kimsem yok :KK43:
Aman erkekler ne anlarlar odun kafalar :KK11: Benim de yok pek arkadaşım ablam dışında arkadaş gibiyiz

allah razı olsun bişey olduğunda buraya yazıyorum sadece zaten .
yakınlarım dediğim insanlara bile anlatmıyorum.
insanın dert ortğı olması çok farklı
bazen herşeyi herkeze anlatamıyosun anlıyorum seni benimde bi ablam var sağolsun iyiki var onun dışında buraya yazıyorum sıkma canını bu yüzden bazende bişeylerini anlatmamak en iyiysi sevgilin eşin bilsin yeter

bazen herşeyi herkeze anlatamıyosun anlıyorum seni benimde bi ablam var sağolsun iyiki var onun dışında buraya yazıyorum sıkma canını bu yüzden bazende bişeylerini anlatmamak en iyiysi sevgilin eşin bilsin yeter
evet ama insan ihtiyaç duyuyor :(
bende seni dinlerim ne zman istersen

Gel kız gel :KK53: ben de üçüncü sınıfım bi an bunu ben mi yazdım lan dedim taa ki erkek arkadasim deyinceye kadar :KK53: en azından erkek arkadaşın var ben de o da yok :KK53:
Sürekli soruyorlar bide hala yok mu biri diye.. Yok diyorum sorunlu gibi bakıyorlar tövbe..
Benimde etrafımda bi kaç kız arkadaşım var hic de öyle çok arkadaşı olanlara özenmedim çünkü az insan çok huzur demişler..
Sen de çok kafana takma inancin ne duzeyde bilemiyorum ama yalniz hissettiğinde Kuran oku namaz kil.. Zira asla yalniz değilsin unutma tamam mı :KK66:

Back
X