Yalnızlık...

  • Konu Sahibi Konu Sahibi lost0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lost0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
69
4
96
İstanbul
Arkadaşlar Merhabalar öncelikle,
Ben yıllardır yalnızım.İki kere çıktım ama ikisini de sevmedim.En sonunki 3 seneyi geçti.Karşıma beğendiğim biri çıkmadı ya da çıktı imkansızdı.Kimseyi beğenmiyorum,hoşlanmıyorum.Bizim okuldaki kimseden de hoşlanmadım.Kafamdaki hoşlandığım tipleri hiç göremiyorum.Başka nerede bulabilirm onu bilmiyorum.Yani okul dışında dışarıda bulmam zormuş gibi geliyor.Dışarıdan arkadaşım yok.Sevmeyi bilmiyorum, güvenmeyi de.denemek istedim şimdi de kimse yok.Hep hastalıklı kalıcam galiba.Gelenler oldu ama hoşlanmadım.Öyle fıkırdak bir kız da değilim.Hep bu yüzden mi kaybediyoruz :( Güzel çocukları onlar kapıyor.Beğensem belki yanına gidip denerdim ama beğenmiyorum bende mi bi sorun var acaba anlamadım? Yalnızım,sosyal açlık duyuyorum,belki bu şekilde kapatabilirm diye düşündüm.Seversem bana iyi gelebilir.Öyle olunca iyi oluyorum hatta çok iyi.Çevremle sosyal ilişklerim de pek iyi değil .Yoksa ilgilenmedim bu güne kadar hiç.Ne önerirsiniz bayan arkadaşlarım?
 
Siz de bi çözüm bulamadıysanız benim bunu buraya yazmamın yersiz olduğunu tahmin ettiğimi kanıtladı.Belki bir umut demiştim.Bir çözümü yok biliyorum.İyi ki kendimi gerçek hayatta anlatmıyorum.Neyse bakanlara da teşekkürler.
 
bence siz yakışıklı bir erkek arıyosunuz size gelenleride beğenmiyorsunuz bence tipe bu kadar önem vermeden yaklaşın birine tanıyın bakalım belki o zaman seveceksin
 
Çok yakışıklı olması içininde yakışıklı olacağı anlamına gelmez ki,Size gelenleri tanımadan geri çevirmeyin derim
 
Kismet isi birden cikar o karsiniza

Sosyal ortamlarinizi degistirin arkadaslarinizla olun akisina birakin kismette varsa bulur sizi rahat olun

Olumsuz dusunup evtene negatif enerji yollamayin:KK25:
 
Bence öncelikle kafanızdaki hoşlandığınız tipleri bulmaya çalışmayın.Daha doğrusu illa o olsun gibisinden ona endekslenmeyin.
Sonuçta herkesin beğendiği nice ünlüler ya da nice tipler , tarzlar var.Ama aşık olmak , hoşlanmak sadece bunlara bakmıyor.
Kimisinin bir bakışına aşık olursun , bir bakmışsındır sarışın mavi göz insanlardan hoşlanıyorum derken hoop kara kuru bir adamın o bakışları seni mest eder.Her güldüğünde daha da çok etkilenirsin belki de asla tipim değil dediğin bir insandan.
Yani nasip kısmet bu işler
:KK50:
 
Bu isler kismet isleri kafaniza taktikca ters tepiyo bence oluruna birakin herseyi hic ummadiginiz bir anda cikar.
 
"Guzel cocuklar" derken fiziki olarak guzel olanlar mi yoksa karakter olarak guzel olanlar mi?
Bakin, fiziki guzellik ilk etapta bizi karsi cinse ceken unsurlardan biridir, dogru.
Ardindan kisilik uyusmasi, hayata bakis acisi, kadinlar icin koruma ve guven duygusu, erkekler icin sevgi ve ilgi gelir.
Kivanc Tatlitug ayarinda bir adamin gerizekalinin, hayvanin onde gideni olabilecegi gibi, Yilmaz Guney'i aratmayacak bir adam dunyalar iyisi olabilir.
Secimlerinizi yuzeysel etkilere gore yapiyorsaniz yalniz kalirsiniz.
Insanlari tanimaya calisin, pesin hukum vermeyeye ozen gosterin.
35-40 yasindan sonra hepimiz yaslanmaya basliyoruz.
16 yasindayken bomba gibi olan vucudum o kadar ozenime , dikkatime ragmen deforme olmaya basladi bile...
Demem o ki, guzellik gecicidir. Doganin kanunu:KK14:
 
Back
X