• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlıktan kurtulabilmek??

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Şuraya girip açtığım konulara baktım hep o toksik ilişkim. Ayrılmalı barışmalı..
Ortağımın bir lafı var sen kendi değerinin hiç farkında değilsin ve artık bir fark etsen keşke..
Spor yapayım diyorum yapmıyorum temizlik düzen rutini oluşturayım diyorum yapmıyorum. Arkadaşlarımı ziyarete gideyim diyorum gitmiyorum
Aklımdan geçen hiç bir şeyi yapmıyorum
Yaz mevsimini hiç sevemiyorum. Şimdi adli tatil,iş de yok. Ailem uzakta arkadaşlarım tatilde çok da arkadaşım yok zaten. Kalabalık sohbetlerin sofraların olduğu dizileri/başkalarının instagram hikayelerini izliyorum. Benim çevremde benden başka en fazla bir kişi oluyor :( tenha ve yalnız bir hayatım var memnunum sanıyordum ama çok mutsuzum bu durumdan ve en az eylüle kadar böyle geçecek. Yalnızlıktan hiç bir şey yapamamaktan sohbetsizlikten yıldım. Toksik ilişkimi bile devam ettirme sebebim hep bu yalnızlık hissi :(
Eğlencesi kaçmış renksiz hayatıma bilmem ki nasıl bir şey katsam ne yapsam. Yataktan kalkmak günü yaşamak bile istemiyorum..

Önce o yataktan çık pencereni aç derin derin nefes al hareketli bir müzik ac yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştir duşa gir
Kahvaltını yap arkadaşını ara

Bunları yap zorla kendini yoksa kimse senin için bir sey yapmaz sen yapmadigim surece

Kendi ofisiniz var sanırım asosyallik çekmeniz çok normal. Hukuk ofisleri genelde 2-3 kişilik, adliyede de duruşma ve gişe hengamesi var. Haliyle sosyalleşecek pek ortam yok. Spora veya bir kursa yazılın.

Gerçekten işin içinden çıkamıyorsan psikolojik destek al.
Ama bence hayat depresyona girmek için çok kısa. İnsan iyi olmak, sağlıklı olmak, mutlu olmak için kendini zorlamalı.

Aslinda kendinizi tamamen hayattan uzaklastirmanizla baslamis yada daha kotuye gitmis hersey gibi. Belkide ki buyuk ihtimalle bunun sebebi toksit iliskiniz. Oncelikle ondan kurtulun. Belki bilinc altinizda sizi insanlardan ve hayattan uzaklastiran sebepler vardir. Bunu pskolojik destek ile cozebilirsiniz. Kendimden pay bicerek sunu soyleyebilirim. Eger arkadaslik iliskilerinizdede genelde veren, dert dinleyen vb durumlara "katlanan" sizdiyseniz yeni arkadasliklarda cok secici oluyorsunuz. Buda yalnizlik getiriyor. Secici olunmasinin sebebide kotu zor insanlardan kurtulmak veya onlara hayir demek zor geliyor cunku. Hayir diyebilmeyide ogrenmek gerekiyor. Iliski yasamak icin iliski yasamayin. Istese herkes birisini bulur ama onemli olan iyi dogru duzgun biri olsun. Bu konuda taviz vermeyin. Kurslara gidebilirsiniz bu ara. Buda size cok iyi gelecektir. Ayrica yeni insanlar tanimamiz icin firsat olur.

Şuraya girip açtığım konulara baktım hep o toksik ilişkim. Ayrılmalı barışmalı..
Ortağımın bir lafı var sen kendi değerinin hiç farkında değilsin ve artık bir fark etsen keşke..
Spor yapayım diyorum yapmıyorum temizlik düzen rutini oluşturayım diyorum yapmıyorum. Arkadaşlarımı ziyarete gideyim diyorum gitmiyorum
Aklımdan geçen hiç bir şeyi yapmıyorum
Yaz mevsimini hiç sevemiyorum. Şimdi adli tatil,iş de yok. Ailem uzakta arkadaşlarım tatilde çok da arkadaşım yok zaten. Kalabalık sohbetlerin sofraların olduğu dizileri/başkalarının instagram hikayelerini izliyorum. Benim çevremde benden başka en fazla bir kişi oluyor :KK43: tenha ve yalnız bir hayatım var memnunum sanıyordum ama çok mutsuzum bu durumdan ve en az eylüle kadar böyle geçecek. Yalnızlıktan hiç bir şey yapamamaktan sohbetsizlikten yıldım. Toksik ilişkimi bile devam ettirme sebebim hep bu yalnızlık hissi :KK43:
Eğlencesi kaçmış renksiz hayatıma bilmem ki nasıl bir şey katsam ne yapsam. Yataktan kalkmak günü yaşamak bile istemiyorum..
Tam olarak ne iş yapıyorsunuz ? bu kadar uzun tatilniz varsa

Kurslara yazılabilirsiniz hem sosyalleşmiş olursunuz hem de size iyi gelecektir. Ayrıca depresyonda gibisiniz bu kadar hayattan zevk alamamanız normal gelmedi. Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü? Birde sırf yalnız kalmamak için toksik bir ilişkiyi sürdürmekte doğru gelmedi bana.

Kız kardeşim de böyleydi 1 tane arkadaşı vardı birtane de sevgilisi ama ilişki rezaletti ne dediysem akıllanmadı mutsuzdu en son sevgilisinin kıskançlıklarından bıkan arkadaşı da görülmemeye başladı kız kardeşimle. Kız kardeşim açıktan coğrafya okur dersler kötü ne akademik ne sosyal bir başarısı yok işi gücü yok evde takılır hep boş boş. Dedim ki kızı toksik ilişkiden kurtarmazsam çürüyecek gözünü açmam lazım. İşe soktum ortamlara girdi orda arkadaş edindi sosyalleşti gözü açıldı dışarda bir hayat olduğunun farkına vardı para kazanmak tatlı geldi o parayla gezmek de 😂 yani ben kırk yıl daha konuşsam fayda etmezdi ama gözü bir kere açıldı mı deneyimle o zaman kurtuldu hemen o manyak çocuktan

Kendimi gordum 1 an icin. Yalnizliktan bosadigim ex esle arkadaslik yapiyorum, dusunun o derece tekim. Yapacak 1 sey bulamiyorum. Kurs murs spor film dizi hepsini gectim. Hic 1seyin tadi yok.

İlişkini bitir ve Twitter aç gerçek yalnızları orada görüp haline şükredeceksin
Hiç girmedim twitter a.
Anlamadım o yüzden.
İlişkimi bitti dediğimde bitiremediğimizi fark ettim. Ayrılık konuşması yapmadık ama Görüşmüyoruz da. Tartışman bitince haber ver dedi. :/

Maddi imkanınız varsa terapi almanız yararınıza olur. Bunun haricinde yapmadikca yapasınız gelmez, bu kısır döngüyü kırmak için adım atmak gerekli. Bahsettiğiniz etkinliklerden birini yapmak belki bir adım olabilir Toksik bir ilişki olduğunu bildiğiniz halde bu ilişkiyi net şekilde bitirmeme sebebiniz kendinizi güçsüz görüyor olmanızdan kaynaklı diye düşünüyorum. O da olmazsa yalnız kalırım ve hayatın sorunları karşısında yalnız kalmaya gücüm yok olarak mı düşünüyorsunuz? O olmadan da aynı azbiri olarak hayatınıza devam ettiğinizi görürseniz bu kısır döngüden çıkmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.

hep gıpta ile baktıgım kadınların şu duumları benı üzüyor ya.. keske yer degıssek hayatınızı nasıl da yasarım ama:)

destek al bence sabah plnları yürüyüşler ,kahveler alısverıs kısa tatiller miss gibi.. toksik ılıskını bıraktıgın an özgür olacaksın bence seni bu hale getıren o.

Back
X