yalnızlık :(

ysmnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
20
0
36
Ankara
benim derdim yalnızlık.20 yaşındayım ve bu yaşa göre çok fazla yalnızım.üniversteye hazırlanıyorum şimdi.evdeki herkesin ayrı bir derdi var iş güç sadece onları akşamları bir kaç saat görebiliyorum.arkadaş desen nerdeyse hiç yok.sürekli evdeyim cevrem yok.belkide en güzel genclik zamanımı yaşıyorum ama ben bu zamanı evde oturarak herkesten uzaklaşmış bir şekilde geçiriyorum.bu zamanların tadını çıkarmak yerine işlerini bitirmiş ihtiyarlar gibi ölümü bekliyorum.ve bide kötü giden bir ilişkim var.birkaç yanlış hareketim oldu şimdide bana güvenmiyor.ben istiyorum diye devam ettiriyor ilişkiyi.yıkılan güven tekrar onarılmaz mı? 3 yılımı evde durarak kaybettim.şimdi hayata başlamak istiyorum artık.sürekli depresyonda olmaktan bunaldım.ve ben bu hayata onunla başlamak istiyorum.bana tekrar güvenmesini bana yardımcı olmasını istiyorum.

üniversiteye hazırlık döneminde yanlız olmak en iyisi canım,üniversiteyi kazanıp kariyer sahibi olunca çevrenin ilgisinde sen sıkılacaksın,bu dönemi bol bol çalışarak,aşka hiçbişeye yer vermeden çalış,ilerde pişman olma..

ne gibi bir yanlis hareket yaptinki?.. sirf sen istiyorsun diye iliskiyi devam etiriyorsa demekki o seni gercekten sevmiyor.. bence onunla bu hayata baslamak iyi olmaz sonucta sen istedigin icin devam ediyor iliski.. güveni kaybetmis tekrar güven saglamak cok zor olur..
evde oturuyorsan bunda birsey yokki? bende 19 yasima girecem bende pek disariya oraya buraya gitmem hata bütün günüm evde geciyor diyebilirim.. isten eve evden ise gidiyorum.. cevrem arkadaslarim pek yok herkez okuldan sonra kendi yoluna dagildigi icin.. ben hata disari cikip napiyim canim sIkIliyor benim evimde oturup islerimi görüyorum..

yanlış haraket derken güven kırıcı şeyler.evet sevmiyor bunu zaten söylüyor.hatta düşmanıma bile senden daha cok güvenirim diyor.tamamen yalnız kalırım diye ayrılmıyor.bi yönden ayrılmamasıda benim işime geliyor.çünkü ayrılırsa birçok şeyden vazgecicem üniversteden bile.bana okuma gazını o veriyor.sen ama işe gidiyomussun.hergün düzenli yaptığın birşey var.ben 3 yıldır evdeyim.ve sürekli tek başına kalmak pskolojik yönden çok olumsuz etkiliyor.

yanlış haraket derken güven kırıcı şeyler.evet sevmiyor bunu zaten söylüyor.hatta düşmanıma bile senden daha cok güvenirim diyor.tamamen yalnız kalırım diye ayrılmıyor.bi yönden ayrılmamasıda benim işime geliyor.çünkü ayrılırsa birçok şeyden vazgecicem üniversteden bile.bana okuma gazını o veriyor.sen ama işe gidiyomussun.hergün düzenli yaptığın birşey var.ben 3 yıldır evdeyim.ve sürekli tek başına kalmak pskolojik yönden çok olumsuz etkiliyor.

kusura bakmada cok sacma ve mantiksiz, seni sevmiyorum diyor ve hala berabersin, bukadar acizmisin??:19::19: 3 yildir evdeyim diyorsunda bende ise baslamadan önce evde oturdum ne olmus ki? yani bana göre bir sorun yokki.. disariya gez toz cevre edin ne biliyim bunda sorun yapacak olacak birsey göremiyorum.. seni sevmiyorum diyor sende isime geliyor ayrilmamasi diyorsun aklim almiyor acikcasi suan.. okuma gazini o veriyor diyorsun kendi kendine güvenin yokmu o veriyor? hayat boyu sanki yanindami olacak .. o yönlendiriyor yani seni.. valla enteressan ne diyim allah dogru yolu gösterir umarim sana..

sen nekadar süre yalnız kaldın.söyledğin kadar kolay olmuyor öle.ki bide seviyosan hiç kolay olmuyor.

hicbirsey icin asla gec degildir hele ki 20 li yaslar en guzel yaslardir..bu sinavi kazanmak istiyorsan sadece buna konsantre ol,geri kalani ise unut..kazanamadim olmadi diye kesinlikle dert yanma,kendine de acimayi birak..unv.kazanamasan bile en azindan acikogretime mutlaka basvur..simdi bir suru bolum var onu acik bir bolume kaydini yaptir bir yandan da is bul calis..ve bu 4 sene icinde kpss ye hazirlan..erkek arkadasinla yurumuyorsa sil at..kendini mutlu edecek baska ugraslar bul...
gencliginin boyle negatif dusuncelerle harcama..elinde olanlara sukret..unutma hersey senin sadece senin elinde ve sen istersen olur..kendi gucunu kucumseme...

'kendi gücünü küçümseme' güsel laf.doğru söylüosun aslında.zaten acıköğretimde kaydım var.onunla ayrılınca iyice içime kapanırım diye korkuyorum aslında.oyuzden bu acizliğim.

sen nekadar süre yalnız kaldın.söyledğin kadar kolay olmuyor öle.ki bide seviyosan hiç kolay olmuyor.

iyide kendi sucun, kim bilir ne hareketlerde bulundunda sevgilin sana olan güvenini kayip eti.. seni sevmiyorum diyebbiliyorsa eyer demekki onun icinde birseyleri bitirip öldürmüssün... seviyorsun tamam yanliz kalmakdan korkuyorsun tamam iyi güzel ama seni sevmiyen biriyle iliskiyi devam etirmek nekadar dogru nekadar mutlu olabilirsin mantiksiz geliyor bana.. kendine güvenin olup kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin.. ona muhtacmissin gibi suanki durumun.. yani seni birakip gitse yanliz kalacan üniversiteyide birakican iyide eve kapanacan.. böyle hayatmi devam eder.. eninde sonunda yine birakacak seni sonucta sevmiyorum demis.. bende biran önce kendine güvenini sagla ve kendi yolunu ciz

Aaaaa canım benim kimse kimsenin yanında sevmeden durmaz. Bu adam bence sana çok gücenmiş ama sevdiğinden bırakamıyor bana kalırsa. Onunla beraber bi psikologa gidin aranızdaki herşeyi halletmeye çalışın. Benimde arkadaşlarım falan yok şu anda. Benim de sadece sevgilim var. Ona çok çok iyi davran. Acınası şeyler yapmamaya calıs bana kalırsa. Sevmeyen bir insan yanında durmaz diye düşünüyorum. Hiçbir şey için kimse katlanmaz buna. Evli değilsen vya cocugun yoksa tabiki. Kimse sevmediği biriyle sevgili mevgili olmaz. Ayrıcaa, bu adam o yanlış hareketlerden sonra sana böyle diyorsa, kesin içinde senin oluşturduğun yaralardan dolayı acı vermek istiyordur sana. Biz kızlar inanıyoruz sevmiyorum laflarına. Ama öyle olmuyor işte. Sevmeyen bi insan zamanını hem yanlış yapmış bi insan için hemde sevmediğinden boşa harcamaz. Ayrıca sen ona yanlış yaptıysan, o sana yalnız kalacağın için acımaz. Bu her zaman böyledir. Şimdi sen belki yalvardın ağladın sızladın. O yüzden yanımda diye düşünüyorsun. İnan alakası yok. Seni süründürmeye çalışıyordur.
Kimse sevmediğinin yanında olmaz emin ol.

Aaaaa canım benim kimse kimsenin yanında sevmeden durmaz. Bu adam bence sana çok gücenmiş ama sevdiğinden bırakamıyor bana kalırsa. Onunla beraber bi psikologa gidin aranızdaki herşeyi halletmeye çalışın. Benimde arkadaşlarım falan yok şu anda. Benim de sadece sevgilim var. Ona çok çok iyi davran. Acınası şeyler yapmamaya calıs bana kalırsa. Sevmeyen bir insan yanında durmaz diye düşünüyorum. Hiçbir şey için kimse katlanmaz buna. Evli değilsen vya cocugun yoksa tabiki. Kimse sevmediği biriyle sevgili mevgili olmaz. Ayrıcaa, bu adam o yanlış hareketlerden sonra sana böyle diyorsa, kesin içinde senin oluşturduğun yaralardan dolayı acı vermek istiyordur sana. Biz kızlar inanıyoruz sevmiyorum laflarına. Ama öyle olmuyor işte. Sevmeyen bi insan zamanını hem yanlış yapmış bi insan için hemde sevmediğinden boşa harcamaz. Ayrıca sen ona yanlış yaptıysan, o sana yalnız kalacağın için acımaz. Bu her zaman böyledir. Şimdi sen belki yalvardın ağladın sızladın. O yüzden yanımda diye düşünüyorsun. İnan alakası yok. Seni süründürmeye çalışıyordur.
Kimse sevmediğinin yanında olmaz emin ol.

benimde en çok kafamı bu karıştırıyor işte.erkekler bu kadar ince düşüncelimiki benim yalmnız kalıp kalmıcamı önemsesin.zaten ilişki hala yürüosa bunun tekl sebebi ben adım atınca onunda karşık vermesi.ama bana sürekli sana güvenim yok senden herşeyi beklerim demesi zoruma gidio.onun güvenini tekrar nasıl kazanıcam onuda bilmiorum.

Yaptığın şeye göre değişir güvenini kazanmanın zorluğu ve süresi.
Naptın bu çocuğa? Yani söylemek istemiyo da olabilirsin anlarım ama. Ne derecede birşey yaptın ?
Aldatmak mı ? Yalan mı ? Nedir yani
Ona göre bir çözüm bulalım.
Ayrıca yanlış yaptıysan zoruna gitmesin bence. Telafi et. Zamanla mutlaka düzelecektir.
Ayrıca erkekler ince düşünmez.
Ki kadınlarda düşünmez. Ben bir kız olmama rağmen, o adamla ilişkine dewam etmezsen kendini öldürecekmiş deseler de sevmiyorsam etmem. Gönderirim psikytra o uğraşsın. En çok bu kadar ince düşünürüm. Ki erkekler bunun %1i kadar bile ince düşünmez tatlım.

Yaptığın şeye göre değişir güvenini kazanmanın zorluğu ve süresi.
Naptın bu çocuğa? Yani söylemek istemiyo da olabilirsin anlarım ama. Ne derecede birşey yaptın ?
Aldatmak mı ? Yalan mı ? Nedir yani
Ona göre bir çözüm bulalım.
Ayrıca yanlış yaptıysan zoruna gitmesin bence. Telafi et. Zamanla mutlaka düzelecektir.
Ayrıca erkekler ince düşünmez.
Ki kadınlarda düşünmez. Ben bir kız olmama rağmen, o adamla ilişkine dewam etmezsen kendini öldürecekmiş deseler de sevmiyorsam etmem. Gönderirim psikytra o uğraşsın. En çok bu kadar ince düşünürüm. Ki erkekler bunun %1i kadar bile ince düşünmez tatlım.

bikaç yalan söylemiştim yakalandım ama asıl etkisi olan yani şöyle anlatıyım face şifremi biliyor bu.bende eski sevgilimi facede engellemiştim sonra merak ettim bi profiline bakıyım eski sevgilimin dedim.engeli kaldırdım profiline baktım sonra engellicektimki 2 gün gecmeden tekrar engelliyemiomusum.2 gün dolmadan sevgilimin içine doğmuş gibi engelli listeme bakmış eski sevgilimin engelini kaldırdımı görüncede bir sürü olay cıktı.sen beni duygusal olarak aldattın diyor hep.eski sevgilime karşı bişey hissettiğim için bakmadım ben.merak etti de baktım.bakmamam gerekiyodu ama ne biliyim o an öyle bi bakasım geldi.şimdi telafi etmek için çok uğraşıorumo da inadına bana kötü davranamak için uğraşıyor :14:

Peki tatlım bu olay ne zaman oldu.
O olaydan önce seni sevdiğini söylüyor muydu ?
Bi bakıma haklı da çocuk ama yani. Sen huyuna git bence. Zamanla düzelecektir.

biz zaten 2 aydır cıkıoruz daha çok yeni.bu olayda 1.ayda oldu.ilk 1 ay içindede seviorum falan demiodu zatende hoşlandını etkilendini söylüodu.dada ilk ayda böle bi olay oluncada daha kötü oldu.beni en baştan kendimi yanlış tanıttım.

Ya daha çok yeniymiş sizin ilişkiniz. Sen aşık mısın bu çocuğa tatlım.
Bi karşılıklı konuşun eğer sen de aşık olduysan 2ayda.
Bütün hislerini anlat. Onun güvenini nasıl sağlayabileceğini sor. Yapman gerekeninin en iyisini yapacağına söz ver. Sana tek önerim. Kesinlikle karşılıklı konuşun bu konu da. Uzun uzun, kibarca ve içten. Konuşmaya başlamadan önce bunun sözünü verin birbirinize.
-Eklemek istediğim birşey daha var. Senin bu yaptığın davranış yüzünden, karşındaki adam sana bağlanmışta olabilir. Sonuçta erkekler bir kadını tamamen kendine bağlamayı ister ve tehlikeli kadınları severler. Yani yaptığın şey o adamda tam tersi etki yaratmış, sana aşık olmasını sağlarken, senden nefrette ettirmiş olabilir. Bence nefretin geçmeside çok uzun sürmez.
***Ayrıca, kimse 1aylık sevgilisi yalnız kalıcak diye sevmediği, aşık olmadığı halde onun yanında olmaz tatlım. Umrunda bile olmaz bence. Ben sana aşık olduğunu düşünüyorum.

ben onunla bu konuyu cok konuştum yanlış hiçbirşey yapmıcam söz veriorum falan dedim.o da tamam dedi ama yinede sürekli laf sokup duruo.bende aşıkmıyım bilmiorum ama 2 aya göre hissettiğim şeyler çok yoğun bunu onada söyledim.bu güven olayından önce ayrılmıştık biz ama 2 gün sonra tekrar barıştık.ve ona aklımda kaldın ayrı olmadı demişti.şimdi her yaptığımın altında bişey arıyor.mesela görüşmemei istemediği bi kaç kişi vardı onlar telimi biliodu eski sevgilimde biliodu.bu surekli bana soruodu arayan varmı falan die.bende o rahatsız oluo die numaramı değiştirdim.neden değiştirdiminde acıklamasını yaptım ama hala antında bişeyler arıo.en son dedimki sennle bişeydeniyelim dedim.mesela bisüre enazından 1 hafta önceki olayları olmamış say ve benim yaptıklarıma tarafsız bak dedim.çünkü ben simdi iyi bişey bile yapsam öncekileri gözönünde bulunduruosun ve altında bişey oldunu düşünüosun dedim.sen dedim seni sevdime inanmıosun her yaptığımın altında bişey arıosun ama ya ben seni gercekten seviosam ve olumsuz hiçbişe yapmıosam beni boşuna suçluosan bunun bi önemi yokmu dedim.1hafta deneyelim dedim sonra 1 hafta daha deneyelim dedim.yani benitarafsız olarak değerlendirmesini sağlamaya calışıorum ama bilmiorum sacma bişeymi bu.bi kaç hafta öncede yine ters davranıodu bende msj attım tamam ayrılmak istiosun ayrıl ama sadece bana birgün sevgilimmişsin gibi davran sonra istedini yap demiştim.bunun üzerine o da buluşalım bugun demişti.bende bu günün sonunda ayrılcaz die gitmiştim yanına.sonra iste buluştuk falan ben dedimki msjımı dikkate alıpta buluşalım dedin için tşkr ederim dedim. o da ne sormaya calışıosun bugun o gün mü onumu soruosun dedi bende evt dedim o da hayr bugün o gün değil dedi.mesela bide işte dün buluştuk bana hediyelik seyler falan aldı çok şasırdım.yani anlayamıorum de yapmaya calıştını.çok konuştum sanırım ya :1:

Bunlar iyiye işaret bence. Güvenini sarsmadan içten bir şekilde davranmaya devam et tatlım. :) Aranızdaki iletişimide sakın kesme olur mu :))

kusura bakmada cok sacma ve mantiksiz, seni sevmiyorum diyor ve hala berabersin, bukadar acizmisin??:19::19: 3 yildir evdeyim diyorsunda bende ise baslamadan önce evde oturdum ne olmus ki? yani bana göre bir sorun yokki.. disariya gez toz cevre edin ne biliyim bunda sorun yapacak olacak birsey göremiyorum.. seni sevmiyorum diyor sende isime geliyor ayrilmamasi diyorsun aklim almiyor acikcasi suan.. okuma gazini o veriyor diyorsun kendi kendine güvenin yokmu o veriyor? hayat boyu sanki yanindami olacak .. o yönlendiriyor yani seni.. valla enteressan ne diyim allah dogru yolu gösterir umarim sana..
:46: :46: :46:

Back
X