P Pembelimor123 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 25 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 31 14 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembelimor123 #1 Yamukluk düzelmeme ihtimali varsa neden ameliyat oluagm peki öncesi soneası fofoğraflarda neden herkesinkü düzgün
Yamukluk düzelmeme ihtimali varsa neden ameliyat oluagm peki öncesi soneası fofoğraflarda neden herkesinkü düzgün
Siyah Kugu siyah kugu Kayıtlı Üye Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 6.688 Emoji Skoru 6.066 Puanlar 398 14 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembelimor123 #2 Düzeliyor genelde ama burundaki kemikler eski halini hatırlıyor ve yönelimi oluyor diye duymuştum. Masaj ile düzeliyor diye de duydum.
Düzeliyor genelde ama burundaki kemikler eski halini hatırlıyor ve yönelimi oluyor diye duymuştum. Masaj ile düzeliyor diye de duydum.
pamuk86 Happy Kayıtlı Üye Katılım 19 Ağustos 2009 Mesajlar 1.882 Emoji Skoru 54 Puanlar 683 Yaş 39 Yer İstanbul 15 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembelimor123 #3 Evet burunun yapısal bir hafızası varmış kemik iyileşirken eski yapısına dönebiliyormuş kırılıp yapılan burunlarda ama bildiğim kadarı ile Doktorum anlatmıştı banada
Evet burunun yapısal bir hafızası varmış kemik iyileşirken eski yapısına dönebiliyormuş kırılıp yapılan burunlarda ama bildiğim kadarı ile Doktorum anlatmıştı banada
K Krdln1980 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 68 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 45 15 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembelimor123 #4 Pembelimor123 .!.: Yamukluk düzelmeme ihtimali varsa neden ameliyat oluagm peki öncesi soneası fofoğraflarda neden herkesinkü düzgün Genişletmek için tıkla... Ayy bnde olcam çok korkuyorum bu tür şeylerden
Pembelimor123 .!.: Yamukluk düzelmeme ihtimali varsa neden ameliyat oluagm peki öncesi soneası fofoğraflarda neden herkesinkü düzgün Genişletmek için tıkla... Ayy bnde olcam çok korkuyorum bu tür şeylerden