Yalnizlik hissi...

Zeynom70

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
15
12
8
39
Iyi aksamlar kizlar...sizlerde de oluyormu hic kendini yapayalniz hissetmek hissi.bazen onca kalabaligin,sesin icinde kimsenin sizi görmedigini,duymadigini hissediyormusunuz.esimle birlikte ögretmeniz.okuldan eve geldigimizde bi oyun faslidir gidiyo onda sonrasinda arkadaslariyla telefon konusmalari,yemek,cay derken saat 12 yi buluyo ve ben sanki koskoca evde bi basinaymisim gibi.su aralar durduk yerde agliyorum,daraliyorum,annemi ozluyorum.herkesten sogudum gibi.gececek demi bu gunler...

Canım geçer benm bile geçiyor. Benm bile diyorum çünkü abd deym ve ne geleblyrm ne de burda türk komşularım var. Tekim üstelik kışın yoğun yaşandığı bir yerdeym. İstediğim yicekleri hemen ya da hiç bulamıyorum. Bütün gün evde tek başımayım. Dün kötüydüm bugün iyiym akşama nasıl olurum Allah Kerim. İşin en kötüsü de o kadr çok özlüyorum ki memleketimi. İnsan memleketinden uzak olunca başka bişeyi özleyemiyo bile. Geçer inş sennde. Şehir değişikliği yada iki günlük kaçamk yapın istrsen.

Insan bır sure sonra alısıyo o yalnızlıga bende hamburgtayım aılem ıstanbulda burada tekım ne komsum ne arkadasım zor gelıyodu ama alıstım.. Sımdı yanlızlık guzel dıyorum

Arkadaşım bende doğduğum büyüdüğüm tüm değerlerimin olduğu yeri bırakıp gurbete evlendim bazen delircek gibi oluyorum mutsuzluk tavan yapıyor eşim ne yaparsa yapsın devam ediyor sanki yalnızlığımda herkes sorumluymuş gibi tlf kapatıyorum bütün hafta yataktan kalkamıyorum dışarı çıkmıyorum ama geçiyor sonra sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…