- 11 Aralık 2016
- 447
- 417
- 18
- 38
- Konu Sahibi yesilgulus
Kina gecende esinin ve senin akrabalarin olur.organizasyin sirketleri var .buda mi dert canim.sagligin yerindeyse sebi seven biri varsa ailende destekcinse gerisi gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylar öncede anlatmıştım bu derdimi sizlere. 2017'nin ilk saatlerinde ve ben yeniden "yalnızım" psikolojisine hapsoldum. Arkadaşım var ama dostum yok. Etrafıma bakıyorum insanların samimiyetlerine imreniyorum. Az olsun öz olsun düşüncesi ile hareket ettim ve sağlam kazığımı yiyip oturdum aşağıya. Sevgilim var mutluyum. Ama bu seferde evlensek düğünüme kınama kimi çağıracağım diye düşünüp üzülüyorum. Herkesin dostları varmış da bi tek benim yokmuş gibi. Sanırım biraz da sosyal medyanın etkisi var bunda. Hayatım bomboş sanki değersiz önemsiz. Her güzel anının ardından yenen kazıklar var. Bu durumu nasıl delirmeden aşacağım ben?
Aylar öncede anlatmıştım bu derdimi sizlere. 2017'nin ilk saatlerinde ve ben yeniden "yalnızım" psikolojisine hapsoldum. Arkadaşım var ama dostum yok. Etrafıma bakıyorum insanların samimiyetlerine imreniyorum. Az olsun öz olsun düşüncesi ile hareket ettim ve sağlam kazığımı yiyip oturdum aşağıya. Sevgilim var mutluyum. Ama bu seferde evlensek düğünüme kınama kimi çağıracağım diye düşünüp üzülüyorum. Herkesin dostları varmış da bi tek benim yokmuş gibi. Sanırım biraz da sosyal medyanın etkisi var bunda. Hayatım bomboş sanki değersiz önemsiz. Her güzel anının ardından yenen kazıklar var. Bu durumu nasıl delirmeden aşacağım ben?
Yaptım tabi yapmaz olur muyum? Mesele özünde ne biliyor musunuz burda yazılan bir yorumla aynı aslında. Biri var arkadaşım mesela severim de kendisini ama dostum dediğini canım ciğerim dediği kızın arkasından neler saydığını ben biliyorum mesela. Dost olmak için +1 adım atama mesela ona daha. Ya da özel hayatımla yargıladı bir gün biri beni halbuki benzerini seneler önce kendi yapmıştı. Dostum dediğim insan sevgilisine(yakın arkadaşımdı) sırf ayrıldıklarında muhabbet olsun diye özelimi anlatmış. Liseden 1 tane çok çok yakın erkek arkadaşım var daha yok çünkü ben lisede iğrenç bir ergenlik geçirdim yaşatılanlar sağ olsun. Lise konusunda insanlar çok haklı yani :) Lisans eğitimim bana zaten özleştiri yapabilmem açısından geniş bir düşünce yapısı oluşturdu bana. Durumun kısacıktan özeti bu yaninerde yanlış yapıyorum diye düşündün mü hiç?
belkide özeleştiri yapman gereken bi durum vardır.
Yalnız olmadığımı bilmek hem çok rahatlatıcı hem de keşke başkaları yaşamasa düşüncesi ile çok üzücü.Sanki beni anlatmissin![]()