ironi Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 16 0 86 İstanbul 6 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ironi #1 Merhaba :) Yan Flüt öğrenmek isteyen arkadaşlar.. Duyurum size.... YAN FLÜT ATÖLYESİ Kültür Dostları Derneği'nde deneyimli hoca eşliğinde YAN FLÜT dersi çalışmaları başlıyor. Birebir veya toplu olarak eğitim almak mümkündür. Ders Konuları. -Nota -Şan -Solfej -Repartuar konularında dersler verilecektir. Bana özel msj ile ulaşabilirsiniz KÜLTÜR DOSTLARI DERNEĞİ Üsküdar/İstanbul Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2009
Merhaba :) Yan Flüt öğrenmek isteyen arkadaşlar.. Duyurum size.... YAN FLÜT ATÖLYESİ Kültür Dostları Derneği'nde deneyimli hoca eşliğinde YAN FLÜT dersi çalışmaları başlıyor. Birebir veya toplu olarak eğitim almak mümkündür. Ders Konuları. -Nota -Şan -Solfej -Repartuar konularında dersler verilecektir. Bana özel msj ile ulaşabilirsiniz KÜLTÜR DOSTLARI DERNEĞİ Üsküdar/İstanbul
ironi Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 16 0 86 İstanbul 24 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ironi #2 Merhaba.. ***Önümüzdeki günlerde yeni bir sınıfımız açılacaktır.. ***Ders günlerimiz hafta içi akşam veya hafta sonu olacaktır. Ders Konuları. -Nota -Şan -Solfej -Repartuar konularında dersler verilecektir. KÜLTÜR DOSTLARI DERNEĞİ Üsküdar/İstanbul Bana özel msj ile ulaşabilirsiniz... ADRES İstanbul Çınar Turizm Folklor Derneği Kavak İskele Cad. Dostlar Apt. No:22/1 Selimiye/Üsküdar/İstanbul Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2009
Merhaba.. ***Önümüzdeki günlerde yeni bir sınıfımız açılacaktır.. ***Ders günlerimiz hafta içi akşam veya hafta sonu olacaktır. Ders Konuları. -Nota -Şan -Solfej -Repartuar konularında dersler verilecektir. KÜLTÜR DOSTLARI DERNEĞİ Üsküdar/İstanbul Bana özel msj ile ulaşabilirsiniz... ADRES İstanbul Çınar Turizm Folklor Derneği Kavak İskele Cad. Dostlar Apt. No:22/1 Selimiye/Üsküdar/İstanbul
ironi Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 16 0 86 İstanbul 21 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ironi #3 ATÖLYELERİMİZ. Kültür Dostları Derneği’nin referansıyla Yeni Dönem (Eylül) Atölyeleri başlıyor.. *Konservatuara Hazırlık *Yan Flüt *Klasik Kemençe *Resim Birebir veya toplu olarak eğitim almak mümkündür. ***Önümüzdeki günlerde yeni bir sınıfımız açılacaktır.. ***Ders günlerimiz hafta içi akşam veya hafta sonu olacaktır. Ders Konuları. -Nota -Şan -Solfej -Repartuar konularında dersler verilecektir. KÜLTÜR DOSTLARI DERNEĞİ Üsküdar/İstanbul Bana Özel msj ile ulaşabilirsiniz... Dostlukla :) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2009
ATÖLYELERİMİZ. Kültür Dostları Derneği’nin referansıyla Yeni Dönem (Eylül) Atölyeleri başlıyor.. *Konservatuara Hazırlık *Yan Flüt *Klasik Kemençe *Resim Birebir veya toplu olarak eğitim almak mümkündür. ***Önümüzdeki günlerde yeni bir sınıfımız açılacaktır.. ***Ders günlerimiz hafta içi akşam veya hafta sonu olacaktır. Ders Konuları. -Nota -Şan -Solfej -Repartuar konularında dersler verilecektir. KÜLTÜR DOSTLARI DERNEĞİ Üsküdar/İstanbul Bana Özel msj ile ulaşabilirsiniz... Dostlukla :)
ironi Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 16 0 86 İstanbul 25 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ironi #4 ***Yan Flüt Kursu.. (Kadıköy'de..) Yan Flüt Öğrenmek isteyen herkesi Kadıköy'deki Atölyemize bekliyoruz. Cumartesi 13:00/14:00 14:00/15:00 15:00/16:00 Kayıtlarımız devam ediyor.. Adres: Ritimart Müzik Atölyesi. Mühürdar Caddesi Evren Apt. No:77/1 Kadıköy (Nezih Kitabevi Sokağı - Eski İSKİ Sokağı..) E-Posta ve MSN: muzikatolyem@hotmail.com Tel: 0532 744 20 30 ================================== _________________ yan flüt dersi,yan flüt dersleri,özel yan flüt dersi,yan flüt kursu
***Yan Flüt Kursu.. (Kadıköy'de..) Yan Flüt Öğrenmek isteyen herkesi Kadıköy'deki Atölyemize bekliyoruz. Cumartesi 13:00/14:00 14:00/15:00 15:00/16:00 Kayıtlarımız devam ediyor.. Adres: Ritimart Müzik Atölyesi. Mühürdar Caddesi Evren Apt. No:77/1 Kadıköy (Nezih Kitabevi Sokağı - Eski İSKİ Sokağı..) E-Posta ve MSN: muzikatolyem@hotmail.com Tel: 0532 744 20 30 ================================== _________________ yan flüt dersi,yan flüt dersleri,özel yan flüt dersi,yan flüt kursu