Yalnızlıktan bıktım !..

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Evet kızlar... yalnızlıktan bıktım usandım.. hayatımda biri yok ama artık evlenip yuva kurmak en azından hayatımda güvenebileceğim bir erkek olsun istiyorum ... sevmek sevilmek ihtiyacı insanoğlunun doğasında var biliyorsunuz.. bi diğer konu da ailemle yani kardeşlerimle özellikle ablalarımla aram o kadar kötü ki..☹... yaşım 30 .. çok sağlıksız bi ortamda büyüdüm, kötü bi çocukluk geçirdim.. ailevi sorunlar.. derinine inmek istemiyorum çünkü çok uzun karışık konular... mesela geçmişte iyi sevgililerim oldu.. bana her manada destek olan.. ayırmak için her türlü çamurluk yaptılar.. işin kötü yanı bunda da başarılı oldular..☹ Artık yemin ederim sevgiyi aşkı bıraktım birazcık güvenebileceğim birini bulsam.. hiç düğün dernek istemiyorum... nikahı kıyıp pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum.. ve yüzlerini mecbur kalmadıkça görmek bile istemiyorum... bu zamana kadar erkek kısmına hep doğal oldum.. plansız yaşadım, içinden geldiği gibi davrandım ama sonuç olarak yalnız kaldım...🙄

Son düzenleme:
Valla Burcucum ben de aynen cok yalnizim........erkek olsam gel evlenelim derdim :KK8: :olamaz:
Hayır hayatım ailemle aramın bu kadar kötü olduğu yetmezmiş gibi yani ablalarımla... ya üzerine bir de gönül işleri hiç mi yolunda gitmez bir insanın son üç senedir ☹️🙄 Üç senedir nerede bir Piskopat ruh hastası ilişkiye uzak adam var onu buluyorum resmen ...

Konularini cok bilmiyorum ama son actigin konuya bakarak yorum yapmis olacagim biraz.
İstedigin seyi yasayarak, istedigin gibi iliski yasayabilirsin elbette ama derdin evlenmekse ve duzgun insanlar ariyorsan yanlis hareket ettigini dusunuyorum ben.

Bundan once actigin konudaki beyefendiyle daha aranizdaki iliskinin ne oldugu bile belli degilken birlikte olmustunuz mesela ve birlikte oldunuz "en özel ani yasadik" diye karşidan duygusal anlamda fazla sey beklemistiniz.

Erkeklerin cogu sirf iliskiye girildi diye "en özel ani yasadik" diyip deger verip baglanmiyor bi defa ona emin olabilirsin. Evlilik oncesi iliskiye kotu bakan bir insan asla degilim ama her iliskiye girmek özel bir durum olmuyor, onu özel yapan şey paylasimlardir ayni zamanda. Bir erkekle iliski yasayarak deger gormek, prensesler gibi davranilmak "biyere kadar" gidiyor yani karsidakinin hevesi kadar...

Once iliski yasamak yerine, daha manevi paylasimlarda bulunmaya calisin, sohbetini sevin, ortak sevdiginiz biseyleriniz olsun, samimi arkadas olun once, iliskiye girmek tum bunlardan sonra olursa daha özel ve saglam olacaktir.

Konularini cok bilmiyorum ama son actigin konuya bakarak yorum yapmis olacagim biraz.
İstedigin seyi yasayarak, istedigin gibi iliski yasayabilirsin elbette ama derdin evlenmekse ve duzgun insanlar ariyorsan yanlis hareket ettigini dusunuyorum ben.

Bundan once actigin konudaki beyefendiyle daha aranizdaki iliskinin ne oldugu bile belli degilken birlikte olmustunuz mesela ve birlikte oldunuz "en özel ani yasadik" diye karşidan duygusal anlamda fazla sey beklemistiniz.

Erkeklerin cogu sirf iliskiye girildi diye "en özel ani yasadik" diyip deger verip baglanmiyor bi defa ona emin olabilirsin. Evlilik oncesi iliskiye kotu bakan bir insan asla degilim ama her iliskiye girmek özel bir durum olmuyor, onu özel yapan şey paylasimlardir ayni zamanda. Bir erkekle iliski yasayarak deger gormek, prensesler gibi davranilmak "biyere kadar" gidiyor yani karsidakinin hevesi kadar...

Once iliski yasamak yerine, daha manevi paylasimlarda bulunmaya calisin, sohbetini sevin, ortak sevdiginiz biseyleriniz olsun, samimi arkadas olun once, iliskiye girmek tum bunlardan sonra olursa daha özel ve saglam olacaktir.
Evet sana katılıyorum canım bundan sonra daha temkinli olacağım ağzımın payını aldım çünkü 😂

Arkadaşlar benim bu gönül ilişkilerim yolunda gitmeyince durup durup 3,5 sene önceki eski sevgilim aklıma geliyor..!!! ona yazmak istiyorum aramak istiyorum ama imkansız yapamam yani adam evlendi ... yazmıyorum etmiyorum ama özel hayatım yolunda gitmeyince de hep o aklıma geliyor sürekli aynı şey oluyor ... ondan ayrıldıktan sonra doğru düzgün bir ilişki asla yaşamadım ...🙄☹️ Of ya

Normalde çok eğlenceli bir insanım ama işte özel hayatında ve aile hayatında mutlu olmayınca kendimi inanılmaz depresif hissediyorum ve inanılmaz bir karamsarlık Çöküyor üstüme .. hiçbir şey yapasım gelmiyor yani emin olun.... şimdi tırnaklarımı kesip törpülemem lazım . onu bile yapmak istemiyorum ya öyle bir üşengeçlik öyle bir ağırlık var üzerimde ..🙄

Evlenince yalnızlığını sadece eşinle giderebilecek misin? Yatıp kalkıp evde aynı adamı görcen. Onunla anlaşabileceğin sıkılmayacağın ne malum. Adam işe gidecek arkadaşlarıyla takılacak yine yalnız kalacaksın. Yalnızlık ömür boyu... bu arada çalışıyo musun, meşgul olduğun bisey var mı?

Bekar ablan kötüydü, diğer kardeşlerinde kötümü.. Bilemiyorum.. Çevremizdeki herkes kötüyse acaba bizde de bir hata olabilirmi
O ablamın tayini çıktı zaten . Gidecek o..kardeşler arasında esas meselemiz farklı, karışık daha ailevi özel konular... yani en çok ilgiye, şefkate ihtiyacım olduğumda yanımda olamadılar.. o kadar çok şey var ki...kısacası ablalık yapmadılar hep mutluluğumu bi şekilde kıskandılar.. her işime çomak sokmaya çalışan, insanın öz kardeşinin enerjisini alan tipler... bunlar eskiden beri böyleydi ama insanın yaşı ilerledikçe gençken takmadığı şeyleri takmaya başlıyor ... Ben de mükemmel kardeş olduğumu iddia etmiyorum zaten .. sadece artık çok yoruldum hayatımın geri kalanında mutlu huzurlu olmak istiyorum onların mümkünse yüzünü minimum görecek şekilde ...!!🙄 aynı anadan doğmakla kardeş olunmuyor... zaten kendi aralarında da mükemmel değiller... Ama ben huzursuzluktan ,kavgadan çok sıkılan ,bunalan ciddi şekilde rahatsız olan bir insanım... atalarımız boşuna nerede çokluk orada pokluk var dememiş ...

Back
X