Yalnizlik

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar size uzun uzadiya anlatmayacagim. Ama karsima dogru durust kimse cikmadi. Niye boyle oluyor sizce. Cok guzel de cirkin de degilim normal biriyim. Genelde soyle oluyor basta o istiyor sonra tanisiyoruz falan sonra kendini geri cekiyor. Pesinden kosuyom ilgisiz oluyor. Aslinda bana gelenlerin cogunun niyetide kotuydu yani belli oluyor ilk gunden opmek istemesi eve cagirmasi falan. :( disardan hanimefendi biri gibiyimde oyle derler yani ama niye o sekilde yaklasiyorlar ya da erkeklerin hepsi mi oyle bilmiyorum. Yani sevgilim oldu olmadi arasinda bi sey 1 ay 2 ay gibi sureleri hep hayal kirikligi heves ettigim,istedigim her sey bogazimda kaldi. Hep hayal kirikliklarim oldu. Biraz uzun oldu yazi ama kusura bakmayin :/

Kendiniz söylemişsiniz zaten
Başta niyeti kötü olanı madem biliyorsunuz,
Oracıkta kestirip atın.
İlla ki sizin de istediğiniz gibi biri karşınıza çıkacak.

O uyumu bulmak hiç öyle kolay bişey değil.
Bunları taşıyan bir siz yoksunuz yani.

Karşınızdakiler gibi sizin de ne tarz bir beklenti de olduğunuzu belli edin her zaman yeter.
Bol şans :)

Şimdiki erkeklerde çok var bu sadece ilişki yaşamak tek dertleri ilk günden sarkıyolar iki laf et hemen arkasından yatak muhabbeti :oha:Evlilik de istemiyorlar düzgün bi ilişki de ne kadar kızla olursak o kadar iyi diyorlar ve bununla da gururlanıyolar işte

26 yasindayim ama boyle olunca da insanin ozguveni gidiyor ben de mi sorun var diyosun yani oldu olmadi gibi iliskiler onla tanis onla olmuyu onla konus yine olmuyor falan filan insan cok yipraniyor. Keske 1 tane olsaydi ve uzun adam akilli olsaydi ne oldugu belli olurdu illa evlilige gidecek diye bisi yok yani en azindan bi donem mutlu olurdum

Kizlar size uzun uzadiya anlatmayacagim. Ama karsima dogru durust kimse cikmadi. Niye boyle oluyor sizce. Cok guzel de cirkin de degilim normal biriyim. Genelde soyle oluyor basta o istiyor sonra tanisiyoruz falan sonra kendini geri cekiyor. Pesinden kosuyom ilgisiz oluyor. Aslinda bana gelenlerin cogunun niyetide kotuydu yani belli oluyor ilk gunden opmek istemesi eve cagirmasi falan. :KK43: disardan hanimefendi biri gibiyimde oyle derler yani ama niye o sekilde yaklasiyorlar ya da erkeklerin hepsi mi oyle bilmiyorum. Yani sevgilim oldu olmadi arasinda bi sey 1 ay 2 ay gibi sureleri hep hayal kirikligi heves ettigim,istedigim her sey bogazimda kaldi. Hep hayal kirikliklarim oldu. Biraz uzun oldu yazi ama kusura bakmayin :/
her kızı aynı kefeye koyan erkekler denk gelmiştir..genlde ciddi ilişki istemeyen kişiler böyle davranır...

Gercekten bir seyi istemeyi biraktiginda o sey olmaya baslar
Kacan kovalanir. Sen olsun diye direttikce o sey senden uzaklasacak. Erkeklerin hepsi oyle degil ama belli bir yas grubundaki bircok erkek oyle evet. Bunun sizinle alakasi yok
Baskalarinin size tavri degil sizin kendinize tavriniz degerinizi belirler.
Siz kendinize deger kattikca deger verecek olanlari da kendinize cekeceksiniz.
Benzer benzerini ceker.
Aslinda onlari ilgiye bogup peslerinden kosar gibi davraninca farkinda olmadan "sen benden daha degerlisin" demis oluyorsunuz.
Ama diger sekilde davranip kendinizi severseniz bu karakterinizi ve gucunuzu fark eden dogru insanlar kendileri gelmek isteyecek zaten.

Okudugum kitaplar boyle diyor ve kendi hayatimda da bunu yasadim. Tam istedigim gibi biri cikti karsima.
Yani ozetle kendinizi gelistirmeye ve kendiniz olmaya calisin. Gerisi inşallah gelecek

Bir şeyin üzerine bu kadar düşmek bir süre sonra insanı ciddi şekilde ruh sağlığından ediyor.
Bence güzel şeyler beklenmeyen zamanlarda geliyor.
Çalışıyor musunuz ? Mesela ben yerinizde olsam ( ki öyle de yapıyorum) kendime güzel bir kariyer yaparım.
Hatta şimdi yeniden üniversite okumayı düşünüyorum. Hayatta ki tek şey evlenmek değil.

Sakın böyle erkrklerin peşine düşme tatlım. Bana da o zamanlar böyle uyarılarda bulunanlar olsa ne umursar nede kendimde birsy arardım. Bendede esime denk gelinceye kadar böyle erkekere denk geldim. İnsan devamlı kişilerle denk gelince kendinde kusur arıyor sakın arama. O erkekler seni beğenmiştir yem atmıstır tavlamak için sonra senin ciddi bir ilişki arayacak bir kız oldupunu anlayınca da uzaklasırlar ne oldugunu anlamazsın vakit kaybetmek istemezler. Ciddi olgun gercek bir ilişki yasamak isteyen erkeğe denk gelinceyr kadar devam baska yolu yok bu işlerin baktın yan çiziyor sen hemen uzaklascan ☺️ Bak 40 yasındayım bu işler böyle herkesin alıcısı var ne yazıkki zaman gitgşde kötüye gidiyor o acıdan haklısın insan umutsuzlupa düşer. Gidişat kötü kimse ilişki evlilşk vs istemiyor bende hem gercek hayattan hem internette yazılanlardan bunu görğyorum kızım var 9 yasında onun için endişelenmiyor değilim mesela. Kimbilir 20-30 yıl sonra neler olcak bu gidişle evlilşk diye birsey olmayacak herkes birlikte yasayıp hayatını gecircek gibi. İnşallah o günleri görmeyiz🤲

Canım benim yaşın genç daha bunlari kendine dert bile etme. Gez toz eglen hayati yasamaya calis. Yaptığın herseyden zevk almaya çalış. Seninle ayni sorunu yasayan ve yasamaya devam eden bir sürü insan var. Maalesef ozellikle son donemlerde iyice bir arsizlasma oldu erkeginde de kadininda da. Kiymet bilmezlik sürekli olarak bir tuketme arsuzu her anlamda bu. O yuzden sorunu kendinde arama. Kendini en bastan belli etmesi de senin avantajın aslinda bosa zmaan kaybetmemis oluyorsun. Ve inan bana yalnizlik erkeklerle giderilmiyor bir sevgiliyle bir esle bile bazen. Dogru insanlarla sadece. Bu sevgilide olur arkadasta ailede

Ne guzel seyler yazmissiniz yaa haklisiniz da. Ama insan bazen biri olsun istiyor yalniz ve boslukta hissediyor. Ama askta herkese nasip olmuyor tabi karsilikli ve gercek olanindan

Bir şeyin üzerine bu kadar düşmek bir süre sonra insanı ciddi şekilde ruh sağlığından ediyor.
Bence güzel şeyler beklenmeyen zamanlarda geliyor.
Çalışıyor musunuz ? Mesela ben yerinizde olsam ( ki öyle de yapıyorum) kendime güzel bir kariyer yaparım.
Hatta şimdi yeniden üniversite okumayı düşünüyorum. Hayatta ki tek şey evlenmek değil.
Calisiyorum yani cok pesine dusmuyorum da bazen aklima geliyor uzuluyor insan ben hassas biriyim gecmiste uzuyor neden boyle oluyor diye

Back
X