• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum yardım edin....

zeze_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
83
4
98
İstanbul
benim 4 senelik bir beraberliğim vardı herşeyim hazırdı ama sadece bana biraz fazla zaman vermişti evlenmek için bende kabul etmedim.Fakat sonra aynı işyerinde tanıştığım biri ile sürekli konuşuoduk işte evlilik konularını bana hayatında biri olmasa seninle hemen evlenirdim dedi bende ilk başta hayır olmaz dedim fakat zaman geçtikçe ve ilişkimde mutsuz olmaya başladıkça bu çocuğa ilgi duymaya başladım ve 1 senedir beraberiz.onu çok seviyorum gerçekten hayatımda hiç bu kadar kimseyi sevmemiştim ben herşey yoluna girecekken yüksek lisans ta yapıodu aynı zamanda fakat yüksek lisansta kaldığı için okul iptal etti kaydını ve ailesi birdaha yüksek lisans yapmasını istiyo ve çok para istiolar yüksek lisanstan sonra askere gidecek ama kısa dönem die beklioruz napacam ben ne yapmalıyım bırakıp gideyim mi ne yapayım kafam allak bullak hep ağlıorum artık gözümün altına morlulklar indi sinirlerim çok bozuldu artık

benim 4 senelik bir beraberliğim vardı herşeyim hazırdı ama sadece bana biraz fazla zaman vermişti evlenmek için bende kabul etmedim.Fakat sonra aynı işyerinde tanıştığım biri ile sürekli konuşuoduk işte evlilik konularını bana hayatında biri olmasa seninle hemen evlenirdim dedi bende ilk başta hayır olmaz dedim fakat zaman geçtikçe ve ilişkimde mutsuz olmaya başladıkça bu çocuğa ilgi duymaya başladım ve 1 senedir beraberiz.onu çok seviyorum gerçekten hayatımda hiç bu kadar kimseyi sevmemiştim ben herşey yoluna girecekken yüksek lisans ta yapıodu aynı zamanda fakat yüksek lisansta kaldığı için okul iptal etti kaydını ve ailesi birdaha yüksek lisans yapmasını istiyo ve çok para istiolar yüksek lisanstan sonra askere gidecek ama kısa dönem die beklioruz napacam ben ne yapmalıyım bırakıp gideyim mi ne yapayım kafam allak bullak hep ağlıorum artık gözümün altına morlulklar indi sinirlerim çok bozuldu artık

kaç senedir berabersin kafamçokkarıştı

kiminle berabersinkafamçokkarıştı

anlamadım ben:uhm:

eee anlamadım şimdi ben ilk cocugu bıraktın fazla zaman ıstedıği için ıkıncıde y. lisans yapacak dıyemı bırakmayı düşünüyosun?hemen evlenmek çokmu önemli senın için ?ıkınız için uygun zaman hangisiyse o zaman olur sen ıstedın dıye olmazkı be güzelim.bence sevıyosan sevdıgının yanında ol...

canım benimm sen her senden hoşlanıyorum diyene koşarsan kafan daha çok allak bullak olur birinciyle devamken diğerine başladın bence senin aşkın kısa sürer üzülme çok ağlamassın bi diğeri daha gelir sana korkma ortalık erkek kaynıyo

Evliliğin meraklısı oldukça, evliliğin peşinde koştukça evlenemezsin...rahat ol insan evlenemiyor diye terk edilmez..sen abartmışsın kim olsa belki nikahı basan tamam dersin...eger sevgilin iyi biriyse,sevgisi netse doğruysa bekle...

Zaten ben beklemek taraftarıyım arkadaŞlar ama benım aılemın ıÇıne gırdıĞı ıÇın aılem daha fazla beklememı ıstemıyo

Bırakıp nereye gidiyorsunuz onu anlamadım..
Neden gözlerinizin altı mor?

yaa 86 dogumluysan nickindeki gibi
yanlış anlamada evde kalmış değilsin..
ne bu acele anlamadım..
önceki ilşkin fazla zaman verdi diye ayrılırsan Allahın adaleti gör bak o senden önce evlenir :kahve:
az bi durr adam tabiki hayatını düzene sokacak ne gerekiyosa yapacak yüksek lisans gerekiyosa yapacak tabikii..
sen önce bi rahat davranmayı öğren bence...
koca herzaman bulunurr..
önemli olan evliliğinde mutlu olmak bunu için dogru insanı bulmak erken evlenmek değil.... ! :kahve:

4 senelık bı ılıskıyı bıtırmıssınız sanırım..
suanda 1 senelık cok sevdınız bı ılıskınız var..
neden bırakıyosunuz yuksek lısan yaparken asere gıderken beklıyemıycegnız ıcınmı..
sızce onu sevıyomusunuz ıyı dusunun ınsan sevdıcegı ıcın bı omur bekler ama sız kısa donem bı askerlıg beklıyemıyosunuz...nısan yapın ve bekleyın askreden gelıncede dugun yaparsınız..
cefa cekılmeden sefa surulmez..

seviyorsan askerde beklenır,yüksek lisansta.inan bana yaşın çok büyük değil bende senden 1 yaş küçüğüm erkek arkadaşımın askerliğini bekledim.şimdi ikimizde çalışıyoruz ama bende ön lisansı lisansa tamamlayıp yüksek lisansta yapıp evlenmek isteyenlerdenim.çünkü hayat çok zor özelliklede iş hayatı çok acımasız ne kadar artın varsa rakiplere göre o kadar öndesin demektir.hiç acele etme gerçekten seviyorsan ama ben başkasıylada evlenırım sonucta ben evlenmek ıstıyorum dersen de sen bılırsın.ama adamın hayatını düzene sokmasına mani olma.

neden evlenmek için bu kadar acele ediyorsun:uhm:
acele ederek elindeki fırsatları tepiyorsun bırak herşeyi akışına hakkında hayırlısı neyse o olur

Eğer çocuğun ailesi tekrar yüksek lisans yapmasını istiyorsa, çocuk da istiyorsa yapacaktır. Ve sen bekleyeceksin canım mecbur olarak.

Ama buna çok da umut bağlama, geçen süre içinde karşına başkası çıkar, onu da sevebilirsin.

ben onu çok seviyorum ve beklemeye karar verdim benim elimde olsa ben onu senelerce beklerim ama hepimizin bi ailesi babası vardır değil mi sürekli sıkıştırmalar falan umarım dediğimi anladınız.zaten ben onun yanında olmasam nasıl bir sevgi olabilirdiki değil mi

ben onu çok seviyorum ve beklemeye karar verdim benim elimde olsa ben onu senelerce beklerim ama hepimizin bi ailesi babası vardır değil mi sürekli sıkıştırmalar falan umarım dediğimi anladınız.zaten ben onun yanında olmasam nasıl bir sevgi olabilirdiki değil mi

hepimizin ailesi olduğu doğru fakat neden aileni özel ilişkine karıştırıyosunki?

Bu arada kafan neden karışık diğer erkek arkadaşına olan hislerin hala devam mı ediyo?

:uhm:

anlamaya çalıştığım ve çıkarttığım şu oldu;
4 senelik sevgilin senden uzunca bir süre istedi senden ondan soğudun ondan ayrılmadan
sana ilgi duyduğunu söyleyen iş arkadaşınla çıktın 4 senelik olanla beraberken onu aldatmış oluyorsun bu arada bunuda söyleyim eğer böyle olduysa, sonra bununla 1 yıldır çıkıyorsun vee bu senden 4 senelik olan gibi zaman istemedi fakat y.lisans askerlik dersen nerden baksan 4 sene beklemen gerektiği için bekleyim mi diye soruyorsun...
Sen Bilirsin.Bekle yada Beklemedee yazdıklarını anlayana kadar göbeğim çatladı...
evlilik çoooooooooook şahane zaten evlende gör...

yaa 86 dogumluysan nickindeki gibi
yanlış anlamada evde kalmış değilsin..
ne bu acele anlamadım..
önceki ilşkin fazla zaman verdi diye ayrılırsan Allahın adaleti gör bak o senden önce evlenir :kahve:
az bi durr adam tabiki hayatını düzene sokacak ne gerekiyosa yapacak yüksek lisans gerekiyosa yapacak tabikii..
sen önce bi rahat davranmayı öğren bence...
koca herzaman bulunurr..
önemli olan evliliğinde mutlu olmak bunu için dogru insanı bulmak erken evlenmek değil.... ! :kahve:

vereliniortak

bence sen katıl bi evlilik programına hemen evlen arkadaşım
o süre verdi yok başkası o askere gidecek olmadı başkası
çocuk oyunu değilki beraber olduğun insanında duyguları var dimi
Ben gidiyorum diyince iyi hadi güle güle mi dicek sana
Nede? diye soracak elbet
Kötü bişey de söylememiş eğitimine devam etmek istiyormuş ne kadar güzel aslında
Yaşın kaç bilmiyorum ama ne olursa olsun sevgini arkasında durmalısın derim
Aile baskı askerlik okul hiç bişey ama hiç bişey sen istemediğin sürece sorun yapmaz

bu yüzdenmi bırakcan çocuğu:uhm: ne bu acele canım ya.herşeyin bi wakti wardır.az sabret ,beklemesini bil güselim

Back
X