yalnızlıktan bezdim

dezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
10
2
1
27
İstanbula alışamadım hiç arkadaşım yok okul kulüpleri de boş şeyler hep,okuldan sonra yurda gitmekten sıkıldım genel olarak çok sıkıldım neler yapabilirim müze gez kitap oku falan demeyin ama insanlarla tanışabileceğim şeyler yapmak istiyorum ama bi fikrim yok bide gittikçe daha çok kasılıyorum insanların yanında normalde sıkıcı değilimdir ama artık sıkıcı gibi hissetmeye başladım muhabbet olarak nasıl düzeltebilirim bunu

İstanbula alışamadım hiç arkadaşım yok okul kulüpleri de boş şeyler hep,okuldan sonra yurda gitmekten sıkıldım genel olarak çok sıkıldım neler yapabilirim müze gez kitap oku falan demeyin ama insanlarla tanışabileceğim şeyler yapmak istiyorum ama bi fikrim yok bide gittikçe daha çok kasılıyorum insanların yanında normalde sıkıcı değilimdir ama artık sıkıcı gibi hissetmeye başladım muhabbet olarak nasıl düzeltebilirim bunu
öğrencikulüpleri yokmu tiyatro vs?

Üniversite arkadaşsız geçmiyor (bence) arkadaş edinmeyi düşünmez misin?

Kurslara gitsen. Enstrüman,spor vs hangisi uyarsa.

Sınıftan yurttan illa biriyle tanışırsın gözünde büyütürsen zor geçer zaman

Sınıftan yurttan illa biriyle tanışırsın gözünde büyütürsen zor geçer zaman
var öyle bakınca ama kimse bir şeyler yapmaya istekli değil ya herkes okul bitsin de evime gideyim derdinde ben de anlamadım sanki hala lisedeyiz

Spor salonuna git... Bir mutet sonra herkesle konusuluyor hele saunada :KK48:

Yurtta,okulda arkadaşların yok mu?dışarı da bir yerlere gidin? Gezin. Sıkıldığınız anlar tabi ki olacak :-(

Yurtta,okulda arkadaşların yok mu?dışarı da bir yerlere gidin? Gezin. Sıkıldığınız anlar tabi ki olacak :-(
tanıştıklarımın hiç gezme isteği yok evime gideyim oturayım hep ya başka yakın arkadaşları var ya da zaten istanbulda yaşıyolar bıkmışlar artık

IstanbulDan bikilir mi hiç. Mutlaka sosyal olacaktır aralarında sabret biraz:-D

Öğrencilerin çalıştığı tarzda kafelerde part time iş bulabilirsin. Hem para kazanırsın hem insan tanırsın.

Back
X