Yalnızlık...

KeDiCanLI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
44
10
298
38
merhaba herkese

forumda okuyorum insanların ne sorunları var nelerle ugrasıyorlar allah sabır versin benimkisi biraz şımarıklık mı olur bilemem İzmirde bi çevrem vardı arkadaslarım annem ( en çokda annemi özluyorum( İzmiri özlüyorum İzmir benim için çok başkadır bambaşkadır arkadaslarımı özluyorum ( evlenip istanbula geldim hiç arkadasım yok aksama kadar yalnızım fazla biryer bilmiyorum.. komsu desen oda yok sitede oturuyorum yan dairemdekilerin yuzunu bile görmedim. eşim çalışıyor işi çok yoğun geç geliyor en erken 22:00 o saatten sonrada zaten yorgun oldugu için benimle uğrassın istemiyorum ama çok sıkılıyorum çoook çok çok sitede yapabileceğim birçok aktivite var ama yalnız hiçbir tadı yok

Aynı dertten muzdaribiz benimde şu saat oldu eşim hala gelmedi komşu falanda yok bütün gün evin içindeyim 2 çocuk var bende bide biri gündüz anaokulunda biride 5 aylık iyice bunaldım kafayı yemiş gibi kendi kendimle konuşuyorum artık ( hangi semttesin istanbulda

Ayni dertten bndede var bizimde apartmnda hic arkadaslik yok ben bursada oturuyorum ailemde burda ama uzagiz gidemiyosun herzaman kucuklugumu dusunuyorum ne guzeldi komsuluklar

Aynisi bende de var, hic kalmadi arkadaslik.... Ben kitap okuyorum, nete bakiyorum, yuruyus yapicam hergun, yakin olaydik gorusurduk ne guzel olurdu...

Ben Eyüp civarındayım varmı bu civarda olan valla insan şöyle karşılıklı kahve içip lak lak edecek birini çok arıyo yalnızlık kötü

İzmirden selamlar

Siz de bu aktivitelere katılmayı deneseniz? Komşularla mümkün olduğunca merhabalaşıp, misafirliğe gidebilirsiniz müsait zamanlarında

şu izmirde ne var çok merak ediyorum. eski çalıştığım yerdede izmililer vardı. yıllık izinlerinde izmir e gidip geldiklerinde isyankar oluyolardı başka bi gezegen olduğuna dair şüphelerim var. dillerden düşmüyor ayol

istanbul kartaldayım bende meger ne çokmuş yalnız olan İzmir çok güzeldir evet başka bir gezegen sayılabilir insanını bırak hayvanı bile başkadır desem abartmış olmam herhalde :))))

Ben de Istanbul Kartal'liyim. Simdi orda yasamiyorum ama...
Izmir'i de iyi bilirim. Hakkatten baska sehir Izmir, ben de severim. Ama benim icin Istanbul da bambaskadir.
Komsuluk dedigin seyi kendin yaratirsin. Yap yiyecek birseyler, apartmandakilere ikram et, bir yandan da tanisirsin.
Yoksa oturdugun yerden, insan icine cikmadan "komsuluk yok" denmez. Sen adim atacaksin ki komsuluk olsun.

ahh ahh kartaldaysanız bilirsiniz uptwinsde oturuyorum çogu ofis zaten bizim katta oturan bir rus var onuda köpegını gezdirirken görüyorum dogru düzgün turkce konusamıyor vs vs dediğiniz bu tip yerlerde yaş anlıcagınız

Bende cok yanlizim ailem arkadaslarim isim herseyimi yurtdisinda birakip ankaraya yerlestim aslense izmirliyim izmirin havasimidir suyumudur bilmiyorum insanlari daha bi icten daha samimi oysaki burda herkez cok degisik geliyor bana apartmanda on aile oturuyor ben birini bile tanimiyorum oysaki izmirde yeni tasinanlara cayini kekini yapar hosgeldine gidersin burda hicbisi yok ama sikayetcimiyim hayir deyilim cunki esimi cokkkk seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…