Çevremde ortak zevklerim olan insan neredeyse yok.Vardı aslında ama bu sosyal medyalardaki sana değer vermeyene verme,3 kez gittiysen gelmediyse gitme vs lerin gazına gelip görüşmeyi kestim
mesela lise arkadaşlarımı defterden geçen yıl sildim.25 yıllık dostluktu nereden baksan.Ama hayatları değişti,belki bana tahammülleri kalmadı
ya da ben alıngandım bilmiyorum.Diğer yakın arkadaşım ingiltereye taşındı.Yaş 39 zaten millet hep evli vs.Evli olmaları da sorun değil de benim çevremde saçma sapan tipler var.Yani en büyük zevki dedikodu yapmak ve .... marka süpürgesini övmek.Cidden aşağılamıyorum da bana göre değiller yani.neyse arkadaşım kalmadı pek yani.
Hayatımda özel biri de yok.Çevre değiştirmeliyim ama bütçem de başka bir eve yetmiyor yani.Etrafım cahil cühela dolu.
Help.
Güncelleme:hayatıma aldıklarımdan bahsediyorum cahil derken.yani bir yerden bahsetmiyorum.bulunduğum yer de bana uymuyor manasında.düzelteyim yanlış anlaşılmasın.yani yeni semtimdekiler gibi anlaşılmasın.benim hayatımda kalanlar manasında.eskiden görüşmediğim pek ama şu an hayatıöda onşar kaldı gibi düşübün

Hayatımda özel biri de yok.Çevre değiştirmeliyim ama bütçem de başka bir eve yetmiyor yani.Etrafım cahil cühela dolu.
Help.
Güncelleme:hayatıma aldıklarımdan bahsediyorum cahil derken.yani bir yerden bahsetmiyorum.bulunduğum yer de bana uymuyor manasında.düzelteyim yanlış anlaşılmasın.yani yeni semtimdekiler gibi anlaşılmasın.benim hayatımda kalanlar manasında.eskiden görüşmediğim pek ama şu an hayatıöda onşar kaldı gibi düşübün
Son düzenleme: