- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
1850. konumla herkese merhaba demekle birlikte bende ve konularımda değişen hiçbir şey yok. Konum tabiki de yenilen kazıklar ve yalnızlık. Bu yalnızlığa nasıl alışıyorsunuz? İki gündür telefonuma 1(bir) mesaj bile gelmemiş kimseyle konuşmamışım. Ondan önce gelen mesaj da okuldan iş düşmeli"lonely raporu yazmayı beceremedim bir bakıversen hele" temalı. Şaka gibi ama değil
Bakıyorum instaya millet arkadaşıyla geziyor fotosunu koyuyor kendi fotosunu çektiriyor. Ben de selfie mi çekeyim napayım yalnızım
Tamam bunlar hikaye falan filan ama acı gerçeklerin yani zor günde yalnız kalındığını öğrenmek için biraz erken değil miydi? Ne biliyim yaşıtlarımın etrafı çevrili gezmeli eğlenmeli. Ben bu duruma nasıl alışayım?
Bir de hayatımda biri olsun istiyorum okuldan biri bana bakıyor ama sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok yalnızım ve onu kurtarıcım olarak görüp olması gerekenden fazla bağlanabilirim şu an. Bir de eski hödük hala aklımda. Yine içimi dökmüş oldum

Bir de hayatımda biri olsun istiyorum okuldan biri bana bakıyor ama sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok yalnızım ve onu kurtarıcım olarak görüp olması gerekenden fazla bağlanabilirim şu an. Bir de eski hödük hala aklımda. Yine içimi dökmüş oldum