• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnizlik

kumisko

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2024
3
-4
6
31
3 yıldır evliyim 2 yasinda kızım var ustelik ailemden uzaktayim kapana kısılmıs gibiyim esim vardiyali calisiyo cogu zaman kizimla yalnizim geceleri korkudan uyuyamiyorum annelikten yoruldum ama kimsesizlik daha zor kaynanam bir gunden bir gune evime gelip yardim etmez esimde oyle cocukla ilgilenmez ben hemen kiziyorum der bitcoin islerine bulasti kafasini telefondan kaldirmiyo para kaybedip duruyor hirsi yuzunden kafayi yemis durumda annem yanimda degil ki yardim etsin tek basima cebellesiyorum sanki herseyle 2 yilda saclarim beyazladi butun gun evdeyiz kizimla bosanmak istiyorum ama yavruma kiyamiyorum napicam bilmiyorum

3 yıldır evliyim 2 yasinda kızım var ustelik ailemden uzaktayim kapana kısılmıs gibiyim esim vardiyali calisiyo cogu zaman kizimla yalnizim geceleri korkudan uyuyamiyorum annelikten yoruldum ama kimsesizlik daha zor kaynanam bir gunden bir gune evime gelip yardim etmez esimde oyle cocukla ilgilenmez ben hemen kiziyorum der bitcoin islerine bulasti kafasini telefondan kaldirmiyo para kaybedip duruyor hirsi yuzunden kafayi yemis durumda annem yanimda degil ki yardim etsin tek basima cebellesiyorum sanki herseyle 2 yilda saclarim beyazladi butun gun evdeyiz kizimla bosanmak istiyorum ama yavruma kiyamiyorum napicam bilmiyorum

Esiniz ilgisiz bir eş ve ilgisiz bir baba gibi görünüyor buradan bakınca. Meseleniz kayınvalidenizin size yardım etmesi ya da annenizin uzak olması değil. Sorununuz çok daha büyük görünüyor.

Ortada baba varmı ki kızına kıyamıyorsun ??? Adam kızının rızkını kumarda yiyor,( bitcoin den anlamayanlar için bu tam bir kumardır)Tahmini daha ne kadar bu hapishanede kızınızla kalmayı düşünüyorsunuz af ne zaman çıkar?????

esimde öyle çocukla ilgilenmez ben hemen kiziyorum der bitcoin islerine bulasti kafasini telefondan kaldirmiyo para kaybedip duruyor hirsi yuzunden kafayi yemis durumda
Eşinizin değişmeyeceğini düşünüyorsanız kendinize alternatif bir yol çizmelisiniz. Yalnızlık zor kimseden yardım destek almıyorsunuz. Annenizden destek alsanız yani bu durumu ona açıp açmadığınızı bilemiyorum ancak açmadıysanız ona durumu izah etseniz belki sizi yönlendirir. Ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp bir an önce bu buhrandan kurtulun derim.

Esimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi salonda yatmaya gitti dondum kaldiml aglayamadim bile onu asla affetmicem seni dovmuyorum diyor ama normalde de sinirlendgi zaman dislerini sıkar bana vurmasi son oldu ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum napicam bilmiyorum...

Ailenize durumu anlatin. Size destek olurlar mı?

Esimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi salonda yatmaya gitti dondum kaldiml aglayamadim bile onu asla affetmicem seni dovmuyorum diyor ama normalde de sinirlendgi zaman dislerini sıkar bana vurmasi son oldu ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum napicam bilmiyorum...

bu mu cocuguna kıyamadığın baba??

Niye kıyamıyorsun kandırma kendini çocuk bahane
yavruna böyle bir hayat yaşatmaya gayet kıyıyosun sanki babası bana çok baba da kıyamıyosun

En zoruda kalabalık içinde yalnızlık

Esimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi
Bu mu kızından ayırmak istemediğin baba? Evlenir evlenmez aceleniz var gibi bu hanzolardan çocuk yapıyorsunuz içinde olduğunuz derde çocuğu da ortak ediyorsunuz gerçekten inanılmaz ya. Hala ne yapıcam diyorsun 1 senedir aynı yerdesin. Aklını başına al çocuğuna bir gelecek kur artık çünkü berbat bir babası var parayı kumarda yiyen adam şiddet gösteren adam düzelmez sen de biliyorsun. Derdin yalnızlık değil biraz akıllan ya

Konularına hiç cevap yazmamışsın seneye bir konu daha açarsın artık...

Son düzenleme:
Çocuk şu an bir şeyi anlamazken boşanman çocuğun hayrına olur asıl. Sonradan büyüdüğünde travma mi yaşasın. Adam şiddet de uyguluyormus eski konunu paylaşmışlar, hem de çocuğun yanında. Bir gün o tokat çocuga da gelecek. Yalnızlığına sebep olan kişi bu adam zaten. Ailen arkandaysa al çocuğunu ailenin yanına git sana destek olurlar yalnız da kalmamış olursun. Böyle bir adamdan ve onun ailesinden hürmet beklemekten iyidir sonuçta kendi ailen

Bu mu kızından ayırmak istemediğin baba? Evlenir evlenmez aceleniz var gibi bu hanzolardan çocuk yapıyorsunuz içinde olduğunuz derde çocuğu da ortak ediyorsunuz gerçekten inanılmaz ya. Hala ne yapıcam diyorsun 1 senedir aynı yerdesin. Aklını başına al çocuğuna bir gelecek kur artık çünkü berbat bir babası var parayı kumarda yiyen adam şiddet gösteren adam düzelmez sen de biliyorsun. Derdin yalnızlık değil biraz akıllan ya

Konularına hiç cevap yazmamışsın seneye bir konu daha açarsın artık...
Yorumlar hoşuna gitmiyordur da ondan. "Ayrılma, biraz daha dayan zamanla düzelir" yazan biri olursa ona cevap verir belki. 1 sene önce ufacık bebeğin yanında dövmüş kadını büyüsün onu da dövecek bu pislik

Şubat konunda eşin senı dövdüğünde ailenin yanına dön diyenlerı dinlememıssızz

Şimdi ayrıl diyenleri dinleyecek mısınız.

Buradan bakınca yazdıklarına zaten ortada görüntü var ses yok bir baba ve koca figürü var.Bu durumda ne kıyılamayacak bir baba ne de evlilik var.

Cevap yazmayacaksan konu açma burası günlük tutma yeri değil K kumisko

Back
X