Yalnızlık

Bunun boşanmayla alakası yok ,belli bir yaş üstü tüm bekarlar bu hadsizlikleri çekiyor ,hayırlı biri çıkar umarım karşınıza

Kızlar öyle çok yalnız sevgisiz hissediorum ki kendımı.Rabbım sağlık versın tabıkı .Çalışıorum deli gibi çalışıorum.Boş vaktım çok az kıtap okuyorum spor yapıorum muzık dınlıorum film ızlıorum.Ama kalbım o kadar duygusal olarak boşluktaki .Sevmek sevılmek istıyorum.Çocuğum olsun aılem oldun istıyorum.Boşandım iyiki boşandım.O kadar çok haksızlıga ugradım ki?Eski eşi direm ozlemıyorum.Çünkü bana 1 gun bıle kocalık yapmadı.Hayatıma bu aşamada burılerı girdi.Ama beklenti farklı .Bekar insanları almıcaksın ben bunu anladım.Biri derki ben senden çok hoşlandım hep yanında olurum ama evlılık olmaz.Diğerı der kı aılem seni istemiyor.Boşanmış çocuksuz bırıyle gorustum o derki ben opuşmeyı çok severım ailene semıner var de ızın al sehır dışına gidelim.Ne sanıolar kendılerını yada boşananları ne sanıolar.Kızlar yoruldum çok yoruldum.Aılem sevdıklerım yanımda çok sukur saglıklarıda ıyı bınlerce kez sukurler olsun.Ama insan sevmek sevılmek ıstıyo.1 yıla yakındır tedavı goruyorum.Duygusal yanımı ılaclar bastırıo .Iyıkıde bastırıyor.Yoksa hayat nasıl cekılmezdı bır bılsenız .Sevılmıcek bırımıyım bılmıorum kı?Kızlar siz bu duygularınızı nasıl bastırıosunuz ?Ne onerırsınız bana.Nacizane fıkırlerınız çok onemlı.

Bakın, erkekler tarafından bu seviyesiz teklifler sadece boşanmış kadınlara yapılmıyor... Bi kere bunu kafanızdan silin.... İkincisi de burda evli olup, kocam ilgisiz, aşkla evlendik, şöyleydik böyleydik diyen onca kadının mutsuz evlilik hikayelerini okuyoruz.... Duygusal boşluğunuzu sadece siz tamamlayabilirsiniz bir erkek değil.... Bence aşk, sevgi, erkek ile bunu kapatmak yerine sizi ne mutlu eder bunu keşfetmek için zaman harcayın... Umarım en kısa zamanda mutlu olursunuz....

Merhaba bende 30 yaşındayım konu sahibi gibi bi evlilik ayrılık yaşamadım ama bende çalışan biriyim bazen sizin konu sahibine sayımlarınızı kendime fazlasıyla sayıyorum hatta eşini kaybetmiş yakın bir arkadaşım var osa üzülüyor yalnızlığına aynı cümlelerle onu teselli ediyorum ama nolursa olsun hani derler ya yalnızlık Allaha mahsus gerçekten öyle vazgeçtim artik istemiyorum desem bile gece yatağa gittiğinde markete gittiğinde iş yerinde arkadaşınızın eşi yada erkek arkadaşı aradığında daha bi dolu şekilde yalnizlik kendini çok acı bir şekilde hissettiriyor keşke dediklerinizi düşünerek insan kendini mutlu edebilse

Haklısınız, uygulamak konuşmak kadar kolay değildir. Ama yapacak başka bir şey yok ki.

Hayat herkes için böyle değil mi zaten?
Siz evli olmayı diliyorsunuz, bir başkası boşanabilmeyi... Başka biri daha çok para kazanabilmeyi istiyor, diğeri daha sağlıklı olmayı.

Kimsenin her şeyi dört dörtlük değil ki. Ama daha iyisini hayal ederken mevcut durumumuzun bizi mutsuz etmesine izin vermemeliyiz.

Güzel bir ilişki hayal edin, gece başınızı yastığa koyduğunuzda gelecek güzel günleri, güzel bir evliliği düşünün. Ama arkadaşınız sevgilisiyle konuşurken mutsuz olmayın, karamsarlığa kapılmayın.
Demek istediğim bu aslında.
"Elinizdekine şükredin oturun" demiyorum yani.

Ben de olmasını istediğim şeylerle ilgili hayal kuruyorum. Ama ertesi gün yataktan kalkarken "hiçbiri olmuyor, yine bk gibi bir gün" dememeye çalışıyorum.
Bunun hiçbir şeye faydası yok çünkü.

Yarın ne olacağını bilemezsiniz. Daha genceciksiniz. Buna eminim çünkü ben de 30 yaşındayım. :KK48:
Hayal kurun ama onlara saplanıp kalmayın. Hayatınızı yaşayın, akışına bırakın.

İnsALLAH en kisa zamanda karsisiniza o kadar guzel kalpli biri cikar ki, hayatinizda hic mutlu olmadiginiz kadar mutlu eder sizi.
Sakin uzulmeyin, 2inci kez evlenip mutlu olanlari cok gordum.

Duygusal yanini bastirma.
Agla üzül..bu duygulari da yasa. Bastirdikca kötü olursun.
Bende mesela sacmasapan birinden dolayi hüngür hüngur aglarken butun nefret aci uzuntu vs duygularimi yasarken birden rahatlayip ben ne yapiyorum ya diye durdum kendime geldigim olmustur yani :)
Üzüntü de sevinc gibi bir duygu. Ve dogal akisinda yasayin. Zaten eminim bu konuyu actigin kadar üzgün degilsin dir suan..
Bunlar gelip gecici.. hayat devam ediyor. Hayatiniza devam edin..güzel secimler yapin hayatinizi güzellestirin kendinizi ve yasantinizi en iyi noktalara getirin

Bakın, erkekler tarafından bu seviyesiz teklifler sadece boşanmış kadınlara yapılmıyor... Bi kere bunu kafanızdan silin.... İkincisi de burda evli olup, kocam ilgisiz, aşkla evlendik, şöyleydik böyleydik diyen onca kadının mutsuz evlilik hikayelerini okuyoruz.... Duygusal boşluğunuzu sadece siz tamamlayabilirsiniz bir erkek değil.... Bence aşk, sevgi, erkek ile bunu kapatmak yerine sizi ne mutlu eder bunu keşfetmek için zaman harcayın... Umarım en kısa zamanda mutlu olursunuz....
Çok tesekkur ederım çok haklısınız:) Benı alışverıs kadınlar kulubü ve tatıl çokmutlu edıo

Haklısınız, uygulamak konuşmak kadar kolay değildir. Ama yapacak başka bir şey yok ki.

Hayat herkes için böyle değil mi zaten?
Siz evli olmayı diliyorsunuz, bir başkası boşanabilmeyi... Başka biri daha çok para kazanabilmeyi istiyor, diğeri daha sağlıklı olmayı.

Kimsenin her şeyi dört dörtlük değil ki. Ama daha iyisini hayal ederken mevcut durumumuzun bizi mutsuz etmesine izin vermemeliyiz.

Güzel bir ilişki hayal edin, gece başınızı yastığa koyduğunuzda gelecek güzel günleri, güzel bir evliliği düşünün. Ama arkadaşınız sevgilisiyle konuşurken mutsuz olmayın, karamsarlığa kapılmayın.
Demek istediğim bu aslında.
"Elinizdekine şükredin oturun" demiyorum yani.

Ben de olmasını istediğim şeylerle ilgili hayal kuruyorum. Ama ertesi gün yataktan kalkarken "hiçbiri olmuyor, yine bk gibi bir gün" dememeye çalışıyorum.
Bunun hiçbir şeye faydası yok çünkü.

Yarın ne olacağını bilemezsiniz. Daha genceciksiniz. Buna eminim çünkü ben de 30 yaşındayım. :KK48:
Hayal kurun ama onlara saplanıp kalmayın. Hayatınızı yaşayın, akışına bırakın.
Çok tesekkur ederım.Atkadadım sevgılısı ıle konusurken hiç mutsuzolmuorum kıskanma yada başka bişey yok.Diorum ya kurulu yuvam bozuldu.Ben boyle dıyımce annem senın yuvan mu vardı dıo .Haklıda.Bi şeyı çok istersek bence olmuo.Bıde bıyle bı gercek var sankı.

İnsALLAH en kisa zamanda karsisiniza o kadar guzel kalpli biri cikar ki, hayatinizda hic mutlu olmadiginiz kadar mutlu eder sizi.
Sakin uzulmeyin, 2inci kez evlenip mutlu olanlari cok gordum.
Insallah bu guzel duanız için tesekkur ederım.İyi dıleklerınız ıcın tesekkur ederım.

Duygusal yanini bastirma.
Agla üzül..bu duygulari da yasa. Bastirdikca kötü olursun.
Bende mesela sacmasapan birinden dolayi hüngür hüngur aglarken butun nefret aci uzuntu vs duygularimi yasarken birden rahatlayip ben ne yapiyorum ya diye durdum kendime geldigim olmustur yani :)
Üzüntü de sevinc gibi bir duygu. Ve dogal akisinda yasayin. Zaten eminim bu konuyu actigin kadar üzgün degilsin dir suan..
Bunlar gelip gecici.. hayat devam ediyor. Hayatiniza devam edin..güzel secimler yapin hayatinizi güzellestirin kendinizi ve yasantinizi en iyi noktalara getirin
İlaclardan dolayı bastırıorum.Akıdına bırakıorum.Hayat zaten bıldıgını okuyo:)

Yalnızlık en iyisi emin olun kalbinizi doldurack kişi tek değil maalesef aile boyu kalbinizi dolduruyorlar

Back
X