- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
her kızı aynı kefeye koyan erkekler denk gelmiştir..genlde ciddi ilişki istemeyen kişiler böyle davranır...Kizlar size uzun uzadiya anlatmayacagim. Ama karsima dogru durust kimse cikmadi. Niye boyle oluyor sizce. Cok guzel de cirkin de degilim normal biriyim. Genelde soyle oluyor basta o istiyor sonra tanisiyoruz falan sonra kendini geri cekiyor. Pesinden kosuyom ilgisiz oluyor. Aslinda bana gelenlerin cogunun niyetide kotuydu yani belli oluyor ilk gunden opmek istemesi eve cagirmasi falan.disardan hanimefendi biri gibiyimde oyle derler yani ama niye o sekilde yaklasiyorlar ya da erkeklerin hepsi mi oyle bilmiyorum. Yani sevgilim oldu olmadi arasinda bi sey 1 ay 2 ay gibi sureleri hep hayal kirikligi heves ettigim,istedigim her sey bogazimda kaldi. Hep hayal kirikliklarim oldu. Biraz uzun oldu yazi ama kusura bakmayin :/
Calisiyorum yani cok pesine dusmuyorum da bazen aklima geliyor uzuluyor insan ben hassas biriyim gecmiste uzuyor neden boyle oluyor diyeBir şeyin üzerine bu kadar düşmek bir süre sonra insanı ciddi şekilde ruh sağlığından ediyor.
Bence güzel şeyler beklenmeyen zamanlarda geliyor.
Çalışıyor musunuz ? Mesela ben yerinizde olsam ( ki öyle de yapıyorum) kendime güzel bir kariyer yaparım.
Hatta şimdi yeniden üniversite okumayı düşünüyorum. Hayatta ki tek şey evlenmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?