Yalvarırım yardım edin_!!

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
duyduğunuz en garip aşk olacağı belli bu aşk bi arkadaşlık sitesinde başladı şöyle ki bu kişi çok ünlü bir radyocu ve ben başka bi resim koyup bu kişiyi ekledim sonra bi şekilde msn de devam etti sonra telefonlaşmalar falan ben aslında 16 yaşımda ve istanbulda olmama rağmen bana yakın olsun diye yşım 20 ve izmirde ünv. öğrencisiyim dedim ama sonra ben buna aşık oldum hemde geri dönülmez ama o 27 yaşında hergün yayınlarını dinliyorum ve aşkım giderek artıyo oda sanki beni beğeniyomuş gibi napıcam benmirmirmirmir

ıçerik nedeniyle” Aşk hikayeleri “Bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

Ah ahh yalancının mumu yatsıya kadar yanar bilirmisin
Neden yalan söyledin, neden kendin olmadın
Tamam olan olmuş napıyım ben diyosun CADIARZU
Bu duyduğun aşk,heyecan gercek değil inan bana
Kapılmışsın sen ortada bişey yok
Yani normal bişey değil seninki
Bak ayağına dolanmış
Ona yalan söylediğini söylersen ya hemen kaçar
Yada hiç sallamaz seni.....

en başında yalana başvurmayacaktınız bence.. şimdi kaybedecek daha çok şeyiniz var...dürüst olmadığınız sürece kaybetmeye mahkumsunuzsengözlerimebaksanab

güzelim bence sen onun yaptığı işe hayranlık duyuyorsun... bu da güzel bir duygu...

ama 16 yaşında bir kız için 27 yaşında bir adam arasındaki ilişki sağlıklı olmayacaktır...
bu tarz konulara yaptığım yorum şu hep ;

eğer sen 25 yaşında olsaydın aradaki fark yine 11 yaş olsaydı farklı olurdu yorumum...

sen şu anda hayatının başlangıcındasın... senin hayattan beklentilerin ve onunkiler çok farklı...
senin bir ilişkide yaşamak isteyeceklerin ve onun yaşamak isteyecekleri çok farklı...
senin gideceğin yollardan o çoktaaan geçmiş ve çoğu zaman senin yaşadıklarına sadece gülümseyecektir ... paylaşımlarınız ortak olmayacaktır maalesef...

ünlü biri olması da cabası... senin duygularının yoğunluğunu hayranlık olarak yorumlamak onun için daha kabul edilir olacaktır... tabii senin için de böyle olmalı...

bence kendine bunun bir hayranlık olduğunu itiraf et... ve kafanda çok fazla büyütme olur mu...

valla dürüst olsan da olmasan da yaşın ve yaşadığın yer konusunda ben kaybedecek birşey bu durumda göremiyorum ; çünkü kazanmayı umduğun ya da hayal ettiğin şey zaten senin için doğru olan değil canım...

ama elbette dürüstlük her zaman için olması gereken birşey... özellikle ilişkilerde... sonra hiç ummadığın anda sana güvenemem ben diye bırakıp giderler... bu da gerçek ilişkilerin için sana bir abla öğüdü olsun... :)

Back
X