Haklısın ne diyim.Önce insan hayatı ama bu devirde kim hayvan bilinmiyor.Ancak insanların arasından da çok can yardımseverler var gerçekden.Ama bazen bu dediğinide düşünmüyor değilim.şu toplumda kim hayvan bi adını koyabilsek !!!!!!
Allah o yardımsever insanlardan razı olsun, şimdi bu katliamda ölenler hayvan da bu katliamı yapanlar insanmı o anlamda söylüyorum, kimse başka şekilde üstüne alınmasın yanlış anlaşılmak istemem, tabiki insan hayatı önce geliyor.Haklısın ne diyim.Önce insan hayatı ama bu devirde kim hayvan bilinmiyor.Ancak insanların arasından da çok can yardımseverler var gerçekden.Ama bazen bu dediğinide düşünmüyor değilim.
Ne anlamda söylediğini anladım tabiki:).Sorun yok.Benimde böyle düşündüğüm çok olmuşdur.İnsaniyetsiz insandansa pek çok hayvan daha iyidir.Allah o yardımsever insanlardan razı olsun, şimdi bu katliamda ölenler hayvan da bu katliamı yapanlar insanmı o anlamda söylüyorum, kimse başka şekilde üstüne alınmasın yanlış anlaşılmak istemem, tabiki insan hayatı önce geliyor.
çok üzüldüm ben bu köpeklere gerçektensanırım yapanlarında psikolojileri normal değildir
yanın cehennemde şu hayvancağızlara ettiğiniz için yanınnnnnn cehennemdeee ..o öyle bir YARADANDIRKİ o hesap günün de hesabını en iyi görendirrr...Yalova'da katliam!
Yalova'da, yaklaşık 25 sokak hayvanı, kimliği belirsiz kişiler tarafından katledildi.
Yayınlanma tarihi: 05 Ekim 2015 Pazartesi
Olay, Çınarcık Korukent ve Dinçerkent arasında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirli et ve kemikler verilen yaklaşık 25 sokak hayvanı, can çekişmeye başladı. Durumu gören hayvanseverler harekete geçerek hayvanları kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.
Hayvanseverlerin şikayeti üzerine, Koru Belediyesi yetkilileri inceleme başlattı.
Belediye hoparlöründen 'hayvanlarınızı sokağa salmayın' anonsu yapıldı.
Katledilen sokak hayvanları için şikayette bulunan Çınarcıklı hayvanseverler ise sorumluların derhal bulunmasını ve cezai işlem yapılmasını istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?