- Konu Sahibi suskunmelek725
Kizlar yeni dogum yaptim gogus uclarim paramparca oldu aglaya aglaya emziriyorum bi cozum bilen varmi lutfen cvb verin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yeni dogum yaptim gogus uclarim paramparca oldu aglaya aglaya emziriyorum bi cozum bilen varmi lutfen cvb verin![]()
![]()
Eczanede delikli gogus ucu satiliyor onu takabilirsin aci vermez ozaman adini tam bilemiyorum ama oyle biseyin var oldugundan eminim..
Bebek onla tam eme bilirmi pki![]()
canım öncelikle bebişine allah uzun ömür versin sevdikleri ile,e tavsiyem de tahin in üstündeki yağı var ya ondan sür sık sık bir süre sonra geçer
Oncelikle hayirli olsun gogus ucundan cok cektim on ay once dogum yaptim. Ilk olarak kaynis sogus suya toz karbonat koy kucuk pet sisede her emzirme sonrasi pamuk ile göğüs ucunu sil. Her emzirmeden sonra fito krem al eczaneden onu sur ama emzirmeden karbonatli su ile sil dr soyledi diger lansinohlar falan ise yaramadi bende. Kelebek avent marla ben aldim ama kullanamadim bu krem ve karbonatli su hemen toparliyor uclari grcmis olsun
Kizlar yeni dogum yaptim gogus uclarim paramparca oldu aglaya aglaya emziriyorum bi cozum bilen varmi lutfen cvb verin![]()
![]()
cnm benim bebeğin hayırlı olsun, teramicin merhem içinde antibiyotik var çabuk iyileştirir... siler emzirirsin tekrar sürersin...
![]()
![]()
Eczanede delikli gogus ucu satiliyor onu takabilirsin aci vermez ozaman adini tam bilemiyorum ama oyle biseyin var oldugundan eminim..