• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık...

Gerek yok bence başkasına.Şuan ayrı şehirdeyiz Biz de eşimle ve artık eskisi gibi komşuluk arkadaşlık kalmadı hiçbir yerde,çünkü herkes eşiyle,çoluğu çocuguyla vakit geçiriyor.

Tek tük var yine arkadaş ama nadir gidip geliriz.Benim eşim nöbetteyken onların eşleri evde olur benimki evdeyken onlarınki nöbette olur ve plan yapamayız çok ki zaten kafa dengi birileri de degil.

Komşuları dersen fesatını mı ararsın,psikolojik baskı yapanını mı ararsın,boş muhabbetlisini mi ararsın...Bunlara hiç gerek yok selamımızı verir geçeriz.Şimdi Bebek de gelecek Allah'ın iZniyle işe geri dönene kadar bütün vakit yavrumun...Başkasının boş muhabbetlerindense evimle,eşimle,çocuğumla ilgilenirim en güzeli.

Hobi yaratabilirsin sen de kendine.İlla ki bir insana gerek duymamalısın bence.

Gerek yok bence başkasına.Şuan ayrı şehirdeyiz Biz de eşimle ve artık eskisi gibi komşuluk arkadaşlık kalmadı hiçbir yerde,çünkü herkes eşiyle,çoluğu çocuguyla vakit geçiriyor.

Tek tük var yine arkadaş ama nadir gidip geliriz.Benim eşim nöbetteyken onların eşleri evde olur benimki evdeyken onlarınki nöbette olur ve plan yapamayız çok ki zaten kafa dengi birileri de degil.

Komşuları dersen fesatını mı ararsın,psikolojik baskı yapanını mı ararsın,boş muhabbetlisini mi ararsın...Bunlara hiç gerek yok selamımızı verir geçeriz.Şimdi Bebek de gelecek Allah'ın iZniyle işe geri dönene kadar bütün vakit yavrumun...Başkasının boş muhabbetlerindense evimle,eşimle,çocuğumla ilgilenirim en güzeli.

Hobi yaratabilirsin sen de kendine.İlla ki bir insana gerek duymamalısın bence.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi :anne:

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi :anne:
Amin Can'ım seninde aynı şekilde.Sen de kendini şartlandırma yanlış mı yapıyorum diye.Anlamlandıramıyorsun karşındakinin niyetini.Çekememezlik bile oluyor,uzak duruyorlar öyleleri.Kimse bulunmayan Hint kumaşı değil.Sen de bebeğinle ilgilenirsin zaten.

Bence imkanın varsa spor salonuna, yemek kursu, dil eğitimi kursu veya yemek kursu gibi aktivitelere kayıt olursan hem arkadaşın olur hem sosyalleşmiş sıkılmamış olursun. Benimde güya arkadaşım çok hepsi dedikoduya çağırıyor çokta takma

Öyle demeyin gerçekten dört duvar arasında insan çok bunalıyor
Halk Eğitim Merkezlerinde kurslar var ahşap boya, takı tasarımı, iğne oyası ve daha bir çok.Annem emekli olduktan sonra birćoguna gitmişti.Kursta tanıştığı arkadaşları da oldu isterseniz bir araştırın kendinize uygun olanı secersiniz

Ben insanlarla tanışmıyorum bile.
Annemden uzak değilim
hatta yakınımda Ablam oturuyor ama her gün ablaya da gidilmiyor hatta yeri geliyor her hafta bile gidilmiyormuş yeni yeni anlıyorum.
Geçen balkonda otururken sevgili komşucuklarım dedikodumu yapıyordu ‘hiç kimseye gitmez gelmez kendini sevdirmedi yeni gelin bir de’ diyerek.
fakat beni gördüklerinde kafalarını çeviren, ben Selam verdiğimde canları isterse alan, istemezse kafalarını çeviren insanlar bunlar.
Kendi gruplarını kurmuşlar mutlular. Ben ne ediyim???
Bu kadar takılma boşver.
anne ve ablayla yakın olmak çok büyük bir şans bosverin komşuları ne derlerse desinler Allah bundan sonra iyi insanlarla karsilastirsin inş

Merhaba kızlar, 5 yıllık evliyim ve evliliğim dolayısıyla başka bir şehirdeyim.Fakat burda hiç arkadaşım Yok. Daha doğrusu tanışıyorum, beni ilk tanıdıklarında çok iyi çok samimi olduğumu dile getiriyorlar. Fakat bi müddet sonra araya üçüncü şahıslar girince kendiliğinden uzaklaşıveriyorlar ve ben neden uzaklaştıklarını kafaya takıp duruyorum. Evlenmeden önce böyle değildi. Belki de hatam bi mevzu olduğunda açık yüreklilikle duygu ve düşüncelerimi dile getiriyorum. Yani diğerleri gibi yüzlerine gülüp arkadan konuşmuyorum.Neyse yazmak istedim
bu sorun bende de var hatta bi çok insanda da var herkes karşı tarafın aramasini ve yakınlık kurmasını bekliyor sanırım

Back
X