• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarıyorum yardım edin,çok kötüyüm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meliss86

Ziyaretçi
okuyan arkadslardan bazıları bilirler nişanlımdan ayrıldımm düğünümze ramak kala..düğün bayramdan sonra idii..ama ben cok sık tartsgmz için 1 senedr beraber oldgm insandan ayrlmstm onu sevmeme ragmen..onu cok seviyorm ama neden sevdimi bilmiorm alıskanlık olmadgna eminm sadece onu o oldgugu içn seviyorum..suan ayrıyz ama aileler kesnlkle barstrma taraftarı ayrıldgm nişanlmda istiyor babm benm stresden dolayı bunaldgmı söleyp biraz zaman vermelerini istedi aileesnden..ablası arıyor babası arıyor düzelr söle böle siz birbirnzi seviyorsunz diye..babam herkesten daha cok istiyo ayrıldgm nişanlımı cok seviyor çok efendi diye...cok sık tartısmamıza ragmen evlenmek için su özellkler yeterli mi..
.......kesinlikle cok dürüst hatta o kadar dürüst ki bazen patavatsız olabiliyor,gözü dısarda diil biraz evcimen,etrafına karsı saygılı ve güler yüzlü,fedakar,zeki,iyi niyetli,sorumluluk sahibi kesnlkle cok iyi bir baba olabilir,boş konusmayan,lackalıktan cok fazla hoşlanmayan dini konuda biraz hassas(namazlarnı kacrmaz),hayattan mutlu olmaktan baska cok fazla beklentisi olmayn,arkadslarıyla olmaktan daha cok benmle olmayı tercih eden 26 yasında bir devlet memuru...
peki ya ondan ayrılmk içn sunlar güçlü gerekceler mi..?
.......söz düellosuna girdgmzde fazla hırcınlasabiliyo,duygusallıgı içinde yasıyor bense duygusallıgı yansıtan biriym,ben biraz daha uc yasamayı severim o biraz daha genellklere baglı olark yasıyo,cok fazla sahiplenen biri..sanrm en önemlisi onu cok sevmeme ragmen beraberken onunla cok fazla eglenemiorm espriler duymk istyrm belki de..belki romantk konusmlar felan..ya aslında bunları hiç düşünmeştm ama ayrıldktan sonra sadece cok sık tartgmz içn diilde yukarıda sıraldgmşeylerden de eksik yönlermz oldugunu farkettm,..sunu tekrar belirtyrm onu seviyorm üzlmesini asla dayanamıom ayrılk üzüo ama eşruhum değil sanki o benim...ileride sadece yukarı da saydgm yönlerden dolayı ayrılms olmama pişman olamktan korkuyorum..onu neden kaybettm demekten korkuyorum..aksini düşündgmde ise zaten evliliğe erken 23 yasndaym sorunsz bir ilşki zamanı gelince olur diyorum..lütfen söyleyn dısarı gözyle yorum daha rahat yapılır yapın her türlü eleştirinize hazırm..içinizden geceni okudugunuzada direkt ne düşündüğünüzü yazın lütfen.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala vaktin varken yerinde olsaydım tekrar denerdim böylelikle içimde ukde olmazdı, hayatım ne kadar ince eleyip sık dokuma olayı olursa pek çok teferruata takarsın. Kimse kusursuz değildir ki hem bi o seni incelese kimbilir neler döker ortaya.
Neyse onu sevmek için çok sebebin olduğu bariz neden her ikinize acı çektirmek istiyorsun ki. ıyice düşün bence hayatına neler katmış senden neler götürüyor ve sonuç olumluysa bu ilişki dibe batmadan yakala. ınş herşey umduğun gibi olur.

ben eger ki romantizm bekleyen bir kişiyseniz kişilik olarak uyusmuyorsanız olmaz diyorum bunlar ilerde birikim yapar ve şimdi size hitap etmiyorsa daha baslardayken ilerde dahada sıradan gelebilir size

[B]cok sık tartısmamıza ragmen evlenmek için su özellkler yeterli mi..[/B]

evlenmek ıcın ıllakı somut nedenler aramanız ılgınc degılmı
sevıyormusunuz oncelıkle gercekten bır omur sevgım azalmadan devam ederım dıyormusunuz
hastalandıgında yada allah korusun sakat kaldıgında onu bırakmam dıyormusunuz
yanı demek ıstedgım gercekten sevıyor musunuz

hıckımse dortdortluk olamaz ..cogu ınsan sınırlendıgınde hırcınlaşır
uclarda yasamak ıse bence bır gecıs donemıdır sız orta yasınızı gectıgınızde sorumlu bır baba iyı bır es mı bulmak ıstersınız yanınızda yoksa sızle bırlıkte maceralara telken acan bırı mı ..buna yanıtınızı verdıgınızde sorun da cozulmus olur
haybeye eskı nısanlınızı uzmeyın bence acıkcası bana bıraz bos sebepler ve evlılık stresı gıbı geldı

dısarı gözyle yorum daha rahat yapılır yapın her türlü eleştirinize hazırm..

şekil1a dan gaz alarak peki o zaman objektif olarak bi yorum daha; bence sen macera arıyosun rutinlikten sıkılmışsın ilişkinize bu şekilde renk katmaya çalışmışta olabilirsin. Hayatım her çift aşkını farklı yaşar bırak bu sizin özelliğiniz olsun kimsenin ilişkisine özenme kimseye benzetme çocuğu bence. Birde kafanda yüreğinde bitirmeye niyetli olsaydın bir of değil oh çekmeliydin şimdiye kadar bence hala çok şey değişebilir gibi. Ona beklentilerinden, hafif ara ara şımartılmaya ihtiyacın olduğundan, hayata kocaman bi gülüş atma lüksüne sahip olmak istediğinden falanda bahset hiç yoktan bazılarını yansıtırsa seni bundan sonra daha çok mutlu edebileceğinden. Sanırım sen bunların arayışı içindesin.
Olayları bilmediğimden bazıları saçma geldiyse kusura bakma yazdıklarından bunları çıkarttıma.s.

bence dediğiniz gibi ruh esiniz olmadıgından mutsuzsunuz ve zorla evliliğe gitmeyin gercekten hata yapmıs olursunuz cok iyi düşünün ondan sonra karar verin

ben senın önceki konunuda takip etmiştim ve onada yorumda bulunmustum o sözlerım hala gecerlı ek olarak biz kadınlar bizi el üstünde tutan eşleri sevmeyız yani onlar bize batar genel kadınlar olarak böyleyizdir bence sen kendini dinle ve ona göre hareket et kötü biri değil gibi nişanlın iyi düşün doğru karar ver

ha birde nişanlın eşime cok benziyor senin düşündüklerini zamanında bende düşünmüştüm ama iyiki evllenmişim iyikiii pişman olacagın kararlar vermemen dileğiylee

Canim her erkegin veya her kadinin, iyi ve kötü yönleri olur.

Onu gercekten sevseydin, bagzi Kötü yönlerine göz yumardin.

Demeki onunla evlenecek kadar sevmiyorsunki, kötu yonleri agir basmi$ ve ayrilmi$sin.

Sen kendince bu ili$kiye bir göz at, onunla son defa otur konu$.

Ve mümkünse dugunu az erteleyin derim ben.

bu huylarda bir delikanlı bulmak zor
sadece evlenince çözülecek sorunlara takılıyorsunuz bence

onun fazla iyi oluşu sıkmış seni
bende eskiden senin yaptığının aynısını yapmıştım
ve aynı özelliklerde biri
ve çok pişman olmuştum
zaman geçince anlarsın kıymetini

walla bence boşa ayrılmıssn
ortada fol yok yumurta yok
bunlar her ilişkide yaşanabilir
hee soylediğin hatalarına ve huylarına gelınce bnuları ozman nişanlanmadan once düşünücektın
hata sende..

bencede saydığın özellikler gayet iyi bir insana benziyor.bence şımarıklık yapma kapris yapma.madem seviyorsun mutlu olmaya bak.bu devirde düzgün insan bulmak zor.bence sen düğününü yap mutlu olursun.sabahları uyanınca yanında sevdiğin adamı görmek dünyanın en güzel duygusu.mutlu olman dileği ile.

İyi bir insan iyi bir eş anlamına gelmez. İnsanlar kendilerine iyi bir koca veya hanım arıyorlar evlenirken. Kendilerini anlayan iyi bir dost iyi bir arkadaş değil. İŞTE EN BÜYÜK HATAMIZ.

Acaba bu insan benim en iyi dostum, sırdaşım, arkadaşım olabilirmi, yeri geldimi aynı espiriye gülermiyiz, aynı şeylerden zevk alırmıyız, beraber tatile çıksak birbirimizden sıkılırmıyız, hayata bakış açımız aynımı, yanındayken rahatmıyım, eğlenebiliyormuyum, bir sıkıntım oldumu beni dinleyebiliyormu, bana çözüm yolu üretebiliyormu, hayallerimi onunla paylaşabiliyormuyum, yeri geldimi gülerken yeri geldimi dizine yatıp ağlayabiliyormuyum..............vs.vs. bunları düşün bence. Ne kadarını beraber yapabiliyorsunuz....Evilik adı üstünde hayat arkadaşlığı....İyi bir insan olması gibi daha önemli noktalarda var....

Siz Ayrı dünyaların İnsanlarısınız
Bırak çocuğu Kısmetini kapatmakafamçokkarıştı

Canım konularına baştan baktım hep nişanlından şikayet etmişsin...
Şimdi geri dönmek bence büyük risk çok ii düşünmelisin, çünkü sen ve o anladığım kadarıyla farklı insanlarsınız, o sana istediklerini vermediği için sende ondan soğuyorsun yanlışmıyım...
Açıkçası evlendikten sonra buraya mutsuz anılarını yazmak istemem, siz farklı karakterlersinizi gibi geldi bana...

sen biraz maceralı birisini istiyorsun herhalde şöyle kadir inanır tarzı bir erkek kaydirigubbakcemile
bu çocuk çok efendi kalmış o yüzden içini açmamış galiba CADIARZU
bence o oğlanın kısmetini kapatma ümit verme şimdiden maddeler halinde ayırırsan yarın evlenince çok sorun yaşarsın :delphin:yolun başındayken ayrılmak en iyisi

gerçekten sevseydiniz böyle düşünemezdiniz. :ecrin_bebek:

nişanlımdan ayrıldım konusunu okudum da, keşkeeeeee benim eşim de öyle olsa dedim. oh lazere gitme krem sürme saç boyama ne süper ya zemuszemus Benimki saçını boyatsana, yüzüne krem sür, dişine şunu yap, kilo ver vs.. herşeyime karışır. ama tam tersi yönde mafoldumben

Back
X