Yalnızlıktan bıktım !..

Arkadaşlar benim bu gönül ilişkilerim yolunda gitmeyince durup durup 3,5 sene önceki eski sevgilim aklıma geliyor..!!! ona yazmak istiyorum aramak istiyorum ama imkansız yapamam yani adam evlendi ... yazmıyorum etmiyorum ama özel hayatım yolunda gitmeyince de hep o aklıma geliyor sürekli aynı şey oluyor ... ondan ayrıldıktan sonra doğru düzgün bir ilişki asla yaşamadım ...🙄☹ Of ya
Yok artık evli bir adama yazmak mı ?
Bence sizin asıl probleminiz fazla dış görünüşe önem veriyorsunuz. Kendinizi tanımlarken mesela boyum şöyle , kilom böyle diyorsunuz . Ama ruhsal bir durumdan hiç bahsetmiyorsunuz. Bunu neden söyledim; erkekler sürekli kendini beğendirmeye çalışan ve herkesle de (sevgili olmadığınız bir erkekle bile) özel anlar yaşayan kadınları genelde sadece bir sürelik hayatında tutuyor.
Ben evlenmeden evvel seks yapmaya karşıyım. Ama bu tabi ki benim görüşüm. Bence bu kadar özel anları , sadece özel bulduğunuz kişiyle yaşayın.
Ve insana fiziksel olarak değil de insanı olarak değer verin. Çünkü kimse aptal değil. Siz böyle düşündüğünüz için, karşınıza gelen erkeklerde aynen sizin gibi düşünüyor.

Back
X