Yalnızların kadınıyım

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
1850. konumla herkese merhaba demekle birlikte bende ve konularımda değişen hiçbir şey yok. Konum tabiki de yenilen kazıklar ve yalnızlık. Bu yalnızlığa nasıl alışıyorsunuz? İki gündür telefonuma 1(bir) mesaj bile gelmemiş kimseyle konuşmamışım. Ondan önce gelen mesaj da okuldan iş düşmeli"lonely raporu yazmayı beceremedim bir bakıversen hele" temalı. Şaka gibi ama değil :KK53: Bakıyorum instaya millet arkadaşıyla geziyor fotosunu koyuyor kendi fotosunu çektiriyor. Ben de selfie mi çekeyim napayım yalnızım :mad: Tamam bunlar hikaye falan filan ama acı gerçeklerin yani zor günde yalnız kalındığını öğrenmek için biraz erken değil miydi? Ne biliyim yaşıtlarımın etrafı çevrili gezmeli eğlenmeli. Ben bu duruma nasıl alışayım?

Bir de hayatımda biri olsun istiyorum okuldan biri bana bakıyor ama sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok yalnızım ve onu kurtarıcım olarak görüp olması gerekenden fazla bağlanabilirim şu an. Bir de eski hödük hala aklımda. Yine içimi dökmüş oldum

ya dışarı çıkıp birileriyle zaman geçirmek için illa best friend olmayı bekleme bak okula filan gidiyorsun normal sıradan insanlarla kahve iç iki sohbet et günü kurtar yeter.

ben mesela tek başıma takılmayı çok severim, evime yakın 3 starbucks var genelde oralarda takılırım hiç alakamın olmadığı insanlarla arkadaş oldum. "ateşiniz var mıaaaa, pardon sandalyeniz boş muaaa" tarzı şeyler bir süre sonra kısa sohbete dönüşüyor. sonra git gel selam veriyorsun falan filan. illa bütün içini dökeceğin insanlar bekleme, "oo naaptın ya, iyi ben de noolsun" tarzı konuşsan bile yeter, maksat yeni insanlar olsun.

starbucksta ders çalışmayı tavsiye ediyorum sana. stardan başla bir sürü üçüncü dalga kahveci var ankarada tek tek keşfet otur orda yaz raporunu. evde daha çok sıkılıyorsun.

bir de bana yaz :KK8:

ya dışarı çıkıp birileriyle zaman geçirmek için illa best friend olmayı bekleme bak okula filan gidiyorsun normal sıradan insanlarla kahve iç iki sohbet et günü kurtar yeter.

ben mesela tek başıma takılmayı çok severim, evime yakın 3 starbucks var genelde oralarda takılırım hiç alakamın olmadığı insanlarla arkadaş oldum. "ateşiniz var mıaaaa, pardon sandalyeniz boş muaaa" tarzı şeyler bir süre sonra small talk'a dönüşüyor. sonra git gel selam veriyorsun falan filan. illa bütün içini dökeceğin insanlar bekleme, "oo naaptın ya, iyi ben de noolsun" tarzı konuşsan bile yeter, maksat yeni insanlar olsun.

starbucksta ders çalışmayı tavsiye ediyorum sana. stardan başla bir sürü third wave var ankarada tek tek keşfet otur orda yaz raporunu. evde daha çok sıkılıyorsun.

Small talk
Third Wave ne demek ya :)

Bunun dert olacağı aklıma gelmezdi. Sanırım ben yalnızlığı sevdiğim için. Benim günlerce kimse ile konuşmadığım olurdu. En yakın arkadaşımla da öyle sürekli sürekli konuşmayız ama hâlâ birbirimizin en yakın arkadaşıyızdır. Bence önemli olan kalabalık arkadaş ortamları, sürekli birileri ile mesajlaşmak değil, samimi bir arkadaşın olması. Sevgili konusunda ise bence birilerini bulmak için uğraşma çünkü senin de dediğin gibi şu anda yalnız kalmamak için kendini birilerine kaptırabilirsin. Ayrıca ben inanıyorum ki insan aramadığı zaman buluyor seveceği kişiyi.

sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok yalnızım ve onu kurtarıcım olarak görüp olması gerekenden fazla bağlanabilirim

Şu kadar farkindaliğa sahip olabilen çok az insan vardir eminim.
:)) Dikkatimi çekti. Umarim istedigin gibi arkadaslar bulabilirsin ama neden yalnizlastin ne oldu?
Biraz disari cikip devamli ayni yerlerde bulunursan ve iletisime acik olursan mutlaka birileriyle ufak tefek iletisimlere girersin.

Tek başına takılmak hayattaki en güzel tecrübedir.

Bi sene işimden istifa ettim. Babamın evine döndüm. Annem babam yatınca geceleri açıyordum hint filmlerini kendime mükellef sofralar kuruyordum. Çılgınlar gibi kitap okuyor. Sabaha karşı yatıp öğlende kalkıyordum .hayatımın en güzel senesiydi.

Sonra evlendim. Ama o gecelerin tadini hiç unutamadım.
.insan kendine yetebilmeli.

Kitap okumak bence dünya turu ayarında bir tecrübedir.

Hint filmi izlemek efektlerden uzak gerçek duyguyu görmek demektir

El işi yapmak ortaya yeni bir şey çıkarmaktır.

Kendi kendine yürüyüş yapmak ya da bir yerde oturmak düşünmenin en güzel yoludur.

Arkadaş edinmek için kendi kendinize yetebilen bir kişilik imajı çizin. Biz toplum olarak mağrur tipleri çok severiz.

Bende yalnızım.
Sadece 1 (yazıyla bir :) dostum var.
Ama 10 yıldır benimle.
Canım dostum,iyiki var.
Onun dışında sanaldan küçükken tanıştığım dostum daha var,Ankara'da.
Ama dersleri o kadar yoğun ki görüşemiyoruz bile. :)
Bu 2 kişi dışında arkadaşım,dostum yok.
Sadece işi düşen arayıp yazıyor,onlara sa cevap vermiyorum zaten.
Biraz açılmayı dene,insanları tanımayı,muhabbet etmeyi dene.
Evinin yanındaki insanlarla esnaflarla da samimi olabilirsin.
Sabahları bir insanın sana gülümseyerek başıyla selam vermesi bile paha biçilemez oluyor,güne mutlu ve pozitif başlamaya yetiyor.

Tek başına takılmak hayattaki en güzel tecrübedir.

Bi sene işimden istifa ettim. Babamın evine döndüm. Annem babam yatınca geceleri açıyordum hint filmlerini kendime mükellef sofralar kuruyordum. Çılgınlar gibi kitap okuyor. Sabaha karşı yatıp öğlende kalkıyordum .hayatımın en güzel senesiydi.

Sonra evlendim. Ama o gecelerin tadini hiç unutamadım.
.insan kendine yetebilmeli.

Kitap okumak bence dünya turu ayarında bir tecrübedir.

Hint filmi izlemek efektlerden uzak gerçek duyguyu görmek demektir

El işi yapmak ortaya yeni bir şey çıkarmaktır.

Kendi kendine yürüyüş yapmak ya da bir yerde oturmak düşünmenin en güzel yoludur.

Arkadaş edinmek için kendi kendinize yetebilen bir kişilik imajı çizin. Biz toplum olarak mağrur tipleri çok severiz.
Hint filmleri mü-kem-mel.
Hem samimi hemde kaliteli filmleri var.
Kore dizileri de çok güzel,düşünürseniz onlara da bakın derim. :super:

ben mesela tek başıma takılmayı çok severim, evime yakın 3 starbucks var genelde oralarda takılırım hiç alakamın olmadığı insanlarla arkadaş oldum. "ateşiniz var mıaaaa, pardon sandalyeniz boş muaaa" tarzı şeyler bir süre sonra kısa sohbete dönüşüyor. sonra git gel selam veriyorsun falan filan. illa bütün içini dökeceğin insanlar bekleme, "oo naaptın ya, iyi ben de noolsun" tarzı konuşsan bile yeter, maksat yeni insanlar olsun.

starbucksta ders çalışmayı tavsiye ediyorum sana. stardan başla bir sürü üçüncü dalga kahveci var ankarada tek tek keşfet otur orda yaz raporunu. evde daha çok sıkılıyorsun.

Aslında okulda çok tanınıyorum güvenlik bile kimliğime bakmadan geçiriyor beni aşina oldular yıllardır :D kantincisinden diğer branslara kadar tanırlar ama dertlesecegim icimi dökeceğim insan yok işte. Small talk yapıyorum ayaküstü çok kişiyle karşılıyorum dediğin gibi günü kurtarıyorum ama dostum değiller ki onlara hislerimden özlemlerinden bahsedemem ki. Şu sıralar ilk makalemi yazıyorum heyecanlıyım sürekli araştırma yapıyorum ama adapte olamıyorum çünkü sorunlarım var beni dinleyecek bir tek burası var burda da ifşa olmama az kaldı o kadar kendimi döküyorum :D Yine de dediğini yapacağım kuzum. Tabiki yazarım :KK36:

Ben de yapayalnızım ama sıkıntı yok, aksine bir başına olmak inanılmaz keyif veriyor.

Her geçen gün insanlardan jet hızıyla uzaklaştığım düşünülürse, yalnızlık ömür boyu galiba.

Bunun dert olacağı aklıma gelmezdi. Sanırım ben yalnızlığı sevdiğim için. Benim günlerce kimse ile konuşmadığım olurdu. En yakın arkadaşımla da öyle sürekli sürekli konuşmayız ama hâlâ birbirimizin en yakın arkadaşıyızdır. Bence önemli olan kalabalık arkadaş ortamları, sürekli birileri ile mesajlaşmak değil, samimi bir arkadaşın olması. Sevgili konusunda ise bence birilerini bulmak için uğraşma çünkü senin de dediğin gibi şu anda yalnız kalmamak için kendini birilerine kaptırabilirsin. Ayrıca ben inanıyorum ki insan aramadığı zaman buluyor seveceği kişiyi.
Bence de öyle hiç ummadığın anda karşına çıkıyor, bu kişi de gayet olumlu biri aslında ama dediğim gibi ben çok bağlanırım insanlara güven olmadığını da bir önceki ilişkimde gördüm bir daha yıkılmak istemiyorum. Tamam sevgilinin eşin dostun üzmesi her zaman bir ihtimal ama şimdi daha çok yıkılırım

Hint filmleri mü-kem-mel.
Hem samimi hemde kaliteli filmleri var.
Kore dizileri de çok güzel,düşünürseniz onlara da bakın derim. :super:
Haha eminim öyledir. Ama yeni bir bağımlılığa hazır değilim. Izlediginiz en iyi hint filmlerinden öneri alabilirim :)

sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok yalnızım ve onu kurtarıcım olarak görüp olması gerekenden fazla bağlanabilirim

Şu kadar farkindaliğa sahip olabilen çok az insan vardir eminim.
:)) Dikkatimi çekti. Umarim istedigin gibi arkadaslar bulabilirsin ama neden yalnizlastin ne oldu?
Biraz disari cikip devamli ayni yerlerde bulunursan ve iletisime acik olursan mutlaka birileriyle ufak tefek iletisimlere girersin.
Şimdi o kişiyle ilişkiye başlarsam, tek düzenli sohbet ettiğim insan o olur ve haliyle adamın her hareketi konuşması beni fazlaca olumlu veya olumsuz etkiler. Mesela adamın işi olsa bana biraz yazamasa buraya "bu adam yoksa beni sevmiyor mu ama ne güzel konuşuyorduk özledim ama" tarzı 500 tane daha konu açarak sizi de darlarım artık benim yüzümden banlananlar olur falan :KK70: Halbuki adam gayet normaldir ama ben ona çok sarılmışımdır çünkü başka kimsem yoktur:63:
Zor günler geçirdim ama türlü fantastik bahanelerle yanımda kimse olmadı. Hakkaten düşenin dostu olmadı. Ben de sildim dost görünümlüleri o yüzden daha bi yalnız kaldım

Back
X