Yalnızlık...

BiscolataM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
461
600
103
Merhaba kızlar, 5 yıllık evliyim ve evliliğim dolayısıyla başka bir şehirdeyim.Fakat burda hiç arkadaşım Yok. Daha doğrusu tanışıyorum, beni ilk tanıdıklarında çok iyi çok samimi olduğumu dile getiriyorlar. Fakat bi müddet sonra araya üçüncü şahıslar girince kendiliğinden uzaklaşıveriyorlar ve ben neden uzaklaştıklarını kafaya takıp duruyorum. Evlenmeden önce böyle değildi. Belki de hatam bi mevzu olduğunda açık yüreklilikle duygu ve düşüncelerimi dile getiriyorum. Yani diğerleri gibi yüzlerine gülüp arkadan konuşmuyorum.Neyse yazmak istedim

Ben insanlarla tanışmıyorum bile.
Annemden uzak değilim
hatta yakınımda Ablam oturuyor ama her gün ablaya da gidilmiyor hatta yeri geliyor her hafta bile gidilmiyormuş yeni yeni anlıyorum.
Geçen balkonda otururken sevgili komşucuklarım dedikodumu yapıyordu ‘hiç kimseye gitmez gelmez kendini sevdirmedi yeni gelin bir de’ diyerek.
fakat beni gördüklerinde kafalarını çeviren, ben Selam verdiğimde canları isterse alan, istemezse kafalarını çeviren insanlar bunlar.
Kendi gruplarını kurmuşlar mutlular. Ben ne ediyim???
Bu kadar takılma boşver.

Onursuz birliktelikler yerine , onurlu bir yalnızlık her zaman iyidir .
3zY6k4

Ben insanlarla tanışmıyorum bile.
Annemden uzak değilim
hatta yakınımda Ablam oturuyor ama her gün ablaya da gidilmiyor hatta yeri geliyor her hafta bile gidilmiyormuş yeni yeni anlıyorum.
Geçen balkonda otururken sevgili komşucuklarım dedikodumu yapıyordu ‘hiç kimseye gitmez gelmez kendini sevdirmedi yeni gelin bir de’ diyerek.
fakat beni gördüklerinde kafalarını çeviren, ben Selam verdiğimde canları isterse alan, istemezse kafalarını çeviren insanlar bunlar.
Kendi gruplarını kurmuşlar mutlular. Ben ne ediyim???
Bu kadar takılma boşver.
Canım takılıyorum da ne oluyor? Görümcem, kayınvalidem bile soğuk. Milletin gelinlerini “ayy seni çok seviyoruz güzel gelin” diye seven insanlar hamileyim nasılsın diye aramazlar. Ben yakın oldukça kaçıyorlar. Bi müddet sonra acaba bende mi bişey var diye düşünüyorum.

Canım takılıyorum da ne oluyor? Görümcem, kayınvalidem bile soğuk. Milletin gelinlerini “ayy seni çok seviyoruz güzel gelin” diye seven insanlar hamileyim nasılsın diye aramazlar. Ben yakın oldukça kaçıyorlar. Bi müddet sonra acaba bende mi bişey var diye düşünüyorum.
Tatlım benim kv kendini milletin hizmetine adamış bana gelince hizmet bekliyor. Kaç kere acillik oldum hamileyken bir kere aramadılar bile ölü taklidindeler. Herkes yaşlılığına yatırım yapıyor boşver üzme kendini.

Bende evlendikten sonra tanimadigim bir sehire geldim. Tanistigim insanlar oldu ama direk yüzlerine söyledim "ben sizi yeni taniyorum bi sorununuz oldumu gelin yüzüme söyleyin arkamdan is cevirmeyin. Benim hayatimda yoktunuz bu zamana kadar bundan sonra olmasanizda olur" dedim. Simdiye kadar iyi davraniyorlar bana hatta her bulustuklarinda beni de cagiriyorlar da ben gitmiyorum pek

Tatlım benim kv kendini milletin hizmetine adamış bana gelince hizmet bekliyor. Kaç kere acillik oldum hamileyken bir kere aramadılar bile ölü taklidindeler. Herkes yaşlılığına yatırım yapıyor boşver üzme kendini.
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrucaklarımızı. Teşekkür ederim canım benim gibi birileri daha varmış sevinsem mi bu duruma bilemedim :(

Bende evlendikten sonra tanimadigim bir sehire geldim. Tanistigim insanlar oldu ama direk yüzlerine söyledim "ben sizi yeni taniyorum bi sorununuz oldumu gelin yüzüme söyleyin arkamdan is cevirmeyin. Benim hayatimda yoktunuz bu zamana kadar bundan sonra olmasanizda olur" dedim. Simdiye kadar iyi davraniyorlar bana hatta her bulustuklarinda beni de cagiriyorlar da ben gitmiyorum pek
Geçen gün yalnızlıktan ağladım hüngür hüngür. Eşimle dertleştim ne yaptım ben insanlara durduk yere benden uzaklaşıyorlar diye. Eşimin doğup büyüdüğü memleket arkadaşları var. O da benim için üzülüyor. Arkadaşlarının eşleriyle de çok güzel görüşürken bi anda kopuveriyoruz bi yerde bi yanlışım var demekki. Herkes yanlış da ben mi doğruyum tabiki hayır !

Bazen söylemek istediklerimi pat diye söylediğim için yanlış anlaşılıyor olabilirim. Tabi sonradan ne kadar pişman olursan ol fayda etmiyor. Ama işte işin ilginç yanı kimse şu şu sebep de demiyor. Düşün dur !

ne zaman fitne fesat yaptin ne zaman magazin programlari gibi baskalarini detayli yorumladin o zaman komsularin da cok olur arkadaslarinda.
hersey yalannnnnn bosver cocugun olacak hayirlisiyla gercek olan onunla gecirdigin vakit uzulme bunlar icin

ne zaman fitne fesat yaptin ne zaman magazin programlari gibi baskalarini detayli yorumladin o zaman komsularin da cok olur arkadaslarinda.
hersey yalannnnnn bosver cocugun olacak hayirlisiyla gercek olan onunla gecirdigin vakit uzulme bunlar icin
O Kişiler daha çok seviliyor da ona yanıyorum:110:

Bidahaki tanistiginiz insanlarla cok acik konusmamayi denediniz mi?
Sonucta o kisinin karakterini huyunu suyunu biliyorsunuz.
Bi misal veriyim:
Bizim dügünde sadicimiz esimin arkadasi ve esi oldu. Onunla ilk günden iyi anlasiyoruz. Evleneli 1,5 sene oldu ve haftda en az 1-2 kez görüsürüz. Bende yapim geregi insanlara karsi acik sözlüyümdür fakat buraya geldikten sonra dikkat etmeye basladim. Cünkü ne ben onlari ne de onlar beni tanimiyor.
1,5 sene sonra sadicim olan bayana kendim oldugum gibiyim yani acik sözlü icimden disimden gelen ne varsa söyleyebiliyorum cünkü tanidim onu. Güven var aramizda

Geçen gün yalnızlıktan ağladım hüngür hüngür. Eşimle dertleştim ne yaptım ben insanlara durduk yere benden uzaklaşıyorlar diye. Eşimin doğup büyüdüğü memleket arkadaşları var. O da benim için üzülüyor. Arkadaşlarının eşleriyle de çok güzel görüşürken bi anda kopuveriyoruz bi yerde bi yanlışım var demekki. Herkes yanlış da ben mi doğruyum tabiki hayır !

İşte tam da bu gibi sebeplerle kadınların evlenince şehir değiştirmelerine karşıyım. erkek şehir değiştirsin çok seviyorsa. onlar daha rahat bir düzen kurabiliyor, sosyalleşebiliyorlar. kafası mı bozuk hop her taraf kahvehane en basiti.

bu gibi şeylerin artık bitmesi lazım.
kadınlar evlendi diye şehir değiştirmemeli.

Bidahaki tanistiginiz insanlarla cok acik konusmamayi denediniz mi?
Sonucta o kisinin karakterini huyunu suyunu biliyorsunuz.
Bi misal veriyim:
Bizim dügünde sadicimiz esimin arkadasi ve esi oldu. Onunla ilk günden iyi anlasiyoruz. Evleneli 1,5 sene oldu ve haftda en az 1-2 kez görüsürüz. Bende yapim geregi insanlara karsi acik sözlüyümdür fakat buraya geldikten sonra dikkat etmeye basladim. Cünkü ne ben onlari ne de onlar beni tanimiyor.
1,5 sene sonra sadicim olan bayana kendim oldugum gibiyim yani acik sözlü icimden disimden gelen ne varsa söyleyebiliyorum cünkü tanidim onu. Güven var aramizda
Onu da denedim içimde tutmayı.Bazen toplu olarak da görüşüyoruz ve ben nerdeyse diyaloğa girmiyorum dedim bunu da deneyim. Rol de yaptım neşeli de oldum. Kendim gibi oldum gene Yok. Benim sanırım iyi bir terapist ile görüşmem lazım en son iletişim yolları adı altında

Mesela birilerinin arkamdan konuştuğunu duyunca ben eskisi gibi olamıyorum o insanlara. Soruyorum neden benim yüzüme gülerken arkamdan bu şekilde konuşma ihtiyacı hissettin diye. Ve ilişkimi kesiyorum. Ama başka görüştüğüm bi arkadaş diğeriyle ortak arkadaş çıkıyor ve artık ne diyorsa hakkımda otomatik olarak yenisi de mesafe koyuyor.

Back
X