yan sınıftaki tatlılık abidesi.. Ahhh ahh :)

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
oaaaff agzım yansa size yazasım geliyor kk yuzunden sınavı kazanamayacgm yine :37:

neysem. dersanede yan snfta bir cocuk var ayyyşşş :1: aslnda crkin hrlde cok bilmiyorum bakamıyorum utanıyorum görür diye hem ayıp yani hep arkadaslaryla takılyıo bakılmaz :20: hem yanlıs anlar aslında dogru anlarda anlamaması gerek :9:

:73: :98: :116:

ya neyse işte hani hissedersin o da sana bakar ama göremezsin arada ama cok degil olur ya ay ne bileyim anlatamadım :9:

of ama boyu kısa. yani bunu dert etmemde o edebilir sanki evlenme teklif ettide bende :17: bi teyze demişti zaten cok uzama koca bulamazsın diye haklıymış :6:

uzun zamandr boyle heyecan yasamıyodum hehe cok zevkli :9:

keske adını falan bilsem netten bakardım ne ayak diye :9: :126:

aslnda hani insan yalnız kalınca ilgi görmek istiyor sanırm :ssz: amaaaaannn bide parfümü var zaten beni benden alıyor :12: :31:

öyle işte paylaşmak istedim ben gdip ders çalişayım :84::95:

nasıl ya yüzüne bakamadığın çocuk sana evlenme mi teklif etti anlamadım ben :27:

nasıl ya yüzüne bakamadığın çocuk sana evlenme mi teklif etti anlamadım ben :27:

yook ya ben cok utangacmda anlatrken utandım:9: :26:

dedim ya boy farkı var sorun yapar diye cocukla tek kelimemiz yok sanki evlenme teklf etti konustkda boy kaldı demek istedm öyle yani :1:

Hey allahim daha cirkinmi degilmi onun farkinda degilsiniz....tam deli dolu zamaniniz sanirsam...allah baska dert vermesin...ciddi konular arasinda bide böyle bisey okuyunca yüzümde tebessüm oldu...tatli heyecanlar...hey allahim yaaa :))

yook ya ben cok utangacmda anlatrken utandım:9: :26:

dedim ya boy farkı var sorun yapar diye cocukla tek kelimemiz yok sanki evlenme teklf etti konustkda boy kaldı demek istedm öyle yani :1:

haa pardon :9: dur kız daha adını bilmiyon çocuğun boyunu dert etme şimdiden :9:

Son düzenleme:
Böyle duygular güzeldir ama derslerini ihmal etme sakın, hayırlısı diyelim :16: :6: :10:

Hey allahim daha cirkinmi degilmi onun farkinda degilsiniz....tam deli dolu zamaniniz sanirsam...allah baska dert vermesin...ciddi konular arasinda bide böyle bisey okuyunca yüzümde tebessüm oldu...tatli heyecanlar...hey allahim yaaa :))
ya cok göremdim yüzünü bakamıyorum :38: tebessüme sebep olduysam ne mutlu bana yada bize :9:

haa pardon :9: dur kız daha adını bilmiyon çocuğun boyunu dert etme şimdiden :9:
üf evet ögrenince haber vericem sizde bilin :37:

Böyle duygular güzeldir ama derslerini ihmal etme sakın, hayırlısı diyelim :16: :6: :10:
etmem etmem, edecek bi durum yok zaten :31: :9:

ayşş bu günlerin değerini bilin vhallaaaa:86:
hehe bilirm blirm güzel günlerdir darısı basınıza :21: :9:

Son düzenleme:
Back
X