Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benim ciddi iliskim olmicak mi soyle yakisikli basarili biri olsun istiyorum ama onlarda bana bakmaz gibi geliyor.
Hic sevgilim olmadi canimSize bakmamaları için sebep ne?
Degilim isteSiz başarılı, bakımlı ve zengin misiniz?
Birinde bir özellik istiyorsanız o özellikler önce sizde olmalı.
Hiç olmamış olabilir. Bundan sonra neden olmasın? Bu arada yaş kaç?Hic sevgilim olmadi canim
26Hiç olmamış olabilir. Bundan sonra neden olmasın? Bu arada yaş kaç?
O zaman bu saydığınız niteliklerdeki biri neden sizinle olsun?Degilim iste
Bir mesleğiniz var mı veya kendinizi geliştirebileceginiz bir işiniz , eğer varsa önce kariyer yapmakla başlayabilirsiniz birazda kendinizle ilgilenirseniz ama en önemlisi Başarılı yakışıklı birini bulcam diye saçma sapan karakterde insanlarla olmayın, sırf başarılı ve yakışıklı diye sevmediginiz biriyle de olmayınDegilim iste
Oyle takintim yok aslinda ama olsa iyi olurBir mesleğiniz var mı veya kendinizi geliştirebileceginiz bir işiniz , eğer varsa önce kariyer yapmakla başlayabilirsiniz birazda kendinizle ilgilenirseniz ama en önemlisi Başarılı yakışıklı birini bulcam diye saçma sapan karakterde insanlarla olmayın, sırf başarılı ve yakışıklı diye sevmediginiz biriyle de olmayın
Degilim iste
Kendini niye begenmiyosunki. Hem yakışıklı erkeklerin çoğunun karısı sevgilisi cine benziyoKizlar benim ciddi iliskim olmicak mi soyle yakisikli basarili biri olsun istiyorum ama onlarda bana bakmaz gibi geliyor.
Kizlar benim ciddi iliskim olmicak mi soyle yakisikli basarili biri olsun istiyorum ama onlarda bana bakmaz gibi geliyor.
Elbette yakışıklı başarılı birini isteyebilirsin ama bu koşulu koyunca direkt bu iki faktörü bulunduran ama karakteri kötü olan birine denk gelmeyin diye dedim, yani ikisi var mutlu olurum diye düşünmeyin tam terside olabilir ama kalben ısınıp size saygı gösteren sizi seven biri olursa hayatınızdaki en yakışıklı erkek o olur bence gözünüzde onu demek istedim ,birde bana bakmazlar diye düşünüp olumsuz enerjide olma belki kalbinizi huyunuzu sevip bakacaklar dış görünüşünüzü bilmiyorum ama bu düşünceyle olmazOyle takintim yok aslinda ama olsa iyi olur
İnşallahYakışıklı derken bu göreceli bir kavram.
İşi gücü düzgün sorumluluk sahibi bir adam bulursun inşş.