Yan Dairedekiler

Hiç umudum yok canım
Allah sabır versin canım,
Her apartmanda var galiba demirbaş bi dangoz!
Bizim yandakiler de öyle, sabah ezanıyla kalkıp tv de son ses ilahi dinliyorlar, bana ne herkes ne dinlerse dinlesin ama kendisi dinlesin, bütün apartmana zorla dinletmeye hakkı yok!
Bir de her akşam saatler süren telefon konuşmaları var ki evlere şenlik.
Haklısınız apartmanda yaşamanın da bir adabı var ama bir densiz aile yüzünden herkes rahatsızlık çekiyor işte

Bu konudan bende müzdaribim. . Üst kat komşularım sürekli kavga ediyorlar ama tahmin bile edemezsiniz evden cenaze çıkıyor sanirsiniz. . Benim kavga konusunda korkularım var ve hamileyim günde 3 kez nerdeyse sabah öğle akşam gece yarısı hiç fark etmiyor çığlıklar herşey kırılıp dökülüyor. .. dayanamiyorum artık.

gecmis olsun ses yalitimi olmayan yerlerde evin icinde gibi oluyorlar
uslubunca konusun sakinlikle ama baktin guzel laftan usluptan anlamiyorkar o vakit sikayet edin
hergun boyleyse evet cekilmez
kimse evinin ici kendinizi bilnez ama ben hastayim rahatsizim ise gitmedim evde yatiyorum ses cok geliyo lutfen anlayisli olabilir misiniz de bakalim
ha baktin bu usluba cevap cirkin kararli bir sesle dewam ederseniz polisi arayacagim kapinizda gorurseniz sasirmayin de git...

Allah sabır versin canım,
Her apartmanda var galiba demirbaş bi dangoz!
Bizim yandakiler de öyle, sabah ezanıyla kalkıp tv de son ses ilahi dinliyorlar, bana ne herkes ne dinlerse dinlesin ama kendisi dinlesin, bütün apartmana zorla dinletmeye hakkı yok!
Bir de her akşam saatler süren telefon konuşmaları var ki evlere şenlik.
Haklısınız apartmanda yaşamanın da bir adabı var ama bir densiz aile yüzünden herkes rahatsızlık çekiyor işte
Sağ ol canım.. bizimkiler kalabalık oldukları için uyuduklarını ile anlayamıyoruz. Allah kolaylık versin hepimize..

gecmis olsun ses yalitimi olmayan yerlerde evin icinde gibi oluyorlar
uslubunca konusun sakinlikle ama baktin guzel laftan usluptan anlamiyorkar o vakit sikayet edin
hergun boyleyse evet cekilmez
kimse evinin ici kendinizi bilnez ama ben hastayim rahatsizim ise gitmedim evde yatiyorum ses cok geliyo lutfen anlayisli olabilir misiniz de bakalim
ha baktin bu usluba cevap cirkin kararli bir sesle dewam ederseniz polisi arayacagim kapinizda gorurseniz sasirmayin de git...
Sağ ol canım. Deneyecegim.

Bu konudan bende müzdaribim. . Üst kat komşularım sürekli kavga ediyorlar ama tahmin bile edemezsiniz evden cenaze çıkıyor sanirsiniz. . Benim kavga konusunda korkularım var ve hamileyim günde 3 kez nerdeyse sabah öğle akşam gece yarısı hiç fark etmiyor çığlıklar herşey kırılıp dökülüyor. .. dayanamiyorum artık.
Boşuna demiyorlar ev alma komşu al dye..

Allah yardımcınız olsun benim de alt katımda iki çocuklu bi aile oturuyo 2 ay oldu ben taşınalı kim olduklarını bilmiyorum tanışmadım da. çocukların hiç sesi çıkmaz ama kadın sabahtan akşama kadar çocuklara bağırır çağırır hemde avaz avaz hiç susmaz beddualar eder küfürler eder akşam kocası gelir bu seferde onunla düelloya başlarlar hiç bitmez yani anlayacağınız. Bide hamileyim gündüzleri veya akşam üstü biraz kestirme ihtiyacı duyuyo insan ama bi çığlık sesiyle uyanıyorsun korkarak .bi kaç kez dedim gitsem kapısına kibarca uyarsam ama terbiyesiz bi üslup takınacak büyük ihtimal daha da sinirlerim zıplayacak boşver dedim çünkü laftan anlayacak bi tip olmadığı belli.çirkeflik yapacak benim de tarzım değil öyle tartışmak falan.son çareyi salona taşınmakta buldum koltuklarla kanepeleri değiştirdim salonda oturuyoruz artık hiç ses yok sesleri o tarafta kaldı oh be huzur diyorum ;) ;)

Haber anlamaza haber anlatmak çok zor karşınızda sizi anlayacak muhattap alacagınız kimse yok zor bi durum allah sabır versin

Alo gürültü diye şikayet hattı var.Ceza öderlerse parmaklarının ucuna basarak yürürler.Şikayet etmekle ,para cezası ödetmekle tehdit et.
aaa kolay polisi ara apartmanın şu dairesinden acayip gürültü geliyo ses geliyor bi ilgilenirmisiniz de isim bile vermene gerek yok kapat.bak ondan sonra polis kapılarına dayanınca nasıl tırsıcaklar.hatta onların evde olupda sizin evde olmadığınız bir gün yapın ki size musallat olmasınlar.kavga çıkmasın sizden bilmesinler

Back
X