Yalnızlıktan sıkılmak ve gercek askı bulamamak

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
22 yasindayim ve şu ana kadar hic sevgilim olmadi cunku teklif edenler içime sinmiyordu.
Instagram actım gecenlerde.oradan da ayni ortamda bulundugum ama tanismadigim biri konusmak istedi ama nedense elektrik alamadım.sizce bu secici oluşum sacma bir durum mu? Mesela aklimda belli bir profil var gibi.dıs gorunusunden benim icin dogru kisi oldugu hissini almazsam hic sohbeti ilerletmek istemiyorum.
Ve de bakıştıgım birisi vardı.onu gorunus olarak da efendi birisi gibi olan halleriyle de cok begeniyordum ve de cekingen birisiydi.uzaktan bakiyordu ama yanimdan gecerken cekiniyordu,eli ayagina karisiyordu filan
.birkac ay gecti belki de cekingendir diye istek attim.bekletti istegi ben de geri aldım malesef istegi.yani bu da olmadı.Bu sebeple uzgunum.bir turlu dogru kisi denk gelmiyor ve yalnizlıktan sıkıldım.Sizce ne yapmalıyım?

Arayış içinde olmamali
Kendini geliştirmelo
Sosyalleşip hobi edinerek çevreni genişletmelisin
Ama simdilik sosyal mesafe malum salgın

Son düzenleme:
Gercek aşk diye bir sey yoktur.
Tanimadigin insana heyecan duyarsin
Seversiniz, sonra evlenirsiniz..sonra aile sorunlariniz olur. Cocuklar olur sonra.. biraz zaman gecer ve bir bakmissiniz konuşamıyorsunuz, iki kelime edemiyorsunuz.
Her seyi goze aldigim insan bu muydu diyorsunuz.

Boyle boyle zaman geciyor ve yaslaniyorsunuz.

Gercek nedir biliyor musun? Saygi!! En onemlisi saygidir.kimseyi yormaz. Kirmaz.
Ask falan gecicidir.

Saygiya onem veren erkegi sec

Kimseyle doğdu düzgün iletişime geçmemişsiniz ki yakınasanız doğru kişiyi bulamıyorum diye.
Öyle dış görünüşten elektrik almaya bakarsan huhuuuv zor iş o.
Tanımak iyidir belki sohbetlerini seversiniz düşünce yapısını seversiniz.
Aşkın bin bir türü var ve bence gerçek aşk diye bir şey yok.

22 yasında keyfine bakıp eglenecegın bir yas
Ask icin gercek ask ıcın hıc acele etme.
İstek attıgın da da bırak istek kalsın, geri cekme.

Benim istek oylece bekliyorken iki kisiyle takiplesince gurur yaptim.bes gun sonra geri aldım

Dış görünüş hikâye. Tamam şöyle bakınca için hoplayacak ama biraz tanımaya çalış. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye elinde sadece portakalın kabuğu kalır. Misal eşimi çok beğeniyordum ama kafası bana çok acayip geliyordu. Sonra tanıdıkça aşık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…