yalnızlık

burcucucu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
88
26
8
29
merabalar
birileriyle konuşmam gerekiyo artık o kadar daraldım ki kızlar
arkadaş cevremden kazık yedim hemde ağır bir şekilde ve atlatamıyorum yediremiyorum kendime.
yalnızım şuan okulda çevremde kimse yok.
20 yaşındayım bu arada.
atamıyorum kafamdan başka bir şehirde okuyorum ve o yalnızlık okadar ağır geliyor ki bana.
artık yapacak bişeyim kalmadı insanlara karşı çook yoruldum ve güvenemiyorum.
benim gibi olan arkadaaşlar nasıl atlattınız bu depresyonu bu bunalımı?
sadece konuşmak istedim o kadar daraldım ki .

zaman zaman her kes kendini yalniz hissede biliyor.arkadaslarindan kazik yediysen guvenini kayb etme ,ileride cok guzel arkadas edine bilirsin.
kendini depresionda hiss ediyorsanda piskoloqa git.

Sanırım universte okuyorsunuz. O ortamda bu soyledikleriniz o kadar çok oluyor ki belki sizin haliniz daha en iyisidir...

merabalar
birileriyle konuşmam gerekiyo artık o kadar daraldım ki kızlar
arkadaş cevremden kazık yedim hemde ağır bir şekilde ve atlatamıyorum yediremiyorum kendime.
yalnızım şuan okulda çevremde kimse yok.
20 yaşındayım bu arada.
atamıyorum kafamdan başka bir şehirde okuyorum ve o yalnızlık okadar ağır geliyor ki bana.
artık yapacak bişeyim kalmadı insanlara karşı çook yoruldum ve güvenemiyorum.
benim gibi olan arkadaaşlar nasıl atlattınız bu depresyonu bu bunalımı?
sadece konuşmak istedim o kadar daraldım ki .
Sabret canım. Sabır çok acıdır ama mevyesi tatlıdır. Belki zor olacak uzun bir zaman insanlara karşı hep bir güvensizlik ve şüphe duyacaksın ama bu böyle gitmeyecek merak etme. Ve kendinden eminsen için rahat olsun. Gerçekten herkes kendi karakterine yakışanı yapar. Bırak cidden bırak onları yaptıklarını hazmetmeye çalış ve varlıklarını dahi hissetme. Yoksa kendini üzdüğünle kalırsın. Onlarsa yaptıklarıyla. Tecrübeyle sabit...

Sabret canım. Sabır çok acıdır ama mevyesi tatlıdır. Belki zor olacak uzun bir zaman insanlara karşı hep bir güvensizlik ve şüphe duyacaksın ama bu böyle gitmeyecek merak etme. Ve kendinden eminsen için rahat olsun. Gerçekten herkes kendi karakterine yakışanı yapar. Bırak cidden bırak onları yaptıklarını hazmetmeye çalış ve varlıklarını dahi hissetme. Yoksa kendini üzdüğünle kalırsın. Onlarsa yaptıklarıyla. Tecrübeyle sabit...
Canim yaniyo dusundukce evet aynen kendime yapiyorum biliyorum universite 1.siniftayim ve hoop ilk seneden bunlari yasayinca kaldiramadim hergun dua ediyorum sabir ediyorum ..

zaman zaman her kes kendini yalniz hissede biliyor.arkadaslarindan kazik yediysen guvenini kayb etme ,ileride cok guzel arkadas edine bilirsin.
kendini depresionda hiss ediyorsanda piskoloqa git.
Dusunuyorum gitmeyi ama ilk basta kafmda biseyleri bitirmem gerekiyo galiba insanlar cok acımasız.

Dusunuyorum gitmeyi ama ilk basta kafmda biseyleri bitirmem gerekiyo galiba insanlar cok acımasız.
tabi insan boyle seyler yasayinca insanlara guveni azala biliyor,ama inan tum insanlar kotu deyildir.RABIM iyilerle karsilasdirsin sizi

Ne oldu tam olarak?

bahsettiginiz seyi o kadar iyi anliyorum ki.
yaklasik 5 ay oncesine kadar bana atilan veya maalesef benim attigim kaziklar ve psikolojik problemlerim nedeniyle benim de bir arkadas cevrem kalmamisti. yaklasik 2-3 yilimi hic arkadasim olmadan gecirdim, tabii selamlastigim insanlar falan oluyordu, o ayri. size tavsiyem o selamlastiginiz insanlarla muhabbeti ilerletmeye bakin, universitede varsa cesitli topluluklara katilin, bunlari tek basiniza yapmaktan da cekinmeyin. ben o 2-3 yili o kadar da kotu gecirmedim aslinda, bir sekilde kendi kendime arkadas oldum diyebilirim, kendimi sinemaya goturmeler, kendime yemek ismarlamalar falan :D mutlaka yeni arkadaslar edineceksiniz, caninizi sikmayin bu durum icin. yalnizlik bazen iyi bile geliyor insana.

Back
X