Yalvaran erkek

fulya1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
61
0
36
İstanbul
Sevgilinizden ayrılmak istiyorsunuz Ama o istemiyor sizi çok seviyor Ayrılmayalım diye yalvarıyor Gözünüzde değeri artarmı aksine Bütün karizmasını yitirirmi???

sebebine bağlı yalvarması ona dönmeme sebep olamaz kafamda bitirmişsem bitmiştir ağlasın intihar etsin dahada düşer gözümden hele yalvarıp yakarıp ağlayıp çok seviyorum diyenlerin hayır deyince istenmediğini anlayınca başka kız bulması yada umursamaması yokmu nekadar iyi yapmışımda kanmamışım dedirtiyor.

ya bence duruma göre değişir yani şimdi okadar zaman harcamıssınız bırlıkte ben gıdıyorum dıyınce hemen ıyı git bari derse hatalı olur zaten bence biraz yalvarmalı... :gitme: ama eger kesin kararınızı vermıişseniz ve affedilecek bir hata yapmamışsa israrcı olması gayet sinir bozucu olabilir:oklava:

ya niye yalvarınca karizmayı yitirsinkii. seviyor demek bitmesini istemiyor. benim başıma gelmedi ama böyle düşünüyorum.eğer affedilemeyecek bir hata yapmamışsa bir şans daha verilmeli bence. sevgi bitmişse eğer bence en doğrusu yüzüne söylemek sevgim azaldı sana ilişkiyi yürütemiyorum diye. ortada bir neden varsa eğer, sevgilin bir şans daha verince onu eminim düzeltecektir. yalvarması bunu gösteriyor bence. eğer seviyorsan şans ver.sevmiyorsan artık yüzüne söyle.

eğer severek ayrılıyorsam gözümde çok yücelir çünkü beni gerçekten seviyodur değer veriyodur bir kez daha her şeyi düşünürümm

Back
X