- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Kızlar öyle çok yalnız sevgisiz hissediorum ki kendımı.Rabbım sağlık versın tabıkı .Çalışıorum deli gibi çalışıorum.Boş vaktım çok az kıtap okuyorum spor yapıorum muzık dınlıorum film ızlıorum.Ama kalbım o kadar duygusal olarak boşluktaki .Sevmek sevılmek istıyorum.Çocuğum olsun aılem oldun istıyorum.Boşandım iyiki boşandım.O kadar çok haksızlıga ugradım ki?Eski eşi direm ozlemıyorum.Çünkü bana 1 gun bıle kocalık yapmadı.Hayatıma bu aşamada burılerı girdi.Ama beklenti farklı .Bekar insanları almıcaksın ben bunu anladım.Biri derki ben senden çok hoşlandım hep yanında olurum ama evlılık olmaz.Diğerı der kı aılem seni istemiyor.Boşanmış çocuksuz bırıyle gorustum o derki ben opuşmeyı çok severım ailene semıner var de ızın al sehır dışına gidelim.Ne sanıolar kendılerını yada boşananları ne sanıolar.Kızlar yoruldum çok yoruldum.Aılem sevdıklerım yanımda çok sukur saglıklarıda ıyı bınlerce kez sukurler olsun.Ama insan sevmek sevılmek ıstıyo.1 yıla yakındır tedavı goruyorum.Duygusal yanımı ılaclar bastırıo .Iyıkıde bastırıyor.Yoksa hayat nasıl cekılmezdı bır bılsenız .Sevılmıcek bırımıyım bılmıorum kı?Kızlar siz bu duygularınızı nasıl bastırıosunuz ?Ne onerırsınız bana.Nacizane fıkırlerınız çok onemlı.