Yalnızlık ve Sevilmeme Korkusu

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Yazmayalı o kadar zaman oldu ki ama artık içimi dökmeye ihtiyacım var.Ben 21 yaşındayım,üniversite okuyorum.Bu aralar o kadar çok sevilmek istiyorum ki.Biri beni sevsin.şöyle sımsıkı sarılsın istiyorum.Belki ailemden kaynaklı belki de neden sevgilim yok diye düşünmemeden kaynaklı.Annem babam o kadar ilgili diyebileceğim insanlar değiller,seviyorlardır ama yetmiyor işte.Pek sarılmayız zaten.Sevgili olayına gelince de sanaldan sevdiğimi düşündüğüm biri vardı,eski sevgilisini özlediğini düşünüyorum.Sürekli aşk şarkıları dinleyip ağlıyor.Hep böyle hoşlanmalarım,sevmelerim sanaldan.Öyle çok sevilmek istiyorum ki.İlerde sanki herkes hayallerini gerçekleştirecekmiş,mutlu olacaklarmışta ben öyle yapayalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.Bu duygulardan bir an önce kurtulmak istiyorum.Nereden başlayacağımı bilmiyorum.Ben böyle olmak istemiyorum.Sanal sevmeler,hiç sevilmeyeceğini düşünmek,kendimi yalnız hissetmek istemiyorum.

Önce kendini sev kendine sarıl ki herkes seni sevsin sarılsın...

Ben de 25 yaşındayım, sanal sevme olayı hariç aynen senin gibi düşünüyorum. Hatta aslında korkmuyorum kabullenmeye çalışıyorum bu yalnızlık, sevilmeme, sevilmeyecek olma durumunu. Yalnız ben de bir de gelecek korkusu var iş bulamıyorum. Madem yalnızım kendi yolumu çizeyim diyorum ama şu anda butün kapılara kafayı hunharca geçiriyorum hep başarısız oluyorum. İstediğim iş olursa ülkeyi terk edeceğim. Eğer olursa işte o zaman mutlu olacağımı düşünüyorum.

Konu sahibi açtığınız konulara biraz göz attım.Siz kendinizle barışık değilsiniz sanırım.Neredeyse her konunuz depresif,kendinize bunu yapmayın.Eminim sevilmeye değer bir insansınızdır,kendi değerinizin farkına önce siz varın.Hayata karşı daha pozitif olun.İnanın kendinize güvendikçe ve kendinizi sevdikçe çok daha iyi hissedeceksiniz.

Sen kendini sev okşa , çok değerlisin özelsin, bunu hiç unutma , çünkü bu dünyada insanın kendisinden başka hayır Yok kimseden

Yeri gelecek bekarlık sultanlık diyeceksin, bence her şey tadında güzel. Böyle düşünüp karalar bağlama daha okulda falan çok insan çıkar karşına.

Tabii öyle kendini sev demekle olmuyor, öyle olsa herkes mutlu mesut yaşardı. Ana noktanın bu olduğunu anlayıp o yönde kendinize yatırım yapmanız, üzerine düşünmeniz, okumanız, gerekirse psikoloğa gitmeniz gerek. Ama kendinize odaklanın, kendinizle ilgili derdinizi bulun, buna yoğunlaşın. Başkalarıyla güzel ilişkiler kurmanın ön şartı kendimizle iyi bir ilişki kurmak.

Bence tam olarak sevilmeyi istemeyi bıraktığın anda karşına çıkacak olan daha çok mutlu edecek seni odak noktani değiştir ve zamansız bir şekilde karşına çıkacak olanı bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…