Yalnizligima sabredip guzel gunleri bekliyorum

Babyrose07

Düşünme boşver
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
607
539
103
Iyi gceler herkse
Bir önceki açtığım konuda icinde bulunduğum durumdan bahsetmistim. Sizden biraz destek çıkış yolu istemiştim. Destek olanlar da oldu, biraz yük olanlar da.. her neyse korku kimsezlik yalnızlık benim bütün psikolojimi tüketmisti. Bi cesaret adım attım, ne olacaksa olsun dedim, bir türlü tam olarak bitiremediğimiz ayrılık durumu bitti. Ayırdık evleri cok şükür. Tek başıma çocuklara bakabilir miyim yalnız yapabilir miyim diye kendimi tüketip duruyordum. Zor da olsa oluyormuş gündüzleri bir şekilde geçiyor da geceleri gözyaşım dinmiyor. Bu da geçer deyin bana. İçinizden birilerinin söyledikleri iyi gelir daha da toparlarım kendimi. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu zamana kadar mantığım yerine kalbimi kullanmışım sadece..

diger konunuzu hatirlamiyorum ama bosanmayi gerektirecek kadar sorunlu bir evlilikten cesaret edip kendinizi kurtardiginiz icin sizi tebrik ederim. caninizin yanmasi cok normal yasamaniz gereken bir yas sureci var ki bu durum eski esinizi sevmeniz ya da sevmemenizle ilgili bile degil en iyi ihtimalle yalnizca yasam duzeninizin degismesine bile yas tutabilirsiniz. duygularinizi ozgurce yasayin kendinizi bir an once iyi olmaliyim diye sartlamayin emin olun ayni yogunlukta kalmayacak bu aci gunden gune azalacak. bazi gunler cok iyi bazi gunler cok kotu hissedebilirsiniz bu da cok dogal yas dedigimiz surec inisli cikislidir lutfen bunu bilin ve kendinizi suclamayin. bu surecte kendinizi hayata kapatmamaya ozen gosterin zor da olsa disari cikip bir arkadasinizla bir saat bile olsa kahve icmek emin olun iyi gelecek. su an cok yeni oldugu icin duzeniniz oturmamistir, onunuzu belki net goremiyorsunuzdur bu da cok dogal ama emin olun gececek. kimsesiz degilsiniz. gorusecek bir insan dahi olmasa cevrenizde yine de kimsesiz degilsiniz kendinize sahipsiniz bunu da unutmayin. siz size yetersiniz sadece bunu zamanla deneyimlemeniz gerek. ve inanin kalptense mantigi dinlemek daha huzurlu bir hayat veriyor insana ama umarim bir gun tabii isterseniz tekrardan kalbinizi dinlemenize firsat verecek, kalbinizi yormayacak bir insanla karsilasirsiniz. gececek.

Çok geçmiş olsun.
Zor bir durumu yönetiyorsunuz şu an, tebrik ederim.
En kötü ilişki bile bittiğinde insanda kayıp hissi oluşur, bu sağlıklı bir durum.
O nedenle yasınızı tutun.
Ağlayın, atın zehrinizi.
Ağlamakta zorlanıyorsanız, çocuklar uyuduğunda açın duygusal bir dizi alın çayınızı kahvenizi, o vesile ile atın acı hisleri.
Geçecek, sadece biraz zaman..
Kolaylıklar diliyorum

Diğer konunuzu okudum çok üzüldüm sizin için. Allah kolaylıklar versin..
Şuan neler yapıyorsunuz nasıl evleri ayırdınız ?
Başka bi avukat bulacaktınız Tehdit edildiğinizi vs durumları avukatınıza anlattınızmı ?

Siz güçlü bir kadınsınız belli bu da geçer eminim güzel günleriniz yakın

Günaydın tatlım,

Öncelikle herşey geçiyor bu hayatta bunu bil.. ben de 2 evladımla ayrıldım. 2 sene oldu, çokta mutluyuz, tabi ki çok zordu, çooook ağladım. Bir de adam pat diye evlendi çocuğu bile oldu, sen düşün yani neler yaşadığımı..
Konularına hakim değilim. Ama bir mesleğin var mı? çalışıyor musun? Beni kurtaran ne oldu biliyor musun? Ailemin arkamda ve yanımda olması, ve bir mesleğimin olması işime 8 sene ara vermiştim düşün, boşandıktan 10 gün sonra ben iş bulmadım iş beni buldu. Hayatım düzene girdi, ben hep diyorum; 'Ben hayatımı çocuklarımla tekrar kurdum düzene koydum ama o, bir daha evlen çocuk yap 'Hayatı başa aldı!' Önüne bak güçlü dur. Güzel Allahım bizim yanımızda emin ol!
Ne zaman istersen benimle dertleşebilirsin, ben buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…