Yalnızlık allaha mahsustur :(

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
25 yaşındayım.Bu yaşıma kadar tek bir kişi ilgi duydu bana bende ona aşık oldum çok sevdim onu ama o sudan sebeplerle terk etti beni. Şimdi yapayalnız hissediyorum kendimi.günlerce ağladım dualar ettim rabbime dönsün diye ama olmadı. Şimdi anladımki evet ben onu çok sevmişim ama beni asıl yalnız kalmak korkutuyomuş.Lütfen koca meraklısı filan demiyn bu öyle bir şey değil ben hep aile hasreti çektim çocuğum olsun çok istedim.bugüne kadar da tek bir kişi ilgi gösterip terk edince gerçekten çok korkmaya başladım.Ben böyle yalnız mı kalcam kimse beni beğenmiyck mi sevmiycek mi gercekten kötü biri değilim çevrem hep başkalarına örnek olarak göstermiştir beni sakin aklı başında biriyim karşımdakini kırmamak için büyük çaba harcarım ama neden hep kaybeden ben oluyorum çevreme bu korkumdan söz ettiğimde dalga geçiyolar ama ciddi anlamda artık kafayı yemek üzereyim yalnız kalmak istemiyorum Bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım kendimi iyi hissedebilmk için

Bir ilişki yaşamışsın ve bitmiş, o zaman sıradaki gelsin :)
Bir yerden illaki yeniden başlayacaksın.

Bir ilişki yaşamışsın ve bitmiş, o zaman sıradaki gelsin :)
Bir yerden illaki yeniden başlayacaksın.
Bugüne kadar ilgi gören biri olmadığım için bi yerden başlayanilir miyim tekrar onun korkusunu yaşıyorum açıkçası

hayatınızda başka herhangi bir şey yok mu?
iş, okul, hobi, sosyal ortam filan.
niye bu kadar odaklandınız ki bu konuya?

Acaba ilgi mi görmüyorsun yoksa karakter olarak soğuk musun?
Hani soğuksan ilgisi olan bile zor gelir
Ayrıca üzülme daha ne sular akar o derenin altından

hayatınızda başka herhangi bir şey yok mu?
iş, okul, hobi, sosyal ortam filan.
niye bu kadar odaklandınız ki bu konuya?
Aslında çevremdeki insanlar benim takıntı halime getirmemde büyük bir etken oldular.hayatında kimse yok mu neden evlenmiyosn.ilişkin bitti bul birini artık vs vs bıktım artık kimse beğenmiyo istemiyo beni dediğim de hadi cnm deyip dalga geçiyolar. Normalde çok mantıklı biriyim ama artık sabrım taştı ve çok kötü hissediyorum kendimi

böyle şeyler çabalayarak olmaz ki ama.
bu düşünceyle gidip saçma sapan birine tutulursunuz ondan sonra siz çekersiniz.
hadi hadi diyenlerin bir tanesi de durmaz yanınızda.

Acaba ilgi mi görmüyorsun yoksa karakter olarak soğuk musun?
Hani soğuksan ilgisi olan bile zor gelir
Ayrıca üzülme daha ne sular akar o derenin altından
Hani bi ortama girildiğinde sessiz sakin uslu bi tip olur ya hep işte o benim. Ama çoğu kişi tanıdıkça ne kadar konuşkan biriymişsin der.

Hani bi ortama girildiğinde sessiz sakin uslu bi tip olur ya hep işte o benim. Ama çoğu kişi tanıdıkça ne kadar konuşkan biriymişsin der.

Demek ki çoğu kişiye uslu değil uzak biri olarak görünüyorsun.
Biraz daha sıcak ilişkilerin olsa emin ol sorun çözülür

Bugüne kadar ilgi gören biri olmadığım için bi yerden başlayanilir miyim tekrar onun korkusunu yaşıyorum açıkçası

Anladım canım ama neyi çok istersen yada beklersen onunla sınanırsın. biraz teslimiyetçi olmak ve herşeyin hayırlısı istemek gerekiyor.
Birde hayatının merkezine birini koyman doğru degil. yani tek amacın bu olmasın.

Gel sarılalım seninle. Bende yalnız kalmaktan çok korkarım ve korktuğum için bu hep başıma gelir. Örneğin 2 gün önce tekrardan yalnız kaldım sevdiğim hoşlandığım çocuğu terk ettim yanlış yapmasından dolayı fakat buna rağmen çok üzgünüm şuan. Sende kendimi gördüm ne kadar yanlışını görürsem göreyim yalnız kalmamak için devam etmeyi bile düşündüm yapamadım. Şimdi ise ağlıyorum neden yalnız kaldım. Aslında güzelsin işinde vardır veya devam ettiğin bir okulun bilmiyorum ama yalnız kalmaktan korkmamak için bunlar geçerli bir sebep değil. Seni anlıyorum.

Sabredicez ve bol bol dua edicez inşallah ikimizde allahın izniyle çok çok mutlu oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…