Yalnizlik

Kimler kimlerle oluyor kendinizi küçük görmeyin siz kendinizi sevmezseniz kim sevsin sizi , lütfen kendinize değer verin

Bir mesleğiniz var mı veya kendinizi geliştirebileceginiz bir işiniz , eğer varsa önce kariyer yapmakla başlayabilirsiniz birazda kendinizle ilgilenirseniz ama en önemlisi Başarılı yakışıklı birini bulcam diye saçma sapan karakterde insanlarla olmayın, sırf başarılı ve yakışıklı diye sevmediginiz biriyle de olmayın

Bir mesleğiniz var mı veya kendinizi geliştirebileceginiz bir işiniz , eğer varsa önce kariyer yapmakla başlayabilirsiniz birazda kendinizle ilgilenirseniz ama en önemlisi Başarılı yakışıklı birini bulcam diye saçma sapan karakterde insanlarla olmayın, sırf başarılı ve yakışıklı diye sevmediginiz biriyle de olmayın
Oyle takintim yok aslinda ama olsa iyi olur

Kizlar benim ciddi iliskim olmicak mi soyle yakisikli basarili biri olsun istiyorum ama onlarda bana bakmaz gibi geliyor.
Kendini niye begenmiyosunki. Hem yakışıklı erkeklerin çoğunun karısı sevgilisi cine benziyo 😂 aklı başında olan biri olsun yakışıklı olmak her şey demek diyilki.
Kizlar benim ciddi iliskim olmicak mi soyle yakisikli basarili biri olsun istiyorum ama onlarda bana bakmaz gibi geliyor.

Oyle takintim yok aslinda ama olsa iyi olur
Elbette yakışıklı başarılı birini isteyebilirsin ama bu koşulu koyunca direkt bu iki faktörü bulunduran ama karakteri kötü olan birine denk gelmeyin diye dedim, yani ikisi var mutlu olurum diye düşünmeyin tam terside olabilir ama kalben ısınıp size saygı gösteren sizi seven biri olursa hayatınızdaki en yakışıklı erkek o olur bence gözünüzde onu demek istedim ,birde bana bakmazlar diye düşünüp olumsuz enerjide olma belki kalbinizi huyunuzu sevip bakacaklar dış görünüşünüzü bilmiyorum ama bu düşünceyle olmaz

Yakışıklı derken bu göreceli bir kavram.
İşi gücü düzgün sorumluluk sahibi bir adam bulursun inşş.

Back
X