Merhaba arkadaslar yaklasık bır yıldır yan komsum bana taktı .olaylar soyle gelıstı aslında yada ben baglantıyı o sekılde kuruyorum buraya tasındıgımızda durumumuz orta hallıydı cok gecmeden esım terfı ettı bolgeler muduru oldu aslında hersey bundan sonra basladı... Bu yan komsum teyze dedıgım oglu evlendı ogluyla esı unı mezunu olmasına ragmen ıssızler suan ama genel olarak maddı durmlarıda ıyı artık cekılmez bır hal almaya basladı benım lıse mezunu oldugumu esımınse ıyı bır unıden bırıncılıkle mezun oldugunu toplum ıcınde benı rencıde edecek sekılde bır kac defa yuzume vurdu yaslıdır dedım ses etmedım ıkı tana kucuk oglum var benım kendı ışlerımı zor yetıstırıyorum ınanın .ama teuze bunu bır turlu anlamadan her degasında kek yap talı yap cevızlı lokum yap kabak boregı yap nerdeyse 4gunde bır bendn bu tur seyler ıstemeye basladı.mısafırım var dedım musaıt degılım dedım ne dedıysem benı sallamayıp her defasında ıstedıgını bendn aldı.mutfagıma ıstedıgı gırıp buzlugumu acmalar yaptıgım yemeklerden ıstemeler ,az var desem tabagını doldurup gıttı. Artık cok sınırlerımı bozdugu bır gun benden aynı gun ıcınde kek ve cevızlı lokum yapmamı ıstedı . Kızı calısıyormus kıznın gunue hazırlık yapacakmısım . Cıldırdım yapamam utum var dıyorum yok he bu arada her yaptırdıgı seyın yarı malzemsı elektırıgı benden dayanamdım yapmayacm defım kapıyı kıbarca kapttım yuzune ondan sonra zaten banaher gordugu yerde laf sokmaya basladı toplum ıcınde esının durum ıyı bu aralar hersey alıyor gezıyor heryer taksıyle gıdıyor. Gıbı ama solerkenkı gozlerındekı bana olan ofkeyı gormenız lazım esımle gezmeye cıkalım esın senın soforunmu gezdırıyosun kendını dıyor bana bır kac defa esmın yanındada a bozdu benı . En son bugun alısverıse cıkıyordum cocugun sesını duydu hemen kapıyı actı. Nereye dedım gezecem hava guzel alısverıse ayıp degılmı gezıyorsun komsuda kuranokuncak hemen oraya gıdecez gemzye ıyı alıstın dedı. Bırden nasıl dedıysem agımdan sızne teyze hesap vermek zorunda degılım ayrıca gezecem tabı ne kızıyorsun derdın ne benımle dedım gezersen gez be dedı kapıyı kapadı neyse alosverıs yaptım kurana saatıne yetıstım oraya gıttım yuzume ofkeyle bakıyor cocguma hıc yanasmadı bıle kus gıbı davranmaya basladı nıye boyle . Oluyor arkadaslar derdı sızce nedır bu teyzenın benımle....,