Yalnızlık ve ben....

mordabirrenk

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
277
0
316
Selam
Belki size saçma gelecek ama yalnızlık benim derdim.Ailemden uzakta yaşadığımdan kendimi yalnız çaresiz hissediyorum.Etrafıma bakıyorum kimsem yok, içimi dökecek, paylaşacağım kimsem yok. yanımda çevremden ailemden birinin olmasını
canım sıkıldığında yanına gidebileceğim birinin olmasını ne çok isterdim....:1hug:

kendini yalnız hissetme..

burası var canım..

birbirine yardımcı olmaya çalışan bu kadar çok bayanı başka bir yerde bulamazsın:enbuyukkk:

Eşin yokmu canım profilinde evli yazıyor, yalnızlık kötüdür bende iyi bilirim.
Sadece yalnız olan sen değilsin bende yakınırım bu dertten
Etrafı kalabalıkken bile yalnız olabiliyor insan

Eşin yokmu canım profilinde evli yazıyor, yalnızlık kötüdür bende iyi bilirim.
Sadece yalnız olan sen değilsin bende yakınırım bu dertten
Etrafı kalabalıkken bile yalnız olabiliyor insan

eşim var ama insanın etrafada ihtiyacı oluyor.kalabalığın içinde kendini yalnız hiisetmek kötü ya
benneyaptımki

canım kk sana ıyı gelecek ...........cık gez yeni ortamlara gır .....
kendine ugraşacak bır şeyler bul..........
ev hanımları için kurslar var oralara git............komşu ziyaretleri yap..........
yeni dostluklar arkadaslıklıar kazanıp yanlızda kalmazsın........eminim:......

ooooooooooo varlıgın içinde yoklugu yaşamak niyetindesiniz siz. sizden daha yalnız olanlar var. etrafınızdakilere alıcı gözüyle bakarsınız yalnız olmadığınızı görürsünüz bence
eyvah ben yalnızım ben yalnızım der durursanız daha çokkkkkkkkk yalnız olursunuz

Senin en azından eşin var ya eşi olmayıpta gurbet ellerde yapayalnız kalanlar ne yapsın?

senin durumunda olan birçok insan var canım.ailesinden çok uzakta yaşayan içini dökecek insan bulamayan:1no2:
biri benim canım.bende ailemden uzaktayım ama kader kısmet canım
her zaman anne babamızla kardeşlerimizle kalamayızki
şimdi kızlarım ve eşim var:1hug: aileminde bana yakın olmasını çok isterdim ama değiller.yinede asla kendimi yalnız ve çaresiz hissetmiyorum sende hissetmea.s

Aynı durumdayım sizinle ...Ailemden kilometrelerce uzakta, akrabam kimsem yok ...Ne eşimin ailesi ne kendi ailem var bulunduğum yerde... Komşu desen dertleşebileceğim bir tane abla diyebileceğim (yaşça benden büyük ) kişi hepsi bu...Ama insan isterse yalnızlığının da çaresine bakabiliyo ...
Kendine uğraş bul , benim en önemli uğraşım şu an sınava hazırlanmak... Gerisi fısss benim için...
Kocacım bana ,ben kocacıma bakıp duruyoruz daha ne isterim :asigim:
Sen de kocana dört elle sarıl , baş başayken birbirinize daha bir kenetlenin , bağınızı güçlendirin:asigim:

iste bende senin gibiyim aynen yani
ama herzaman diyorum iyiki kk yi bulmusum bir suru arkadasim var bunaldikca buraya geliyorum ben

kaç yıllık evlisiniz?

aranız iyi huzurlu ve mutlu iseniz yalnızlık diye düşünmemelisiniz.

el sanatları gibi çeşitli kurslar var onlara gidin katılın. biraz değişiklik eğlence olur sizin için.

Allahım yardım etsin canım
seni anlıyorum canım
insan dertleşek biri olsun istiyor
kk ya takıl canım burda ben çok güzel arkadaşlıklar kurdum
sende kurarsın canım sabırlı ol canım.

Yalnizlik cok zor yasayan bilir Allah yardim etsin ama soylede birsey var senden bin beterleri var yabanci bir memleketde dilini bilmeden bakkaliyla bile anlasmaktan aciz cocugu hastalansa doktora gidemeyen esinin yuzune bakmadigi komsu diye hic kimsenin olmadigi bir yerde yasayan bir cok kadin var onlar ne yapsin:( hepimiz bir sekilde halimize sukretmeyi bilmek lazim , ben bunlari cok yasadim cildirmak uzereydim Allah aklimi korudu :(

kaç yıllık evlisiniz?

aranız iyi huzurlu ve mutlu iseniz yalnızlık diye düşünmemelisiniz.

el sanatları gibi çeşitli kurslar var onlara gidin katılın. biraz değişiklik eğlence olur sizin için.

23 yıllık evliyim, çalışıyorum da. cocuğum yok belki onun yalnızlığını çekiyorum.

ben o tarz yanlızlığı çok iyi biliyorum geçen seneye kadar aynı durumdaydım ailem istanbulda değildi ve burda üni okurken ev arkadaşlarımla kalıyordum.. oda arkadaşımla hiç iyi geçinemiyordum evin masrafı sıkıntısı herkese ayak uydurmak ve hiçbiriylede tam olarak anlşamamak hasta olduğunda yorgun olduğunda seninle yakından ilgilenen birinin olmaması çok koyuyor insana.. allahtan evlendim ve o yanlızlıktan sıkıntılardan kurtuldum allahtan ailem lüleburgazda haftasonları akşamları yemeğe gidip döndüğümüz bile oluyor eşimle. şimdi bir adet can yoldaşım ve ailem gibi ssevdiğim annesi ve babası var..

sende kayınvalidenle aran iyiyse onla oturup dertleşbilirsin, komşuların yokmu? ne demişler ev alma komşu al.. kafana göre bir komşu bulabilirsen çok yakın bir dost edinmiş olabilirsin.. alternatfi çok, çünkü eşin ve bir evin var.. bebişde gelir inşalah yakında

İstediğin zaman özelden mesaj atabilirsin. Her türlü sorunlarını dinlerim, bundan mutluluk duyarım. Sen yalnız değilsin. Hepimizi Allah yarattı, hepimiz kardeşiz ve birbirimizden mesulüz.. Yardımcı olmak boynumuzun borcu..

hobi için kurslara falan gideblirsin ahşap boyama, yemek, makyaj vs. hem oyalanacak birşeyler bulursun hem de arkadaş çevren olur

Back
X