yalnızlıktan ve boşluktan saçma sapan şeyler yapıyorum,bana dur deyin:(

Sevmek sevilmek , o sen istediginde aradiginda olan seyler degil..
Sen aradikca o kacar senden , herseyi zamana birakip o sevginin seni bulmasini bekliceksin...

Okulun var onceligin o olmali..

Istedigim yorumu yaparim..ayrica bende bekarim ve bu kizdan 3 yas buyugum.hicde kimseyi bulamiyorum sole bole diye dert yanmiyorum kimseye..bole tiplerede kiziyorum.insan kendino sevmezse kimse onu sevmez bu kadar basit.erkek bulmak cok kolay ayrica tonla var..

istediğin yorumu yaparsın,seviyesiz bi şekilde benden 'bu' ya da 'böyle tipler' olarak bahsedebilirsin üstüne üstlük yazdığım şeyi bile anlamazsın,anlamamakta da direnirsin öyle mi?ben çok özeleştiri yaparım hatta beni bunaltır bile,şimdi sen özeleştiri dedim isyan ettiğimi falan düşünürsün.arada sana da tavsiye ederim

Konu sahibi biraz daha sabretmeni önericem .
En olmadık zamanlarda çıkar böyle mucizeler karşına
Kpss süreci yıpratıcı evet hak veriyorum.
Ama böyle şeylerle vakit öldürürsen süreç sonunda o sınavı kazanamadığın vakit daha yıpratıcı olacak her şey

kpss alandan hazırlanıyorum.kpssyi verdim ama şuan hala deli gibiders çalışmak zorundayım.kestim irtibatı,dersime çalışmaya çalışıyorum.ve inan içim rahatlıyor gibi.biliyodum da zaten bilerek hata etmek gibi aptallıklara düşüyorum bazen işte.önceliğim iş tabiki,Allah hayırlısını versin

istediğin yorumu yaparsın,seviyesiz bi şekilde benden 'bu' ya da 'böyle tipler' olarak bahsedebilirsin üstüne üstlük yazdığım şeyi bile anlamazsın,anlamamakta da direnirsin öyle mi?ben çok özeleştiri yaparım hatta beni bunaltır bile,şimdi sen özeleştiri dedim isyan ettiğimi falan düşünürsün.arada sana da tavsiye ederim
Rabbim vermiyor demek ozeltiri degil isyandir direk ..kelimeni bilde konus bence....ne demek vermiyor.inancli bir kadin bunu soylemez.belki seni birsey icin koruyor nerden biliyorsun.erkek icin ettigin lafa kizdim.neyse banane isyanlari oyna.iyiligin icin dedim..adam cok dışarda bulursin merak etme...

Rabbim vermiyor demek ozeltiri degil isyandir direk ..kelimeni bilde konus bence....ne demek vermiyor.inancli bir kadin bunu soylemez.belki seni birsey icin koruyor nerden biliyorsun.erkek icin ettigin lafa kizdim.neyse banane isyanlari oyna.iyiligin icin dedim..adam cok dışarda bulursin merak etme...
evet rabbim vermiyor diyorum ama devamı da var haketmiyor muyum acaba da diyorum...ben de senin söylediğin gibi korunuyorum belki diye düşünmeye çalışıyorum,ama zaman geçtikçe çevremden de gördükçü geç kalmışlık hissi de olmuyor değil.erkek çok da adam az...ben evlenmek istemiyorum,sevmeyi ve sevilmeyi öğrenmek istiyorum hepsi bu kadar

evet rabbim vermiyor diyorum ama devamı da var haketmiyor muyum acaba da diyorum...ben de senin söylediğin gibi korunuyorum belki diye düşünmeye çalışıyorum,ama zaman geçtikçe çevremden de gördükçü geç kalmışlık hissi de olmuyor değil.erkek çok da adam az...ben evlenmek istemiyorum,sevmeyi ve sevilmeyi öğrenmek istiyorum hepsi bu kadar
Ogretirler sanada bir gun merak etme...

24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
işin kötüsü ben hep bi sevgilim olsun istedim.ben ne kadar istedikçe Allah o kadar vermedi bana.ve saçma sapan şekilde netten tanıştığım insanlarla konuştum çoğu kez.gerçek olmadığını bile bile kaptırdım,en önemli şey olan vaktimi verdim.şu sıralar yine aynı şeyi yapıyordum ki bugün son verdim.kıytırık bi siteden biriyle tanışıp,telefonlaştık.hayatımın şu sürecini o da yaşadığı için akıl veriyordu.bizim konuşmalar 3 saati buluyordu günde.ben etkilenmeye başladım tabi.sonra farkettim ki adamın canı sıkılıyo,zaman öldürüyo,ama ben!benim harcıcak zamanım yok ki ders çalışmam lazım sürekli.baktım gün içinde ders çalışmak şöyle dursun,onunla konuşcağım vakitleri bekliyorum...bir de kendini öyle iyi ifade etti ki her şeyimiz uyumlu,ne biliym ümitlendim galiba.

yaptığım yanlış.ama aklımdan atmak istiyorum,bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum.sonra kendimi yine bu işlerin içinde buluyorum.sevmek,sevilmek bana layık görülmeyen şeyler sanırım.ben ne kadar istersem rabbim o kadar vermiyor bana...yaptığımın ne kadar saçma olduğunu söyleyin lütfen.zaman değerli diyin,bu huydan,yalnızlıktan nasıl kurtulacağımı diyin:KK43:

öncelikle isyan etme demekki senin için doğru zaman deilmiş.şu saçma sapan sitelerede girme bence.onun yerine gerçek arkadaş edin.mesele çalışmıyorsan işe gir orda arkadaş grubun olsun.onlarla vakit geçir.

hayır mezunum:/işe girme süreciyle uğraşıyorum.ve ne kadar boş şeyler yapıyorum değil mi:)
ben de küçük sanmıştım seni ya.
ee yaptıkların yaşına göre çok çocukça şeyler darılma ama.
tanımadığın adamlarla 3 saat tel de konuşmak ta neyin nesi Allah aşkına.
Allah bana vermedi diyorsun,daha yaşın kaç bu isyan için.
hiç olmayabilir de,pat diye çıkabilir de.
ayrıca sevgili de olsa eş te olsa kanatsız melek olmuyorlar bilmem farkındamısın?
ikili ilişkilerin de türlü zorluğu var,ööööyle masal gibi akıp gitmiyor hayat.
romantik filmleri çok izliyorsan acilen bırak bence:))
bu yaşlar hayatını kuracağın ,yol çizeceğin yaşlar.
öyle tel de internette lak lakla geçirecek zamanlar değil.
sonra çok pişman olur,kafanı vuracak taşlar ararsın.
sanırım KPSS ye çalışman gerekiyor.
atamaların ne kadar zor olduğunu ve iyi bir puan alamaz isen senelerce işsiz kalacağını düşün.
bunlar sevgilim yok diye ağlanmaktan daha fazla endişelendirmeli seni

kpss alandan hazırlanıyorum.kpssyi verdim ama şuan hala deli gibiders çalışmak zorundayım.kestim irtibatı,dersime çalışmaya çalışıyorum.ve inan içim rahatlıyor gibi.biliyodum da zaten bilerek hata etmek gibi aptallıklara düşüyorum bazen işte.önceliğim iş tabiki,Allah hayırlısını versin

Bende alandan hazırlanıyorum canım istediğim puan olmadı. Bu yüzden tekrar hazırlanıcam.
Sen kurum süreci için çalışmaya devam ediyorsun sanırım
Polislik için başvursana alım varmış bende düşünüyorum onu.

Bende alandan hazırlanıyorum canım istediğim puan olmadı. Bu yüzden tekrar hazırlanıcam.
Sen kurum süreci için çalışmaya devam ediyorsun sanırım
Polislik için başvursana alım varmış bende düşünüyorum onu.
evet cecenncim.ne kadar zor bi süreç biliyorsun.eğer bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum diyosan polislik bi alternatif olabilir.ben de çok yıprandım mesela neresi olursa olsun demeye başlıcam yakında:(

24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
işin kötüsü ben hep bi sevgilim olsun istedim.ben ne kadar istedikçe Allah o kadar vermedi bana.ve saçma sapan şekilde netten tanıştığım insanlarla konuştum çoğu kez.gerçek olmadığını bile bile kaptırdım,en önemli şey olan vaktimi verdim.şu sıralar yine aynı şeyi yapıyordum ki bugün son verdim.kıytırık bi siteden biriyle tanışıp,telefonlaştık.hayatımın şu sürecini o da yaşadığı için akıl veriyordu.bizim konuşmalar 3 saati buluyordu günde.ben etkilenmeye başladım tabi.sonra farkettim ki adamın canı sıkılıyo,zaman öldürüyo,ama ben!benim harcıcak zamanım yok ki ders çalışmam lazım sürekli.baktım gün içinde ders çalışmak şöyle dursun,onunla konuşcağım vakitleri bekliyorum...bir de kendini öyle iyi ifade etti ki her şeyimiz uyumlu,ne biliym ümitlendim galiba.

yaptığım yanlış.ama aklımdan atmak istiyorum,bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum.sonra kendimi yine bu işlerin içinde buluyorum.sevmek,sevilmek bana layık görülmeyen şeyler sanırım.ben ne kadar istersem rabbim o kadar vermiyor bana...yaptığımın ne kadar saçma olduğunu söyleyin lütfen.zaman değerli diyin,bu huydan,yalnızlıktan nasıl kurtulacağımı diyin:KK43:
23 Yaşındasın ama bu zaman kadar ilişkin olmadı.Çok haklısın çok uzun zaman.Bu hayatta hiç bir idealin hiç bir amacıun yok tek derdin tek dileğin Allah tan bir erkek.Allah akıl fikir versin ne diyim.

evet cecenncim.ne kadar zor bi süreç biliyorsun.eğer bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum diyosan polislik bi alternatif olabilir.ben de çok yıprandım mesela neresi olursa olsun demeye başlıcam yakında:KK43:

Gerçekten öyle Allah sonuçsuz bırakmasın bu çabaları

Bu devirde düzgün birini bulmak cok zor..bence acele etme ve uygun olani bekle.hayatina girecek kişinin seni üzmesine izin verme, hep sen önemli ol..kendini ezdirme:)

Canım benim maalesef ben de bu anlamda yalnızım ve bu yalnızlık duygusu zaman zaman sancı gibi vuruyor ama yine de Allah'tan ümidliyim. Sabır ve teslimiyet güzeldir. Belki de Allahu teala sana öyle birini nasip edecek ki bu yalnızlığı hissettiğin için Allahu tealaya şükredeceksin o zaman o mutluluğu daha iyi anlamanı, hissetmeni sağladığı için, kazanmanın değerini öğrendiğin için...
Bir de bu hayatta herkesin bir sorunu var, seninkisi de bu konuda, her sevgilisi olan çok da mutlu değil. İnsan istiyor ama olmuyor diye karamsar olma, yanlış şeyler yapma.
Güzel düşünmeye çalış, bazı kahır gibi görünenler içerisinde lütfu barındırır emin ol.
En önemlisi; hayal etmekten, ümid etmekten, dua etmekten vazgeçme... Yarınların güzel olsun.

Back
X